Categorie Relaties

12 Zodiac-wedstrijden die de BESTE stellen vormen
Relaties

12 Zodiac-wedstrijden die de BESTE stellen vormen

Als je groot bent in astrologie, kijk je constant naar welke tekens overeenkomen met die van jou. Weet je, zoals welke sterrenbeelden het beste zullen maken van vrienden (en alleen vrienden)? Of welke geeft je de meest gepassioneerde partner? Met wie ga je botsen? En van wie moet je ver weg rennen? Er zijn veel vragen die we allemaal stellen om iemand speciaal in ons leven te vinden (wees een vriend of een significante andere) en wend je tot de sterren om ze te krijgen.

Lees Verder

Relaties

Onderzoek toont aan dat het huwelijk met de leeftijd eenvoudiger wordt

We hebben ons allemaal afgevraagd hoe geheim het is om een ​​huwelijk lang te laten duren. Hoewel het aantal echtscheidingen sinds de jaren 80 is gedaald, is er nog steeds een kans van 39 procent dat je nog lang en gelukkig eindigt. Natuurlijk is er geen eenvoudig antwoord op de vraag hoe je een succesvol huwelijk kunt opbouwen. Hoewel we onze relaties allemaal anders benaderen, kost het veel werk om bij iemand te blijven die je soms boos maakt.
Lees Verder
Relaties

Waarom sommige paren ervoor kiezen om apart te wonen

Ik dacht dat de oom van mijn vriend de coolste persoon was die ik ooit had ontmoet. Hij droeg een zonnebril, ongeacht het weer - en of hij binnen was of niet - en leek voortdurend een kater te hebben. Maar het belangrijkste was dat hij en zijn vrouw niet één, maar twee appartementen hadden in Londen. Ze brachten allebei tijd door in hun afzonderlijke appartementen en gingen vervolgens in het weekend naar hun gedeelde huisje aan zee.
Lees Verder
Relaties

5 Verrassende huwelijksvoordelen van Sexting

Kan het opwarmen van je huwelijk net zo eenvoudig zijn als je telefoon aanzetten en een ondeugende tekst typen? Eh, ja. Volgens onderzoek gepresenteerd op de 123e jaarlijkse conventie van de American Psychological Association, hoe meer je sext, hoe meer seksueel tevreden je waarschijnlijk zult zijn in je relatie.
Lees Verder
Relaties

20 Cocktails perfect voor uw vakantiefeest

Terwijl je je beste vrienden (of misschien zelfs niet-zo-naaste familieleden) host tijdens deze feestdagen, wil je de drankjes laten stromen en de goede tijden laten rollen. Afgezien van het aanschaffen van alle belangrijke componenten van een goed gevulde bar-kar, zijn er een paar dingen die u in voorbereiding moet halen bij de supermarkt en pakketwinkels.
Lees Verder
Relaties

De minst compatibele sterrenbeelden

Heb je er ooit aan gedacht dat liefde echt in de sterren kan worden geschreven? Het is logisch - sommige sterrenbeelden hebben persoonlijkheidskenmerken die heel mooi samenvallen met anderen en, omgekeerd, sommige niet. Sommige mensen geloven zelfs zo sterk dat de dating-app Bumble onlangs een functie heeft uitgerold waarmee mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen filteren op sterrenbeeld.
Lees Verder
Relaties

Wat samenleven vóór het huwelijk echt betekent voor je relatie

Er was eens een taboe om bij je partner te wonen voordat je trouwde. Tegenwoordig lijkt het echter taboe als een paar niet samenwoont voordat ze door het gangpad lopen. Volgens het National Center for Family and Marriage Research, tussen 1965 en 1974, woonde slechts 11 procent van de vrouwen bij hun partner vóór hun eerste huwelijk.
Lees Verder
Relaties

Wat is spiegelen en wat betekent het voor je huwelijk?

Zoveel van een relatie gebeurt op een onbewust niveau. Het zijn de dingen die je leuk vindt aan je partner die je niet onder woorden kunt brengen, de feitelijke chemische verbinding die jullie samen delen, en die momenten waarop je je helemaal synchroon voelt. Heb je ooit het gevoel gehad dat je S.O. kun je je gedachten lezen, elkaars zinnen vervolledigen of zelfs lopen, praten en op dezelfde manier handelen?
Lees Verder
Relaties

5 dagelijkse gewoonten die je huwelijk sterker maken

Grote gebaren zijn geweldig (niemand zou een verrassend weekendje weg afwijzen, hebben we gelijk?). Maar als we eerlijk zijn, zijn het echt de kleine, alledaagse dingen die tellen, vooral als het gaat om het huwelijk. "De kleine dagelijkse dingen die je doet voor je partner laat hen weten dat je aan hen en de relatie denkt", legt Lesli Doares, huwelijkstrainer en auteur van Blueprint For A Lasting Marriage uit.
Lees Verder
Relaties

Uw partner is misschien niet 'degene' totdat u deze 6 dingen bespreekt

We weten dat communicatie de sleutel is als het gaat om een ​​succesvolle relatie, maar er zijn slechts bepaalde onderwerpen die u moet kunnen bespreken voordat u weet dat u de Ene hebt gevonden. "Echte intimiteit vereist openheid en transparantie", legt psychotherapeut en relatie-expert Toni Coleman uit. "In een intieme relatie moeten de individuen het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn, wratten en zo, en weten dat ze geliefd en geaccepteerd zullen worden om wie ze werkelijk zijn, met alle onvolkomenheden en geschiedenis die ze in de relatie brengen.
Lees Verder
Relaties

De (niet-zo-sexy) gids voor het combineren van ziektekostenverzekeringen

Je hebt een bruiloft gepland, door het gangpad gelopen en je huwelijksvergunning ondertekend. De romantiek is nog niet voorbij, maar nu het legaal is, is het tijd om na te denken over de minder opwindende aspecten van trouwen, zoals je naam veranderen, financiële plannen maken en je gezondheidszorg aanpakken. Trouwen is een verandering van de levensstatus, wat betekent dat het nu tijd is voor u en uw partner om te gaan zitten en na te denken of u uw dekking wilt combineren in een gezinsplan.
Lees Verder
Relaties

Overgang van verloofd naar getrouwd

Ze zeggen dat het eerste jaar van het huwelijk het moeilijkste is en vaak hebben ze gelijk. Het lijkt erop dat in de moderne tijd, waar tweederde van de paren minstens twee jaar samenwoont voordat ze gaan trouwen, het niet zo'n lastige overgang zou moeten zijn. Maar ondanks geen duidelijke veranderingen aan de buitenkant voor veel koppels, biedt het eerste jaar van het huwelijk veel nieuwe uitdagingen.
Lees Verder
Relaties

Ter verdediging van hernieuwbare huwelijkscontracten

Joan Covici was een weduwe die in Texas woonde en vrijwilligerswerk deed bij de ACLU toen ze brieven begon uit te wisselen met Michael Jewell, een gevangene die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor het vermoorden van een man. Ze werden uiteindelijk verliefd en trouwden, nooit verwachtend dat hun relatie zich buiten de muren van de gevangenis zou uitstrekken. Maar op een dag deed het het; Jewell werd voorwaardelijk vrijgelaten.
Lees Verder
Relaties

Wat te doen als je partner je beste vriend niet leuk vindt

Er zijn een aantal mensen in je leven die je echt goed wilt vinden. Hoewel veel nadruk wordt gelegd op je partner die goed met je gezin kan opschieten - en jij met de familie van je partner - is er nog een andere zeer belangrijke dynamiek die vaak over het hoofd wordt gezien: je partner en je beste vriend. Vaak zijn ze de twee belangrijkste mensen in je leven, dus je wilt natuurlijk dat ze elkaar leuk vinden - je wilt waarschijnlijk dat ze met elkaar opschieten als een huis in brand.
Lees Verder
Relaties

6 Thuisblijvende datums die u eigenlijk wilt nemen

Thuisblijvende datums krijgen een slechte rap. Waarom? Omdat, nou ja, ze meestal saai zijn - een medley van take-out en Netflix-herhalingen of iets dat even weinig inspirerend is. Daarom vroegen we onze experts naar homedatum-avonden die u eigenlijk wilt meenemen, met tips voor het laten gebeuren van elke date-avond. Geniet van een parenmassage April Masini, relatie- en etiquette-expert, raadt aan om professionele massagetherapeuten in te huren om bij u thuis te komen en u een tandemmassage te geven.
Lees Verder
Relaties

21 coole ideeën voor bruidstattoos van het paar

Laten we even echt trouw zijn over trouwring-tatoeages. Ja, je wilt je grote dag (en je liefde) voor altijd en altijd herdenken. Ja, je hebt misschien al tatoeages en word niet nerveus als je het gezoem van het tatoeagepistool hoort. Neem echter even de tijd om een ​​stapje terug te doen en er echt over na te denken voordat je een trouwringtattoo krijgt.
Lees Verder
Relaties

7 manieren waarop koppels hun krediet kunnen verbeteren

Een paar zijn gaat vaak hand in hand met het samenvoegen van veel dingen, waarvan sommige harten (natuurlijk), woonruimtes, gezinnen en - voor veel - financiën omvatten. Helaas kan het samenvoegen van financiën verwarrend en overweldigend zijn; het is niet altijd een prettige ervaring, vooral als een of beide partners worstelen met hun kredietwaardigheid.
Lees Verder
Relaties

Wat is 'Manimony' en hoe beïnvloedt het vrouwen?

Niets kan ervoor zorgen dat een man sneller een hondsdolle feministe wordt dan 'manimony', de bijnaam die de afgelopen 10 jaar is opgedoken vanwege de toename van alimentatiebetalingen aan mannen. Vrouwen die enorme sommen geld uitbetaalden aan exen, waren iets dat we alleen zagen onder de rijken en beroemdheden (hier kijken naar jou, Joan Collins en J.
Lees Verder
Relaties

Waarom vrouwen die niet wilden trouwen van gedachten veranderden

Als het gaat om het huwelijk, hebben de meesten van ons een vrij duidelijk beeld van wat we van jongs af aan willen. Sommigen van ons denken dat we op 28-jarige leeftijd zeker met twee kinderen zullen trouwen - want als je zeven bent, is alles ouder dan 25 echt oud - of we hebben al besloten dat het huwelijk nooit voor ons zal zijn. En als we jong zijn, lijkt het zo duidelijk en zo concreet dat het moeilijk te geloven is dat we ooit van gedachten zullen veranderen.
Lees Verder
Relaties

5 kleine dingen die de dag van uw echtgenoot zullen opvrolijken

Iedereen wil de dagen van hun partners een beetje helderder en gelukkiger maken, maar wanneer het leven en al het andere in de weg staat, kan dit eenvoudige relatiedoel buiten de boot vallen. Maar serieus, laat het niet. "U wilt de dagen van uw echtgenoot opvrolijken omdat u van hen houdt, en het tonen van uw liefde zorgt ervoor dat ze zich niet alleen goed voelen, maar ook dat u zich goed voelt", legt Jane Greer, Ph.
Lees Verder