Categorie Huwelijk

Je engste huwelijksnachtmerries gedecodeerd
Huwelijk

Je engste huwelijksnachtmerries gedecodeerd

Vraag elke bruid of ze slechte dromen had in de aanloop naar haar grote dag, en we wedden dat ze ja zal zeggen. Blijkt dat huwelijksnachtmerries niet zo ongewoon zijn dankzij de enorme hoeveelheid stress die gepaard gaat met het plannen van een bruiloft. Hoewel het geen voorspellers van de toekomst zijn (halleluja!), Zijn dromen symbolen en metaforen voor de onopgeloste conflicten waar we overdag mee worstelen, merkt Dr.

Lees Verder
Huwelijk

De 7 meest voorkomende vragen over bruiloftplanning Bruiden vragen

Huwelijksplanning kan behoorlijk verwarrend zijn, het is waarschijnlijk het grootste feest dat je ooit hebt gegeven. Maar de beste manier om problemen later te voorkomen, is door vroeg vragen te stellen. Om u op weg te helpen, tikken we op drie ervaren planners om de meest voorkomende vragen te delen die ze krijgen van bruiden in wording. De kans is groot dat u zich misschien dezelfde dingen afvraagt ​​(gelukkig vindt u hieronder ook de antwoorden!
Lees Verder
Huwelijk

Een leuk huwelijksweekend in Noord-Michigan

Jennifer Williams groeide op zomer in Northport Point in Northport, Michigan, en zegt dat ze altijd op een dag had gehoopt daar te trouwen. Dat werd een realiteit toen ze zes jaar na de eerste ontmoeting met Michael Dakers trouwde. 'Een gast zei dat onze bruiloft' een liefdeslied uit mijn jeugd was ', zegt Jennifer.
Lees Verder
Huwelijk

8 dingen die bruidegom moet weten voordat ze hun eigen huwelijksgeloften schrijven

Elke week geven we onze lezers een kijkje in de denkrichting van het brein van een man op bruiloften met behulp van de hilarische en slimme editors in The Plunge. Voor hun nieuwste aflevering hebben ze uiteengezet hoe je je eigen geloften kunt schrijven zonder overboord te gaan. Bij The Plunge doen we ons best om al lang bestaande, valse veronderstellingen over de rol van mannen bij de bruiloftsplanning te ontkrachten.
Lees Verder
Huwelijk

BRIDES New York: de beste trouwlocaties in de Hamptons en Montauk

Met prachtige stranden, prachtige landgoederen en uitgestrekte wijngaarden, is het geen wonder dat zoveel NYC-bruiden in de Hamptons aanhaken. Van Quogue tot Montauk, er is geen einde aan de zomer-chique activiteit waar uw gasten van zullen genieten. Hier is onze lijst met prachtige ruimtes en plaatsen om een ​​Hamptons-bruiloft te houden - of het nu een chique, country clubf orte of een chill, surfery Montauk-schaking is - we hebben elke bruidsstijl in East End!
Lees Verder
Huwelijk

Hoe een Pinterest-waardig huwelijk te plannen voor minder dan $ 15K

Het feit dat je een krap budget hebt, betekent niet dat je geen bruiloft kunt houden die, eh, heel krap is! Weet je, zo geweldig dat blogs erom smeken, je foto's worden duizenden keren opnieuw op Pinterest gezet - dat soort stijl. Het enige dat nodig is, is een beetje creativiteit, geldbeheer en tips van bruilofts-professionals om een ​​Pinterest-waardige bruiloft voor de boeken te bereiken voor $ 15.000 of minder!
Lees Verder
Huwelijk

De Zero-Drama Guide to Bruidsmeisjes

Een bruid en haar squadron brengen het beste in elkaar naar boven - tot ze dat niet doen. • Wanneer je een stel meisjes in een kamer plaatst, drank, jurken en zaterdagavond-dingen kunnen worden verwarmd, zegt Molly Rosen Guy, auteur van Stone Fox Bride: Love, Lust en Wedding Planning for the Wild at Heart. Daarom is het zo belangrijk om alleen de meest ondersteunende en flexibele vrienden op te stellen.
Lees Verder
Huwelijk

5 vragen om te beantwoorden voordat u bruiloftplanners gaat interviewen

Je bent verloofd en je hebt besloten dat je klaar bent om je bruiloft te plannen. Maar je hebt ook besloten dat je een professionele weddingplanner moet inhuren om je te helpen alle kleine details van je grote dag uit te voeren. Waar begin je Praat eerst met je vrienden en doe je onderzoek om te zien wat andere bruiden en bruidegoms hebben gezegd over de diensten die ze van die planners hebben ontvangen.
Lees Verder
Huwelijk

Hier is hoe je een beroemdheid krijgt om naar je bruiloft te komen

Heb je er ooit over nagedacht om een ​​beroemdheid op je bruiloft te krijgen? Het is volkomen begrijpelijk als je dat hebt gedaan. Door de jaren heen hebben beroemdheden als Taylor Swift, Ed Sheeran en Bon Jovi allemaal de huwelijkse voorwaarden van ons 'normalen' gecrasht, en het zien van die verhalen in het nieuws zal een bruid een beetje jaloers maken.
Lees Verder
Huwelijk

Deze bruiloft in Londen was een echt feest!

Als je dacht dat het een verrassing was om een ​​volwassen volwassene te zien die gekleed was in een dierenkostuum, dan heb je Georgina Ball verslagen. In december 2014 wandelde een gigantische beer tijdens een diner met een vriend in een Londens café, en ging op een knie zitten en stelde voor. Onder het kostuum zat Mark Baynes, haar toenmalige vriendje van zeven jaar.
Lees Verder
Huwelijk

Moet je gasten echt welkomstzakken geven op je bruiloft?

Het creëren van een gedenkwaardige en plezierige ervaring voor uw gasten is essentieel voor een succesvolle huwelijksviering, vooral wanneer bezoekers grote afstanden hebben afgelegd om deel te nemen aan de feestvreugde. Is het echter echt noodzakelijk om welkomstzakken te bieden voor bezoekers die in het plaatselijke hotel inchecken? Onze etiquette-experts wegen af ​​of een welkomsttas echt verplicht is.
Lees Verder
Huwelijk

Wat te doen als je te laat komt voor het huwelijk van je vriend

Etiquette stelt dat een huwelijksceremonie niet meer dan 15 minuten na de op de uitnodiging aangegeven tijd mag beginnen, dus gasten moeten ruim voor de vermelde tijd arriveren om op hun plaats te zitten wanneer de muziek begint. Maar wat doe je als je te laat bent en niet op je stoel zit als de bruid door het gangpad loopt?
Lees Verder
Huwelijk

10 dingen die je niet kunt vergeten om de ochtend van je bruiloft te doen

Er is meer op de ochtend van je bruiloft dan make-upapplicaties en mimosa's (en je dacht dat het moeilijke deel voorbij was!). Gelukkig hebben deze bruiloftsplanners je voorzien van een lijst met last-minute taken die de hele dag leuker zullen maken. 1. Ruil hakken voor flats "Je zult waarschijnlijk de hele dag hakken dragen, dus geniet van de momenten waarop je voeten kunnen ontspannen", zegt Ashley Espinal, eigenaar van Dulce Dreams Events in New York City.
Lees Verder
Huwelijk

Wat te doen als u niet tevreden bent met een trouwverkoper

Als je droomt van je grote dag, is absoluut elk detail perfect. Maar in werkelijkheid lijden alle bruiloften ten minste één verkeersdrempel. Hoewel je moet proberen te rollen met dingen waar je geen controle over hebt, zoals het weer, is het een ander verhaal wanneer de locatie of bloemist niet aan de verwachtingen voldoet.
Lees Verder
Huwelijk

Wilt u uw bruiloft wietvriendelijk maken? Hier is hoe

Het gebruik van recreatieve marihuana is nu gelegaliseerd in elf staten en Washington, DC - en sommige bruiloftsprofessionals op deze plaatsen, en zelfs in staten waar marihuana nog niet legaal is, laten ze hun klanten weten dat ze cannabisvriendelijk zijn, wat betekent dat ze comfortabel zijn, ofwel klanten helpen bij het integreren van marihuana in decor en eten, of er gewoon in de buurt zijn als het deel uitmaakt van de levensstijl van hun klant.
Lees Verder
Huwelijk

Ik was een bruidsmeisje in het huwelijk van een vriend, moet ze in de mijne zijn?

Gevraagd worden om een ​​bruidsmeisje te zijn in de bruiloft van je vriend is super opwindend. Iemand van wie je houdt, gaat trouwen en jij maakt deel uit van het plezier! Als het tijd is om je eigen bruiloft te plannen, moet je dezelfde beslissing nemen en beslissen wie je in je bruidsfeest wilt opnemen. Als je een bruidsmeisje voor iemand anders was, moet je dan de gunst teruggeven en haar ook een van je bruidsmeisjes maken?
Lees Verder
Huwelijk

Het beste seizoen om te trouwen op basis van je sterrenbeeld

Je zei "ja," plaatste een met tranen doordrenkte show-off-the-ring selfie op Instagram, en wensen nu misschien dat je dat niet had gedaan. Het is niet de hele "ik doe" -situatie waar je spijt van hebt (hoop je), maar eerder het spijt dat je hebt elke keer als je het onvermijdelijke "WANNEER ga je trouwen?" vraag. Misschien dacht je altijd dat je een zomerbruid zou zijn, maar de timing van je verloving werkte niet optimaal voor een huwelijk in juni.
Lees Verder
Huwelijk

Een koppel zei "I Do" tegen een Engelse plattelandsbruiloft

Jessica Vince ontmoette Byron Bedford tijdens hun derde jaar studeren aan de Royal Holloway University of London in 2005. Een decennium later trok Byron een episch verrassingsvoorstel. Terwijl Jessica in maart 2015 in Parijs was voor de Fashion Week, regelde hij voor haar collega (die eigenlijk de hele tijd in Londen was) om plannen te maken om Jessica te ontmoeten in een prachtig hotel.
Lees Verder