Categorie Relaties


Relaties

15 bijnamen voor echtgenoten van Real Brides

Als het gaat om je wederhelft, is de kans groot dat je hem zelden bij zijn echte naam noemt. Je hebt waarschijnlijk lieve bijnamen voor je man die je zo lang als je je kunt herinneren hebt gebruikt. Van de volledig tijdloze tot de trendy en nieuwe school, hier zijn enkele van de beste bijnamen voor mannen volgens echte bruiden.
Lees Verder
Relaties

Kun je vrienden zijn met een ex als je eenmaal getrouwd bent?

Vrienden zijn met een ex is altijd een lastige zaak. Als iemand een groot deel van je leven was, is het normaal dat je een connectie met hem wilt houden, maar er kunnen onopgeloste of verwarrende gevoelens zijn. En als je eenmaal een nieuwe relatie hebt, worden de zaken nog gecompliceerder. Maar kun je nog steeds vrienden zijn met een ex als je eenmaal getrouwd bent, of trekt het huwelijk een grens in het zand?
Lees Verder
Relaties

5 stomende seksspelletjes Je moet thuis blijven en deze Valentijnsdag spelen

Laten we eerlijk zijn: Valentijnsdag is een afvalcontainer. Veel succes met het proberen om voor 21.00 uur te reserveren voor het diner. tenzij je drie maanden van tevoren hebt geboekt of dichtbij de badkamer wilt zitten. In plaats van op 14 februari uit te gaan, maakt u van deze V-Day een verblijfsplek. Sla de chique (en meestal ongemakkelijke) outfit over en kies in plaats daarvan voor wat chique lingerie - of beter nog, helemaal niets.
Lees Verder
Relaties

Het soort relatie verraad waar je je echt bewust van moet zijn

Wanneer we denken aan verraad in een relatie, is dat normaal gesproken in een gewaagde, bijna filmische situatie - een affaire, een stand van één nacht in de hitte van een gevecht, misschien zelfs midden in de nacht wandelen. Maar de waarheid is dat veel verraad veel subtieler is en dat ze meestal allesbehalve glamoureus zijn. Natuurlijk, er is het verraad wanneer je in de armen van iemand anders rent, maar er is ook het meer voetgangers, dagelijkse verraad dat gebeurt wanneer je emotioneel weggaat van je relatie en je partner in de loop van de tijd.
Lees Verder
Relaties

22 echte vrouwen op hun grootste seksuele afslagen

Er is niets erger dan echt in iemand zijn, alleen om ze iets zo onaangenaams en geks te laten doen dat je jezelf niet kunt brengen om seks met hen te hebben (of in veel gevallen weer seks met hen te hebben). Niet alles is een dealbreaker. Misschien doet een minnaar iets grof, maar je kunt er verder mee doorgaan.
Lees Verder
Relaties

15 gezellige herfstdatum-ideeën (die basis-AF zijn)

Afgelopen september hebben we een beetje plezier gestoken in al het BCB (basispaargedrag) dat in deze tijd van het jaar ongebreideld lijkt te lopen. Maar naarmate het herfstseizoen nadert, hebben we besloten dat als je ze niet kunt verslaan, je een flanellen shirt aantrekt en lid wordt. Daarom presenteren we met trots 15 valdatum-ideeën die basis-AF zijn. Ga je gang en pluk je appels, bak ze in een taart en Instagram er helemaal uit!
Lees Verder
Relaties

Wat u moet weten over het krijgen van een spiraaltje

Op zoek naar een nieuwe vorm van anticonceptie, maar weet u niet zeker wat goed voor u is? Sta ons toe u kennis te laten maken met het spiraaltje (intra-uteriene apparaat). Het spiraaltje is een T-vormig apparaat gemaakt van plastic (en soms koper) van ongeveer drie centimeter lang en erg dun - met twee kleine snaren die aan de onderkant hangen. Deze anticonceptiemethode is voor meer dan 99 procent effectief bij het voorkomen van zwangerschap.
Lees Verder
Relaties

Hoe moderne gearrangeerde huwelijken er echt uitzien

Aan het einde van onze date vroeg hij of we in december konden trouwen, vertelde een jonge vrouw anoniem aan CNN. • Trouwen? Ik wist niet eens zeker of ik een dessert met hem wilde hebben. Een eerste date en een huwelijksaanzoek - voor sommige vrouwen is dit het gezicht van een modern gearrangeerd huwelijk. En hoewel gearrangeerde huwelijken misschien een overblijfsel uit vervlogen tijden lijken, zijn ze nog steeds verrassend populair over de hele wereld.
Lees Verder
Relaties

6 Essentiële financiële planningstips voor pasgetrouwden

Kort na je wandeling door het gangpad begint de realiteit. Als een getrouwd stel zul je onvermijdelijk samenwonen, naast elkaar bestaan ​​en samen uitgeven / sparen. Jonggehuwde financiën kunnen soms wat lastig en overweldigend zijn, dus we zochten deskundige tips van CFP Mary Nosuchinsky van Stash Wealth. Bekijk haar beste advies om de weg te effenen voor soepel financieel zeilen voor pas getrouwde stellen.
Lees Verder
Relaties

Is het kopen van een woning nu geschikt voor u?

Of u nu snel uw reis door het gangpad nadert of pasgetrouwden bent en ervan houdt, leefarrangementen zijn ongetwijfeld al besproken. Gelukkig huren? Leven met familie? Probeert u uw volgende stappen te beslissen? Als u zich afvraagt: “Is eigenwoningbezit voor ons geschikt, nu meteen? Wij hebben de antwoorden!
Lees Verder
Relaties

De meest sexy pakbon op huwelijksreis die u moet zien

Afgezien van de vluggertje, vereist goede seks vaak een beetje voorbereiding en planning - zelfs huwelijksreis seks. "Als we van plan zijn om seks te hebben tijdens onze huwelijksreis, dan moeten we dat geslacht plannen", zegt Gloria Brame, Ph.D., seksuoloog en auteur van The Truth About Sex: A Sex Primer For The 21st Century. "En omdat het huwelijksreis seks is - een van de meest memorabele en erotische ervaringen die we ooit zullen hebben - een wijze bruid geeft het dezelfde zorgvuldige, persoonlijke overweging als zij de andere details van het evenement deed.
Lees Verder
Relaties

5 Gezonde gewoonten om samen met uw partner te ontwikkelen

Een van de meest verrassende momenten in een langdurige relatie is wanneer je je realiseert dat je niet alleen herinneringen met iemand hebt gemaakt, met iemand bent gaan samenleven en ervaringen met iemand hebt gedeeld, maar je realiseert hoeveel je op elkaar hebt afgewreven. Relaties, vooral die op de lange termijn, vormen ons uiteindelijk op onverwachte manieren - ten goede en ten kwade.
Lees Verder
Relaties

Hoe seksleven verandert na de verloving

Op het moment dat hij die steen aan je vinger laat glijden, komen de felicitaties binnen. Een sneeuwstorm van details raakt, plus advies van bijna iedereen die je ooit hebt ontmoet. Laat de chaos van bruiloftplanning beginnen! Achter gesloten deuren ervaren sommige paren echter andere veranderingen. Vaak wordt hun seksleven verrassend heet - en niet alleen voor een paar korte dagen na het voorstel.
Lees Verder
Relaties

5 slechte seksgewoonten om nu te breken

Het is geen geheim dat relaties hard werken is, maar wist je dat dit ook je seksleven omvat? We hebben de neiging om seks te vergeten wanneer we door middel van relatiehindernissen werken. Seks neemt een achterbank in voor meer "dringende" kwesties zoals emoties en intimiteit. Terwijl deze heuvels en valleien aandacht behoeven, doet seks dat ook.
Lees Verder
Relaties

Hoe te voorkomen dat je met je verloofde vecht tijdens de vakantie

De feestdagen zijn een tijd om te vieren en plezier te hebben met familie en geliefden. Tradities komen tot leven en goede tijden zijn voor iedereen. Maar wat gebeurt er wanneer twee families tijdens de vakantie gedwongen worden om er één te worden? Een mijlpaal in elke romantische relatie is je eerste vakantie samen en nieuwe herinneringen maken om te delen in de komende jaren.
Lees Verder
Relaties

Degene die je relatie nodig heeft voordat je de knoop legt

Vraag vier mensen om wat je nodig hebt voordat je de knoop legt, en je krijgt waarschijnlijk vier verschillende antwoorden. Hier, wat vier experts denken, is het belangrijkste dat je moet hebben voordat je gaat trouwen - en we denken toevallig dat ze allemaal even belangrijk zijn. De mogelijkheid om eerlijk te vechten "Stop en denk na over het laatste meningsverschil of het meest recente argument dat u met uw partner had", zegt Terri Orbuch, Ph.
Lees Verder
Relaties

3 dingen die u nu kunt doen om uw huwelijk gelukkiger te maken

Vraag je moeder (of de moeder van je moeder) hoe je je huwelijk gelukkiger kunt maken en je zult waarschijnlijk dat oude voorschoolse gezegde horen: je krijgt wat je krijgt en je raakt niet van streek. Maar volgens professor Eli J. Finkel van de Noordwestuniversiteit stellen de bruidsparen van vandaag een nieuw paradigma voor het huwelijk - dat wil zeggen, ze leggen de knoop omdat het hen een beter persoon maakt en, hopelijk, de persoon die ze zijn vertellen - ik doe ook een betere versie van zichzelf.
Lees Verder
Relaties

4 schoonzusverhalen over schoonzusjes

Wees gewaarschuwd: sommige van deze schoonzusverhalen kunnen je tot in het diepst van je stuk brengen. En wees blij: de shenanigans van je eigen schoonzus zullen er in vergelijking bijna engelachtig uitzien. "Mijn schoonzus heeft ons China gestolen" De schoonzus van Lynn maakte snel werk van het bijwonen van het huwelijk van het paar. "Ze vloog binnen voor onze bruiloft en vloog de volgende dag weg," herinnert Lynn zich.
Lees Verder