Categorie Relaties

12 Feng Shui-tips Alle koppels moeten het in hun slaapkamer proberen
Relaties

12 Feng Shui-tips Alle koppels moeten het in hun slaapkamer proberen

01 van 12 Maak je bed op met schoon wit beddengoed Hoffelijkheid van The White Company Vers gewassen, frisse lakens zorgen ervoor dat je hele bed luxe aanvoelt. Voeg een vleugje linnenspray toe (lavendel is perfect voor ontspanning) en uw kamer wordt getransformeerd in een chique hotel. WINKEL NU: The White Company, vanaf $ 29 02 van 12 Snag Two Side Tables Courtesy of Urban Outfitters Zorg ervoor dat je aan weerszijden van je bed ruimte hebt voor bijpassende nachtkastjes.

Lees Verder

Relaties

Trouwen mensen nog steeds in verband met zwangerschap?

Hoewel het leuk zou zijn om te denken dat zwanger en ongehuwd niet langer een stigma zou hebben in de 21ste eeuw, sterven sommige sociale vooroordelen hard. De waarheid is dat steeds minder paren trouwen vanwege de zwangerschap. Terwijl in de jaren zeventig bijna 30% van de ongeplande zwangerschappen tot een huwelijk zou leiden, is dat tegenwoordig slechts ongeveer 7%.
Lees Verder
Relaties

Sommige vrouwen in langdurige relaties zijn niet geïnteresseerd in het huwelijk

Voor sommige mensen is trouwen het ultieme relatiedoel. Voor sommigen is het zelfs het ultieme levensdoel. Maar voor andere vrouwen is dat gewoon niet het geval. Er zijn veel vrouwen die een gelukkige, liefdevolle, langdurige relatie hebben die gewoon niet kriebelt. Kijkend naar waarom deze vrouwen de knoop niet hebben gelegd, biedt dit een interessant inzicht in veranderende opvattingen over het huwelijk.
Lees Verder
Relaties

15 beste oudejaarsavondtradities voor romantische koppels

Op zoek naar oudejaars tradities voor jou en je geliefde om je eigen te maken? Cue the fireworks: We hebben 15 leuke, feestelijke, ronduit romantische oudejaarsavondideeën afgerond die zeker vonken doen vliegen. Van kussen om middernacht tot het breken van borden, het boeken van een speciaal uitje tot het recreëren van je eerste date, je zult veel ideeën vinden om je nieuwjaar magisch te maken!
Lees Verder
Relaties

Het sterrenbeeld waarmee je de beste seks hebt

Wat als de beste seks van je leven in de sterren is geschreven? Tussen de bladen is chemie super belangrijk - of je hebt het, of je hebt het niet. En omdat je sterrenbeeld zoveel aspecten van je persoonlijkheid omvat, is het niet meer dan vanzelfsprekend dat het je helpt te leiden naar die dingen waar je het meest geschikt voor bent op de seksafdeling.
Lees Verder
Relaties

3 tips voor het omgaan met de ex-partner van uw partner

Als we het hebben over trouwen, hebben we de neiging om te praten in termen van definitiefheden en absoluutheden - je enige echte, nog lang en gelukkig. Er is een gevoel hiervan en alleen dit. Maar de waarheid is dat voor veel mensen huwelijken geen eenmalige gebeurtenis zijn. Met een echtscheidingspercentage van rond de 50 procent is de kans groot dat u of uw partner eerder getrouwd zijn geweest, en dat is prima.
Lees Verder
Relaties

7 Tips voor expertseks voor jonggehuwden

Je bent getrouwd! Proficiat. Nu de glitter en opwinding van de grote dag voorbij is, is het tijd om te focussen op wat echt belangrijk is: seks. Klaarblijkelijk. Een gezond, wederzijds bevredigend seksleven is een belangrijk onderdeel van gelukkige huwelijken. "Na de opwinding van de trouwdag en het vestigen in het huwelijk, zullen koppels vaak merken dat de kwantiteit en kwaliteit van seks een neergang zal hebben", zegt seksexpert Nikki Ransom-Alfred.
Lees Verder
Relaties

Mannen hebben meer kans om te 'trouwen' als vrouwen ze verdienen

Vrouwen komen nu al enkele decennia op de proppen. Uit een recente Pew Research-studie bleek zelfs dat het slechts 35 jaar duurde, van 1980 tot 2015, om de loonkloof tussen mannen en vrouwen met 20 cent te verkleinen. Yay, vooruitgang! Vergeet niet dat vrouwen over het algemeen nog steeds slechts 80 cent verdienen aan elke dollar die door mannen wordt verdiend - en vrouwen van kleur verdienen over het algemeen veel minder.
Lees Verder
Relaties

Na de huwelijksreis: 10 dingen die alle jonggehuwden ervaren

Vraagt ​​u zich af wat u kunt verwachten na de huwelijksreis? Terwijl u zich vestigt in het huwelijksleven, zullen sommige dingen u zeker verrassen. Van seksuele intimiteit op het volgende niveau tot onverwachte terugtrekking van de bruiloftplanning, hier zijn de hoogtepunten en dieptepunten die u kunt verwachten in de eerste weken van het huwelijk en daarna. 1. Je gaat in een achtbaan van emoties Net zoals je je op en neer voelde in de dagen en weken voorafgaand aan je trouwdag, is het waarschijnlijk dat je een breed scala aan emoties zult ervaren in je eerste week van het huwelijk.
Lees Verder
Relaties

Moet je stoppen met seks hebben voor de huwelijksnacht?

Heb je overwogen om de pauzes op seks te zetten voor de weken voorafgaand aan je huwelijk? Dit populaire, zelfopgelegde celibaat is een voorbereidingstip voor een trouwdag sinds wat het begin van de tijd voelt. We moesten vragen: waarom? Waarom seks van de tafel nemen? Zal het de wens echt vergroten? Is het het wachten waard?
Lees Verder
Relaties

De beste maaltijdbezorgdiensten voor drukke koppels

Zeg afscheid van Seamless en word het culinaire meesterbrein waarvan je Pinterest-board (of trouwregister) denkt dat je bent! Of je nu een drukke 9-tot-5er bent of een extraatje bij de drukte, extra tijd om verse zelfgemaakte maaltijden te bereiden kan moeilijk zijn om aan te komen. Als je je huwelijkplanning, fitnessdoelen, een sociaal leven en gezinsverantwoordelijkheden inzet, kan het onmogelijk voelen.
Lees Verder
Relaties

Bij het maken van excuses dat geen seks je huwelijk schaadt

Als je geen zin hebt, is het gemakkelijker om vermoeidheid te veinzen dan om energie op te doen voor seks. Doen alsof je hoofdpijn hebt, zeggen dat je uitgeput bent, of het gewoon niet voelen, zijn normale excuses die we maken om uit seks te komen. Het zijn 'sexcuses', als je wilt. Als dit iets is wat je aan het doen bent, heb je misschien een echt probleem.
Lees Verder
Relaties

"Monogamie-overeenkomsten" zijn de nieuwe huwelijksgeloften

Als het gaat om het huwelijk en langdurige relaties, gaan we vaak niet akkoord met de verwachting dat monogamie impliciet is overeengekomen. Maar het is meer dan alleen 'monogamie' waar we mee instemmen: met monogamie zijn we het eens met alles wat een relatie met zich meebrengt, van argumenten tot veranderingen in libido.
Lees Verder
Relaties

7 items die elk jonggehuwde paar nodig heeft in hun nachtkastje

Wie dacht dat een goed gevulde nachtkastje alleen was voor alleenstaanden of ultra-kinky koppels, was niet de volledige uitgestrektheid van hun seksleven aan het verkennen: met de juiste hulpmiddelen binnen handbereik kunnen zelfs jonggehuwden het beste seksleven naar een nieuw niveau brengen hoogten. Het feit dat je een levenslange relatie hebt, betekent niet dat het avontuur stopt.
Lees Verder
Relaties

17 tekenen dat je klaar bent voor het huwelijk

Hoe weet je wanneer je klaar bent voor het huwelijk? Dat is de vraag van een miljoen dollar. Hebben u en uw partner onlangs de bijpassende huispantoffels gekocht? Ben je begonnen met het dragen van houders en trainingsbroeken tijdens logeerpartijtjes? Vraagt ​​u zich nog steeds af: "Ben ik klaar voor het huwelijk?" Stel die vraag aan de buitenwereld en je krijgt het volgende te horen: "Als je het weet, weet je het!
Lees Verder
Relaties

De 3 meest voorkomende seksproblemen Newlyweds Face

Er wordt veel druk uitgeoefend op de wittebroodsweken en sekskoppels na de huwelijksreis zouden "moeten" hebben. Het is alsof je het niet 24/7 doet, elke keer dat je de Kama Sutra te schande maakt, is er iets mis met je relatie. Dit is helemaal niet waar. Het zijn niet altijd ongelooflijke, wellustige, geestverruimende orgasmes direct na een bruiloft.
Lees Verder
Relaties

Hoe haal je het meeste uit je eerste kerst als koppel

Het is de mooiste tijd van het jaar! Er is iets zo opwindends aan de feestdagen, en als je pas verloofd of getrouwd bent, is er nog meer om deze kerst te vieren dan normaal! Om het seizoen echt magisch te maken, hebben we negen manieren verzameld om het meeste uit de vakantie te halen en je eigen nieuwe familietradities te starten.
Lees Verder
Relaties

5 vrouwen bepalen wat een "gelukkig huwelijk" voor hen betekent

Een gelukkig huwelijk is een cocktail van open communicatie, eerlijkheid, hard werken en heel veel liefde. Maar hoe ziet dat er in het echt uit? Vijf getrouwde vrouwen openbaren wat een gelukkig huwelijk voor hen betekent en hoe ze het dagelijks leven. 1. "Een gelukkig huwelijk is gelukkig zijn met wat je hebt, in plaats van te verwachten dat je huwelijk op een bepaalde manier verloopt", zegt een getrouwde vrouw.
Lees Verder