Categorie Verloving

Hoe lang moet je wachten om je verlovingsring te upgraden?
Verloving

Hoe lang moet je wachten om je verlovingsring te upgraden?

Er is geen twijfel dat je van hem houdt - maar de verlovingsring die hij koos toen hij de vraag stelde, is een ander verhaal. Misschien is het iets kleiner dan je droomring; misschien vertegenwoordigt de steen niet langer wie je bent als een paar. "We weten dat liefde niet materialistisch moet worden gemeten en dat je een boek nooit op zijn hoes moet beoordelen", zegt huwelijks- en familietherapeut Alisa Ruby Bash.

Lees Verder

Verloving

Waarom vrouwen niet voorstellen

In 2016 hebben we Hillary Clinton verbrijzelende glazen plafonds, Sheryl Sandberg vertelt ons dat we moeten 'leunen' en BeyoncГ © zingt hymnes over hoe meisjes de wereld runnen. Maar als het gaat om het huwelijksaanzoek, zijn vrouwen op de een of andere manier prima in het nemen van een achterbank. Waarom is het nog steeds zo moeilijk voor vrouwen om te vragen: 'Wil je met me trouwen?
Lees Verder
Verloving

Een stel herinnert zich de nacht die ze voorstelde en die genderstereotypen opblies

"Wanneer je eindelijk - eindelijk - een van de twee deelnemers in een huwelijksaanzoek bent, wil je echt niet gekleed zijn als een vliegende piccolo-aap van The Wizard of Oz. Het feit dat ik was, zou moeten bewijzen dat ik absoluut geen aanwijzing dat ik op het punt stond aan mij te worden voorgesteld.Mijn vriendin, Alex, en ik ontmoetten elkaar in de Rainbow Room en ik had geen idee dat het een jas verplicht was.
Lees Verder
Verloving

Betrokkenheid Kip Recept en succesverhalen

Als je jeuk hebt om verloofd te worden, is je voorstel misschien één diner verwijderd - dat wil zeggen, als je het recept voor verlovingskippen kookt. De legende wil dat als je knapperige maar sappige hele kip gevuld met citroenen kookt, je wederhelft op één knie gaat zitten en de vraag stelt die je zo graag wilde stellen.
Lees Verder
Verloving

Wat te dragen voor verlovingsfoto's

Heb je wat te dragen voor je verlovingsfoto's? Je bent niet alleen. Omdat deze sentimentele snapshots op alles verschijnen, van je save-the-dates- en trouwwebsite tot aan de muren van je eerste huis, is het belangrijk om looks samen te stellen die je voor 100 procent voelen. Voordat je in je kast winkelt of naar het winkelcentrum gaat, overweeg deze 12 deskundige tips van stylisten en fotografen over wat je moet dragen (en wat niet moet dragen) voor je aanstaande verlovingsshoot.
Lees Verder
Verloving

Waarom deze echte bruiden de vraag stelden

"Ik had mijn oude vriend duidelijk gemaakt dat ik nooit wilde trouwen. Ik had te veel niet zien trainen. Ik had ook duidelijk gemaakt dat ik voor altijd van hem zou zijn en hield ervan met hem samen te leven maar zie het punt van het papier. Tim wilde echt trouwen, maar wilde me niet onder druk zetten. Op een ochtend werd ik wakker, keek naar zijn geliefde gezicht en dacht: 'Waar ben ik bang voor?
Lees Verder
Verloving

5 dingen die u niet kunt vergeten te zeggen wanneer u voorstelt

Ben je klaar om de vraag te stellen aan de persoon van wie je houdt? Gefeliciteerd! Het is een groot moment en een beetje voorbereiding zal een lange weg gaan. Natuurlijk, het zeggen van een variatie van "Wil je met me trouwen?" Is het belangrijkste deel, maar er is veel meer aan de hand. We wenden ons tot Holly Blum, expert speechschrijver, woordfluisteraar en eigenaar van A Speech to Remember, om ons te helpen af ​​te rekenen wat te zeggen bij het voorstellen.
Lees Verder
Verloving

Hoe u uw betrokkenheid bij uw collega's (en uw baas) kunt melden

Betrokken raken is ongelooflijk opwindend, net als het verspreiden van het nieuws! Als je je familie en vrienden over deze mijlpaal in je leven vertelt, moet je dat speciale moment telkens opnieuw beleven - wat is er niet om van te houden? En wanneer u weer aan het werk gaat, moet u een hele nieuwe groep mensen vertellen: uw collega's en zelfs uw baas ook!
Lees Verder
Verloving

Een man voorgesteld aan zijn Harry Potter-liefhebbende vriendin met een ring geïnspireerd door Hogwarts

Voor hardcore Harry Potter-fans zegt niets "I love you" zoals het tonen van een grondige waardering van de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Dat is precies wat Reddit-gebruiker Katiemack777's verloofde deed toen hij hem voorstelde: hij stelde de vraag met een op maat ontworpen ring, met verschillende edelstenen die elk Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw en Huffelpuf voorstellen - de vier magische huizen van de beroemde fictieve school van tovenarij. .
Lees Verder
Verloving

3 dingen om nooit te doen met uw verlovingsring

Je verlovingsring is niet alleen een symbool van je vakbond. Het is ook een erfstuk in wording, een kostbaar sieraad dat generaties lang kan worden doorgegeven - zolang je er maar goed voor zorgt. Natuurlijk weet je nooit om dozen te openen of proberen om flessendoppen te openen met je ring (geloof ons, mensen proberen het wel!
Lees Verder
Verloving

9 schattige en leuke manieren om uw betrokkenheid aan te kondigen

Gefeliciteerd! Je hebt gezegd: "Ja!" We weten zeker dat je het van de daken wilt schreeuwen, maar je hebt misschien wat problemen met het uitzoeken hoe. Om je te helpen, hebben we een aantal schattige (en unieke) manieren samengesteld om de wereld - of tenminste je familie en vrienden - te vertellen dat je verloofd bent. 1. Slakkenpost In dit digitale tijdperk weten we allemaal dat er niets beters is dan het ontvangen van wat slakkenmail van de leuke en vrolijke variëteit.
Lees Verder
Verloving

Alternatieve manieren om uw verlovingsring en trouwring te dragen

Traditie stelt dat je verlovingsring aan de ringvinger van je linkerhand gaat, en dat het buiten je trouwring gaat als je eenmaal hebt gezegd: 'Ik doe het.' Maar wist je dat dit niet de enige manier is om je ringen te dragen? Onze experts hebben een paar verschillende combo's die het bekijken waard zijn. Het dragen van je trouwring aan je linkerhand dateert uit de Romeinse traditie en het oude geloof dat een ader rechtstreeks van de linker ringvinger naar het hart liep.
Lees Verder
Verloving

Millennials kopen nog steeds diamanten

Blijkbaar is het niet alleen de dure avocado-toast die voorkomt dat millennials genoeg geld sparen om huizen te kopen. Volgens een nieuw rapport van De Beers is de generatie zonder contant geld verantwoordelijk voor maar liefst 41 procent van alle verkoop van diamanten sieraden, hoewel ze slechts 27 procent van de bevolking uitmaken.
Lees Verder
Verloving

Deze 5 Outdoor Spots in Houston zijn ideaal voor het knallen DIE vraag

Kiezen voor te stellen aan uw partner is een grote beslissing - laat staan ​​waar het te doen! Voor onze bruiden en bruidegoms in Houston die uw liefde officieel van de markt willen halen, zijn deze unieke voorstelplekken zeker een absoluut prachtige voorstelachtergrond. Van tuinen tot reflectiebaden, u zult zeker de ideale buitenplek vinden om de grootste vraag van uw leven te stellen.
Lees Verder
Verloving

Mijn man verloor zijn trouwring! Wat moeten we doen?

Misschien hielp hij met de afwas of deed hij het af in de sportschool - hoe dan ook gebeuren er ongelukken en nu heeft je man geen trouwring. Adem diep in (en laat hem uit het hondenhok) - onze experts zijn er om te helpen! Mijn bruidegom verloor zijn trouwring. Wat zal hij doen? Allereerst is dit wat hij niet zou moeten doen: Paniek.
Lees Verder
Verloving

5 Sneaky Manieren om te laten vallen Tips over je verlovingsring

Gedraagt ​​je partner zich nerveuzer of budgetbewuster dan normaal? Is een van je ringen op mysterieuze wijze verdwenen en vervolgens weer verschenen? Nou, hij is waarschijnlijk van plan om een ​​voorstel te doen, dus het is misschien geen slecht idee om te beginnen met het geven van hints over wat voor soort verlovingsring je wilt. Hoewel je je droomrots misschien al lang geleden hebt uitgekozen, is de kans groot dat je S.
Lees Verder
Verloving

10 regels voor het nemen van verlovingsring-selfies

Je hebt de man en je hebt de ring! Wat doe je voordat je maanden aan bruiloftsplanning begint? Je moet natuurlijk die felbegeerde verlovingsring selfie maken! Je droomt al van deze hippe snap sinds de hashtag trending begon en nu kun je niet wachten om deze mijlpaal te markeren door de hele wijde wereld (of tenminste alleen je Instagram-volgers) te vertellen dat de liefde van je leven de vraag opriep .
Lees Verder
Verloving

Een korte handleiding voor populaire trouwringstijlen

Hoewel de verlovingsring meestal centraal staat, is het vinden van de juiste trouwring net zo belangrijk. Afhankelijk van je voorkeuren kan je band je bestaande sparkler markeren of een eigen statement maken. Om je op weg te helpen met het vinden van je perfecte band, wenden we ons tot Julie Yoakum, Chief Merchandising Officer voor Blue Nile en Hollie Bonneville Barden, hoofdontwerper bij De Beers, om het winkelproces te demystificeren en de meest populaire stijlen uit te leggen.
Lees Verder
Verloving

Hier is hoe je je man de perfecte verlovingsring kunt kopen

In zaken van het hart, als je het weet, weet je het gewoon! Voor veel paren leidt het besef dat ze Degene hebben gevonden tot een huwelijk. Traditioneel is het een man die een vrouw voorstelt, vaak met een sprankelende diamanten ring op sleeptouw. Maar traditie is saai! Wij zeggen, als u degene wilt zijn die op één knie gaat zitten en hem een ​​aanzoek doet, ga ervoor!
Lees Verder