Categorie Relaties

5 slechte seksgewoonten om nu te breken
Relaties

5 slechte seksgewoonten om nu te breken

Het is geen geheim dat relaties hard werken is, maar wist je dat dit ook je seksleven omvat? We hebben de neiging om seks te vergeten wanneer we door middel van relatiehindernissen werken. Seks neemt een achterbank in voor meer "dringende" kwesties zoals emoties en intimiteit. Terwijl deze heuvels en valleien aandacht behoeven, doet seks dat ook.

Lees Verder

Relaties

Vragen die je moet stellen over seks voordat je gaat trouwen

Het is waar dat getrouwde seks de beste seks kan zijn. "Het huwelijk is een helder nieuw begin dat vaak een diepere dimensie van de seksuele relatie van een paar inluidt", zegt Madeleine Castellanos, M.D, sekstherapeut en auteur van Wanting to Want: wat je seksleven doodt en hoe je het levend kunt houden. "Maar het zou een vergissing zijn om te denken dat het begin van deze relatie het geheel van de seksuele expressie van elke persoon omvatte.
Lees Verder
Relaties

Kan ik mijn vagina strakker maken voor de huwelijksreis als ik stop met seks hebben?

Na een lange droge periode kan seks de eerste keer in het zadel een beetje pijnlijk en ongemakkelijk aanvoelen. Je zou kunnen denken dat dit komt omdat je vagina strakker is van het niet hebben van seks, maar dit is gewoon niet het geval. Hoewel meerdere vaginale geboorten kunnen leiden tot een tijdelijke uitrekking van het vaginale kanaal, zal geen enkele hoeveelheid seksuele penetratie je losser maken, zegt Mary Jane Minkin, M.
Lees Verder
Relaties

Hoe om te gaan met huwelijkswedstrijd

- Oh, echt waar? Ik laat mijn jurk maken. Het was geen onschuldige opmerking. Ik zat midden in twee van mijn verloofde vrienden die een van hun vele gespannen gesprekken hadden over bruiloften. Na een maand verloofd te zijn, zijn er veel van deze ongemakkelijke momenten geweest. Van het kiezen van trouwdata (een van hen wachtte zodat ze een datum een ​​maand voor de andere kon kiezen en de eerste in onze groep was om te trouwen) tot jurken (hun budgetten verschillen enorm) het is een reeks van één-op-één en dun- versluierde concurrentie.
Lees Verder
Relaties

Hoe navigeer je je eerste vakantieseizoen als een echtpaar

Het vakantieseizoen is altijd druk - je vindt je schema boordevol gezins- en sociale evenementen, werkgebeurtenissen, winkelen, koken en meer. Voor koppels die pas getrouwd zijn, is er een extra laag van opwinding, maar ook een van verplichting. In plaats van zo'n drukke tijd solo te navigeren, moet je nu nadenken, handelen en RSVP voor twee.
Lees Verder
Relaties

Hoe het is om te worden opgezet door een professionele matchmaker

Hoe vaak heeft iemand tegen een vriend verklaard over bodemloze mimosa's: "Ik heb de perfecte persoon voor jou!" Alleen, zei Pal nooit echt Logan van payroll ontmoet - of ze doet, en vindt haar goedbedoelende cupido echt reikte toen ze vermoedde dat hij vijf voet negen was. Welnu, voor Emily Holmes Hahn, oprichter van elite matchmaking-service LastFirst, is deze proclamatie geen nutteloze brunch chatter; het is een echt zakelijk voorstel.
Lees Verder
Relaties

8 tekenen dat je relatie op weg is naar het huwelijk

Als je denkt dat er geen teken is van een diamanten ring die kan aangeven of je op weg bent naar het huwelijk of niet, denk dan nog eens goed na. Experts wegen mee en geven u de acht manieren waarop u kunt zien of uw relatie een leven lang meegaat. 1. Je partner is niet bang om je uit te dagen Constant stoten zou kunnen betekenen dat je op weg bent naar een relatie.
Lees Verder
Relaties

6 ideeën voor een budgetvriendelijke Valentijnsdag

Valentijnsdag komt eraan, en als je onlangs verloofd bent of een pasgetrouwde, maakt dat de vakantie nog spannender! Maar het kan ook stressvol zijn om erachter te komen hoe je de grote dag van Cupido goed kunt waarderen zonder in je bruiloftsbudget te duiken of veel geld uit te geven dat je niet hebt na het afbetalen van creditcards van je grote dag.
Lees Verder
Relaties

Waarom je seks zou moeten plannen in je langdurige relatie

Dit klinkt misschien ongewoon, maar het plannen van seks is echt de beste manier om de seks in leven te houden in een langdurige relatie. Ik weet het. Iedereen zegt in wezen het tegenovergestelde en degenen die het eens zijn, lijken de meest saaie sekslevens te hebben die de (wo) man kent. We zien zoveel druk op 'spontaniteit' en 'doen' wanneer je er zin in hebt, enz.
Lees Verder
Relaties

Het geheim van een groot huwelijk is single

Wanneer mensen praten over hoe een huwelijk te laten werken, is het normaal gesproken gericht op jullie twee die als een team communiceren, plannen, verbonden blijven. En een sterk koppel zijn is onmiskenbaar belangrijk, maar er is nog een ander belangrijk aspect van huwelijksadvies dat vaak wordt verwaarloosd - en dat gaat over het behouden van je individualiteit.
Lees Verder
Relaties

Wat betekent het als je geen seks hebt tijdens je huwelijksreis?

Als je tijdens je huwelijksreis de heetste seks van je leven verwacht, word dan lid van de club. "Koppels hebben vaak hoge verwachtingen van seks tijdens hun huwelijksreis", zegt Madeleine Castellanos, M.D., seksexpert en auteur van Wanting to Want: What Kills Your Sex Life and How To Keep Alive. "Als ze tot het huwelijk hebben gewacht om deze belangrijke stap te zetten, kunnen ze de indruk hebben dat het allemaal magie is en geen strijd.
Lees Verder
Relaties

Kent u het nummer van uw partner?

De vraag is niet of u het nummer van uw aanstaande echtgenoot wilt weten - en u weet dat we het niet alleen hebben over een willekeurig telefoonnummer. Volgens Andrea Syrtash, een relatie-expert en auteur van Cheat on Your Husband (With Your Husband), is het tenslotte normaal dat je meer wilt weten over het romantische en seksuele verleden van je partner.
Lees Verder
Relaties

25 stomende seksscènes in tv-programma's die je nu kunt uiten

Vroeger was het moeilijk om een ​​bevredigende tv-seksscène voorbij te komen aan de normen en het praktijkteam van een netwerk, maar tegenwoordig zijn sommige tv-shows beroemd om hun intense NSFW-vrijen boven alles. (Kijkend en blozend - bij jou, Game of Thrones.) Om je te helpen bij het vinden van die programma's, hebben we scènes uit shows verzameld die bekend staan ​​om hun kwaliteit of enorme hoeveelheid zakdoek.
Lees Verder
Relaties

Hoe u op uw trouwdag een liefdesbrief aan de bruidegom kunt schrijven

Koppels wisselen vaak handgeschreven notities uit op de ochtend van hun huwelijk. Wat lief! Als je wilt deelnemen aan deze schattige traditie, maar moeite hebt om pen op papier te zetten, hebben we geweldige tips over het schrijven van een liefdesbrief aan de bruidegom op je trouwdag die recht uit het hart komt. "Het is belangrijk om onze gevoelens op te schrijven, omdat we het vaak als vanzelfsprekend beschouwen dat onze partners weten hoe we ons voelen, wanneer zij dat niet kunnen", legt huwelijkstherapeut Dr.
Lees Verder
Relaties

10 vrouwen delen hun huwelijksnachtseksverhalen

Huwelijksnachtseks is misschien het meest overhypische deel van het huwelijk. Er is zoveel druk om geweldige seks te hebben nadat je "ik doe" zegt, maar we weten niet helemaal zeker waarom. Voor veel koppels is seks al een groot deel van hun relatie, en laten we eerlijk zijn - huwelijksseks kan het hele scala aan rum, van zoet en romantisch tot super overschat of zelfs een ramp.
Lees Verder
Relaties

Het eerste jaar van het huwelijk is zwaar, maakt niet uit hoe je het draait

"Het eerste jaar van het huwelijk is het moeilijkste", vertelde ik mijn vriend in een poging troost te vinden. De waarheid is dat ik niet zeker weet waarom ik het zei. Het is gewoon iets dat mensen zeggen - ik had geen idee of het waar was of gewoon nuttig om te horen. Waarom zou het eerste jaar het moeilijkst zijn? Ik neem aan dat het een soort kater was van voordat mensen samenwoonden, toen het huwelijk betekende wennen aan iemand die voor het eerst helemaal in jouw ruimte was.
Lees Verder
Relaties

Wil je een lang leven leiden? Wacht tot je zwanger bent tot je dertig

Ik zal nooit vergeten wat mijn nieuwe ob-gyn tegen me zei toen ik hem voor het eerst ontmoette. Ik was ongeveer drie maanden zwanger in een nieuwe stad. Hij leek vriendelijk genoeg toen hij de examenkamer binnenliep en zich aan mij en mijn vriend voorstelde. Terwijl hij zich op zijn kruk vestigde en dichterbij kwam waar ik onhandig op een met papier bekleed examenbed zat, zei hij dat hij verrast was te ontdekken dat dit mijn eerste kind was.
Lees Verder
Relaties

Heb je de ene gevonden? 10 tekenen dat uw partner huwelijksmateriaal is

Hoe weet je dat je die hebt gevonden? De kans is groot dat je een date hebt met iemand die totaal anders is dan je ex, of dat ze je ertoe hebben aangezet minder om Netflix-vrienden te geven en meer om quality time met hen door te brengen. Maar hoe weet je dat je met iemand wilt trouwen? Meestal is het wanneer we iemand vinden die ervoor zorgt dat we onze slechte gewoonten achterwege laten en beter worden in een relatie dan alleen solo zijn.
Lees Verder