Categorie Verloving

Wat te doen als u een voorstel voelt
Verloving

Wat te doen als u een voorstel voelt

Als je lang genoeg samen bent geweest om te weten dat je wilt trouwen en je hopeloos verliefd bent, is het heel gebruikelijk om te voelen wanneer een huwelijksaanzoek misschien je kant op komt. Of je nu een speurneus bent met een zesde zintuig of gewoon een grappig gevoel hebt, je kunt snel de belangrijkste vraag van je leven worden gesteld, hier zijn enkele tips voor wat je moet doen als je een hint hebt die je partner krijgt op één knie.

Lees Verder

Verloving

De meest romantische restaurants van Miami om de vraag te stellen

Deze is voor de toekomstige bruidegoms. Als het gaat om de belangrijkste vraag in je leven, is het cruciaal om de vraag op een plek te zetten die net zo perfect is als de ring die je haar gaat geven. Het verhaal is immers net zo belangrijk als het voorstel zelf. Van hemelhoge stoelen boven Lincoln Road tot intieme Italiaanse eetgelegenheden in de binnenstad, deze vijf restaurants in Miami bieden zeker de juiste ambiance voor het grote moment.
Lees Verder
Verloving

De verlovingsringstijl die overeenkomt met uw sterrenbeeld

Het is verre van eenvoudig om de verlovingsring te vinden waar je "ik doe" tegen zegt en die je voor altijd draagt. Dus waarom laten we ons niet helpen? Als je het moeilijk vindt om te bepalen welke ring je moet bewegen voor je verloving, laat de sterren dan je gids zijn. Hier is een overzicht van welke verlovingsringstijl het beste bij uw sterrenbeeld past.
Lees Verder
Verloving

Hoe 6 bruiden omgingen met het 'haten' van hun verlovingsring

Een voorstel voor de meeste bruiden is een droom die uitkomt. De man of vrouw van wie je het meest houdt, gaat op één knie zitten om je te vragen de rest van je leven samen door te brengen. Maar wat gebeurt er als de ring opengaat en je niet blij bent met wat je ziet? Het gebeurt absoluut. Hier is hoe zes bruiden omgaan met "haten" hun verlovingsring.
Lees Verder
Verloving

Moeten we onze betrokkenheid meteen aankondigen?

Je hebt eindelijk een ring aan je vinger, dus nu is het tijd om het nieuws te verspreiden, of niet? Sommige mensen barsten uit zijn voegen om de wereld te vertellen dat ze verloofd zijn, terwijl anderen misschien een beetje privé van de opwinding willen genieten voordat ze de grote aankondiging doen. Dus moet je verloving het gesprek van de stad zijn zodra het gebeurt, of kun je het voor jezelf houden totdat je klaar bent om te delen?
Lees Verder
Verloving

True Life: The Dog Ate the Engagement Ring

Elke vrouw zou een ringhouder op haar dressoir en in de keuken moeten hebben, zodat wanneer ze haar verlovingsring (of andere ringen) afdoet, ze zich op een veilige plaats bevinden. Een willekeurige beker op het aanrecht riskeert dat een behulpzame partner of vriend per ongeluk een belangrijk sieraad naar de vuilstort kan sturen.
Lees Verder
Verloving

8 tekenen dat uw partner gaat voorstellen

1:54 Acht tekenen dat hij voorstellen gaat voorstellen kan het beste aan een verrassing worden overgelaten. Maar volgens Sarah Glick, voorstelplanner bij Brilliant Event Planning in New York City, "is het soms handig om te weten wat er gaat gebeuren, zodat je tijd hebt om je voor te bereiden." Ze zegt bijvoorbeeld dat je misschien de perfecte manicure wilt die bij je nieuwe verlovingsring past.
Lees Verder
Verloving

Verlovingsringverzekering afsluiten: 9 dingen die u moet weten

Vanaf het moment dat je "Ja!" Zegt de kans is groot dat je een glanzende nieuwe toevoeging aan je linkerhand schudt. Hoewel het misschien het laatste is waar je aan denkt tijdens zo'n gelukkige tijd, komen grote ringen met grote verantwoordelijkheden, inclusief verlovingsringverzekeringen. Wat gebeurt er als je je ring verliest? Als iemand het steelt?
Lees Verder
Verloving

7 horloges die u uw bruidegom cadeau kunt doen

Als een gedenkwaardig geschenk voor uw toekomstige echtgenoot, is een geschenk voor een bruidegomhorloge een handgemaakte liefdesverklaring die zelfs een familie-erfgoed kan worden, doorgegeven van de ene generatie op de volgende. Maar voordat je begint te winkelen voor een horlogegift voor je bruidegom, stappen de horloge-experts van Tourneau in: Gina Salsone, Tourneau's directeur merchandising die zelf een jaar geleden zelf een bruid was, geeft slim advies over het vinden van een horloge waar hij dol op zal zijn voor altijd.
Lees Verder
Verloving

Hoe een verlovingsring groter te laten lijken: 14 tips van experts

Vraagt ​​u zich af hoe u een verlovingsring groter kunt laten lijken? Als je van bling houdt en een ring wilt die kan wedijveren met die van BeyoncГ ©, zul je blij zijn te weten dat er nogal wat manieren zijn om het uiterlijk van je rots te maximaliseren. Ongeacht het budget kunt u uw diamant groter laten lijken dan hij is - zonder de kosten die gepaard gaan met het stijgen in karaatmaat.
Lees Verder
Verloving

De 15 beste onverwachte plekken om voor te stellen in New York City

Bij het zoeken naar de beste plaatsen om in New York City voor te stellen, kan men gemakkelijk betoverd worden door de lokroep van klassieke, door geschiedenis verzadigde locaties, van het Empire State Building tot het Vrijheidsbeeld. Als u echter echt naar unieke NYC-voorstelideeën hunkert, is de enige manier om verder te gaan door een onderscheidende en iets meer onder de radar locale te selecteren.
Lees Verder
Verloving

Hoe zich te ontdoen van trouwringuitslag (en wat de oorzaak ervan is!)

Als je een rode, hobbelige, jeukende uitslag onder je trouwring hebt ontwikkeld, is de kans groot dat je trouwringuitslag hebt. Het goede nieuws is dat het gebruikelijk en te genezen is. Ringuitslag treedt meestal op vanwege een nikkelallergie of ophoping van bacteriën op de ring. Lees verder om erachter te komen hoe u zich kunt ontdoen van trouwringuitslag en uw huid kunt genezen!
Lees Verder
Verloving

10 verlovingsring Winkelen Tips om u te helpen de perfecte ring te vinden

Gaat u verlovingsringen winkelen? Gefeliciteerd! Een ring kopen en je voorbereiden op het voorstel is een gekke spannende tijd, en het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de romantiek, maar onthoud: een verlovingsring is meestal een behoorlijke kostenpost, dus je wilt zeker weten dat je het goed doet. Of hij nu alleen gaat uitgaan of samen gaat winkelen, deze uitgebreide gids is de sleutel tot het vinden van de perfecte verlovingsring.
Lees Verder
Verloving

5 vragen over verlovingsringen die u moet weten

Het is het belangrijkste sieraad dat je ooit zult bezitten - daarom wil je alles goed doen als het gaat om je verlovingsringetiquette! Dus voordat uw wederhelft op één knie gaat zitten om de vraag te stellen, moet u veel belangrijke verlovingsringdetails overwegen. De meeste paren vragen zich doorgaans af hoeveel ze moeten uitgeven, welke een van hen de ring moet uitkiezen, en vele andere logistieke dilemma's wanneer ze zich verloven.
Lees Verder
Verloving

Hoe u uw eigen aangepaste verlovingsring kunt maken en ontwerpen

Je verlovingsring moet helder schijnen maar ook schitteren met je persoonlijkheid. Sommige paren willen misschien verlovingsringen maken die net zo uniek zijn als hun relatie! Een ring is immers iets dat je elke dag draagt ​​en het zou iets moeten zijn waar je echt van houdt en van houdt. Hier is alles wat u moet weten over het ontwerpen van aangepaste verlovingsringen, met deskundig advies van juweelontwerpprofessionals Meredith Kahn en Jennifer Gandia van Greenwich Jewelers.
Lees Verder
Verloving

Wanneer moet u uw verlovingsring afdoen: 7 keer om deze te verwijderen

Als hij die verlovingsring eenmaal om uw vinger heeft gedaan, is de kans groot dat u hem nooit meer wilt uitdoen. We snappen het helemaal! Als je echter wilt dat je bling heel lang helder blijft, is het belangrijk om hem niet te dragen terwijl je bezig bent met deze zeven dingen. Hier is wanneer je verlovingsringen opstijgt als je ze in perfecte staat wilt houden!
Lees Verder
Verloving

Waarom u geen tips over verloving moet laten vallen

"Nou, weet je, we hebben het niet leuk gevonden, gepraat, erover gepraat, maar ik heb het vrij duidelijk gemaakt." plannen. Niet haar verlovingsplannen als koppel, niet de gedachten van haar partner. Alleen haar verlovingsplannen. Aanwijzingen en aanwijzingen zijn helaas nog steeds een manier waarop sommige vrouwen een verloving proberen te verkrijgen - en het is geen goed idee.
Lees Verder
Verloving

De houding ten opzichte van vrouwen is aan het veranderen - dus het is tijd dat we beginnen te vragen

Als het gaat om wie zou moeten voorstellen, volgen veel mensen nog steeds het traditionele model waarbij mannen al het zware werk doen; enquêtes hebben aangetoond dat vrouwen slechts bij ongeveer vijf procent van de heteroseksuele getrouwde stellen voorstelden. En zeker, het is een traditie, iets dat voor veel mensen erg belangrijk is. Maar voorstellen is een enorme beslissing, die de rest van je leven kan vormen, dus waarom zou 95 procent van de vrouwen die vermoedelijk willen trouwen gewoon wachten tot het gebeurt?
Lees Verder
Verloving

Tips van een juwelier om te winkelen voor uw trouwringen

Terwijl verlovingsringen meestal alle aandacht krijgen, van het vinden van je stijl tot het nemen van de perfecte ring-selfie, zijn er twee andere ringen die net zo belangrijk (zo niet meer!) Zijn die je niet kunt vergeten: je trouwringen. Als je verlovingsring de liefde symboliseert die nodig was om verloofd te worden, symboliseert je trouwring je betrokkenheid bij elkaar en de toekomst die je samen opbouwt.
Lees Verder