Categorie Nieuws

Josh Peck verwelkomt First Child With Wife Paige O'Brien
Nieuws

Josh Peck verwelkomt First Child With Wife Paige O'Brien

Het was de gelukkigste jaarwisseling voor Josh Peck en zijn vrouw, Paige O'Brien. Het echtpaar belde in 2019 met een eigen Baby Nieuwjaar. Op 31 december onthulde Peck dat hij en O'Brien hun eerste kind hadden verwelkomd - een zoon die ze Max Milo Peck noemden. De voormalige Drake en Josh-ster ging op oudejaarsavond naar Instagram om niet een foto van een chique soir so © e te posten, maar om de eerste foto van zijn kleintje te delen en zijn komst naar de wereld te onthullen.

Lees Verder
Nieuws

Jennifer Lopez onthult dat ze de knoop wil leggen met Alex Rodriguez in een kerk

Tegen die tijd volgend jaar zouden Jennifer Lopez en Alex Rodriguez een getrouwd stel kunnen zijn - althans als alles volgens plan van J.Lo verloopt! In een nieuwe aflevering van haar "Making the It's My Party Tour: Showtime!" -Serie gepubliceerd op YouTube op donderdag 13 juni, wordt de ster, 49, openhartig over haar aanstaande bruiloft aan de atleet, 43, onthullend dat ze waarschijnlijk naar beneden zal lopen het gangpad in 2020.
Lees Verder
Nieuws

Selena Gomez droeg een off-the-shoulder-jurk als bruidsmeisje bij de bruiloft van haar neef

Selena Gomez was zich al een tijdje aan het voorbereiden op het huwelijk van haar neef Priscilla DeLeon: ze vierde het op Instagram toen DeLeon zich voor het eerst verloofde en vervolgens, als eerste bruidsmeisje, een episch vrijgezellenfeest gepland in Mexico. Het grote evenement vond uiteindelijk op vrijdagavond plaats en Gomez pakte haar MOH-taken af ​​door een toast uit te brengen op haar vriend en familielid in een prachtige, off-the-shoulder bruidsmeisjekleding.
Lees Verder
Nieuws

Katharine McPhee's receptiejurk was pure Hollywood-glamour

Katharine McPhee en de Canadese muzikant David Foster legden vrijdag de knoop tijdens een ceremonie in de Yeghiche Armenian Church in Londen. McPhee koos voor een klassieke bruidslook door een dromerige op maat gemaakte Zac Posen-jurk te dragen terwijl hij zei: "Ik wel." Later op de avond werd ze gefotografeerd en verliet ze haar receptie met haar nieuwe echtgenoot - en het lijkt erop dat ze 's nachts een snelle outfitwissel maakte en koos voor een romantische blauwe jurk die aan oude Hollywood-glamour deed denken.
Lees Verder
Nieuws

Deze vrouw komt met creatieve bruiloftshashtags zodat je dat niet hoeft te doen

Voor sommige paren is het bedenken van een hashtag een van de leukere onderdelen van het bruiloftplanningsproces. Voor andere, minder creatieve types, kan het meer een gedoe lijken dan een echte bonding-ervaring. Als jij en je aanstaande echtgenoot in de laatste categorie vallen, ontspan je - je strijd is voorbij. Editor Marielle Wakim gebruikt haar creatieve karbonades om de leegte in de bruiloftshashtag-diensten in de VS op te vullen.
Lees Verder
Nieuws

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger hebben zojuist de knoop in een Ranch in Californië geslagen

Mijnheer en mevrouw Pratt! Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger hebben volgens People officieel de knoop gelegd. Foto's verkregen door de publicatie tonen de bruid, 29, van achteren in een nauwsluitende witte jurk met een tule cape rok langs zijn rug en een lange witte sluier. Mensen melden dat de Guardians of the Galaxy-ster, 39, en Schwarzenegger hun 'dosos' zeiden in San Ysidro Ranch in Montecito, Californië, voor een menigte van familie en vrienden waaronder de beroemde ouders van Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver.
Lees Verder
Nieuws

Meghan Markle's BFF Priyanka Chopra is schotels op de koninklijke bruiloft

Met de beroemdheidsstatus van Meghan Markle en de elitaire vriendenkring van Prins Harry, bestaat er geen twijfel over dat het koninklijk huwelijk van 19 mei een behoorlijk aantal gasten op de A-lijst heeft. Hoewel er nog geen felbegeerde uitnodiging voor de bruiloft van het jaar is binnengekomen, is er één beroemdheid die vrijwel gegarandeerd een actrice Priyanka Chopra heeft.
Lees Verder
Nieuws

Nooit eerder geziene beelden van het huwelijk van John F. Kennedy Jr. en Carolyn Bessette-Kennedy in de lucht in een special van 2 uur

Het is meer dan 20 jaar geleden dat John F. Kennedy Jr. de knoop verraadde met vrouw Carolyn Bessette-Kennedy, maar vanaf 13 juli kunnen we de trouwdag van het late paar als nooit tevoren herbeleven. TLC is ingesteld om twee uur eerder ongeziene beelden van het paar Cumberland Island, Georgia, nuptials op 21 september 1996 uit te brengen in een aanstaande speciale titel JFK Jr.
Lees Verder
Nieuws

Jeremy Zuttah van Baltimore Ravens veranderde op het laatste moment zijn trouwlocatie

Veel paren dromen ervan om bij het gerechtsgebouw te trouwen, de traditionele bruiloft te verlaten en te kiezen voor een eenvoudigere, meer intieme ervaring. Baltimore Ravens-speler Jeremy Zuttah en zijn verloofde, Heran Haile, vormden geen uitzondering op die regel - en waren van plan in het stadhuis van Baltimore te trouwen. Maar toen ze erachter kwamen dat een van de leden van de bruidspartij niet zou worden toegelaten vanwege zijn, nou ja, niet-menselijke status, besloten ze hun locatie te veranderen zodat hij dat kon.
Lees Verder
Nieuws

Meghan Markle en prins Harry hebben naar verluidt een oppas ingehuurd

Meghan Markle en Prins Harry doen de dingen nooit helemaal op de traditionele manier, en het lijkt erop dat dit de route is als het gaat om het opvoeden van een kind. Oorspronkelijk ging het gerucht dat het stel geen oppas zou inhuren om te zorgen voor de moeder van Baby Archie-Markle, Doria Ragland. Harper's Bazaar zegt nu echter dat de hertog en hertogin wat hulp van buitenaf hebben gevonden, alleen zal het op een beperkte schaal zijn.
Lees Verder
Nieuws

Gedwongen huwelijken brengen vrouwen ertoe om te moorden in Pakistan en India

"Ik heb mijn ouders herhaaldelijk gevraagd om niet tegen mijn wil te trouwen, omdat mijn religie, de islam, me ook toestaat om de man van mijn keuze voor het huwelijk te kiezen, maar mijn ouders hebben al mijn pleidooien afgewezen en ze trouwden met een familielid," 21- -jarige Aasia Bibi vertelde de Associated Press, nadat ze werd gedwongen tot een gruwelijke beslissing.
Lees Verder
Nieuws

De vrienden van Sophie Turner en Joe Jonas komen aan in Parijs

Natuurlijk, Sophie Turner en Joe Jonas zijn al getrouwd tijdens de meest virale, spraakmakende Vegas-bruiloft in het recente geheugen. Ondanks alle capriolen en ringknallen van Diplo, gaf het paar aan dat ze nog steeds de traditionele bruiloftsreceptie wilden hebben die ze oorspronkelijk in Frankrijk hadden gepland. Het lijkt erop dat er nu elke dag feest kan plaatsvinden - vrienden van het echtpaar, inclusief schoonzus Priyanka Chopra en bud Wilmer Valderrama, zijn in Parijs bij de bruid en bruidegom gezien.
Lees Verder
Nieuws

Joe Jonas vierde zijn vrijgezellenfeest aan boord van een jacht op Ibiza met Kevin en Nick Jonas

Joe Jonas is misschien al een getrouwde man, maar hij neemt nog steeds de tijd om afscheid te nemen van zijn dagen als alleenstaande man voor eens en voor altijd. De DNCE-frontman zou naar verluidt zijn vrijgezellenfeest op Ibiza hebben gevierd! Volgens Us Weekly gingen Joe, 29, zijn broers Kevin en Nick, DNCE-bandgenoot Cole Whittle en de zwager van Kevin, Mike Deleasa, op weg naar het mediterrane eiland voor een ontsnapping van een kleine jongen voor de tweede bruiloft van de 'Sucker' zangeres met zijn vrouw Sophie Turner in Frankrijk deze zomer.
Lees Verder
Nieuws

Kim Kardashian deelt schattig schot van Psalm West pasgeboren zoon

Aanbiddelijk alarm! Het vierde kind van Kim Kardashian en Kanye West is misschien een maand oud, maar zijn gezicht was nog steeds een mysterie voor fans - tot vandaag! De reality-tv-ster wendde zich tot Instagram om een ​​schattig close-up shot van haar en West's jongste zoon, Psalm West, met de wereld te delen. "Psalm Ye," schreef ze bij de post.
Lees Verder
Nieuws

Joe Jonas onthult de wildste dingen die zijn gebeurd tijdens zijn vrijgezellenfeest

Sophie Turner heeft een aantal grote feesten te doen op haar vrijgezellenfeest met BFF Maisie Williams in Spanje als ze haar echtgenoot, Joe Jonas, wil bijhouden! De frontman van DNCE en zijn broers Kevin en Nick Jonas gaven tijdens een gezamenlijk optreden op The Tonight Show met in de hoofdrol Jimmy Fallon op woensdag 12 juni toe dat het een beetje uit de hand liep tijdens het vrijgezellenfeest van hun broer of zus op Ibiza.
Lees Verder
Nieuws

Hailey Baldwin en Justin Bieber kunnen (weer!) Eerder trouwen dan je denkt

Gedurende acht lange maanden speculeren we over wanneer Justin Bieber en Hailey Baldwin voor de tweede keer door het gangpad zouden lopen na een geheime huwelijk in september. Zoals later bleek, hadden we misschien een grote aanwijzing over wanneer hun meer traditionele ceremonie al die tijd zou plaatsvinden, omdat het paar naar verluidt overweegt om de knoop opnieuw te leggen!
Lees Verder