Categorie Verloving


Verloving

Hoe u het gesprek 'Ik ben klaar om betrokken te raken' tot stand kunt brengen

Zoals met alles in het leven, hebben relaties fasen. En hoewel een gids die het exacte juiste moment voor elke mijlpaal aangeeft, mega-nuttig zou zijn, is de waarheid dat elk duo beweegt in het tempo dat voor hen geschikt is. Daarom kan het een zeer lastige situatie zijn wanneer je klaar bent om je levenslange verbintenis met een engagement te versterken - en je partner je halverwege nog niet helemaal heeft ontmoet.
Lees Verder
Verloving

Hoe uw diamanten verlovingsring schoon te maken

We willen allemaal weten hoe diamanten ringen schoon te maken, want er zijn echt weinig meer fascinerende dingen dan je verlovingsring te zien schitteren en dansen in het licht nadat het net is gepolijst en schoongemaakt. Het is vanzelfsprekend om die bling te willen behouden! En hoewel u het altijd in een juwelier kunt meenemen voor een professionele reiniging, kunt u het thuis ook een poetsbeurt geven?
Lees Verder
Verloving

Verlovingsring Resizing: het formaat van een ring wijzigen, met deskundige tips van een juwelier

Je verloofde heeft veel tijd en moeite gestoken in het uitzoeken van de perfecte verlovingsring en hoewel hij waarschijnlijk zijn best heeft gedaan om je maat te achterhalen, heeft hij misschien een fout berekend. Als je prachtige nieuwe steen een beetje afwijkend is, maak je geen zorgen - het formaat van verlovingsringen komt vaak voor. Dus als de ring niet past, is het tijd om terug te gaan naar de juwelier om het formaat van uw ring te wijzigen.
Lees Verder
Verloving

De 10 meest populaire verlovingsring bezuinigingen

Bezuinigingen maken het verschil als het gaat om het vinden van de diamanten verlovingsring van je dromen. Elk type snit schittert op zijn eigen manier en beslissen welke je aanspreekt is een geweldige plek om te beginnen. Naast de meest populaire stijlen (rond, prinses, marquise, smaragd en kussen gesneden), heb je ook ovaal, peer, stralend, Asscher en hartvormige sneden om je interesse te wekken.
Lees Verder
Verloving

Verlovingsring versus trouwring: heeft u beide nodig?

Dus je verloofde heeft de perfecte verlovingsring-gefeliciteerd gekozen! Maar wat is echt het verschil als het gaat om de verlovingsring versus de trouwring? En als u zoveel van uw verlovingsring houdt, moet u dan ook een coördinerende trouwring aanschaffen? Soms kan het lastig zijn om de perfecte trouwringwedstrijd te vinden.
Lees Verder
Verloving

Wat te doen als u uw verlovingsring niet leuk vindt

Het is een onvergetelijk moment wanneer je man die bewonderende blik op zijn gezicht krijgt en trillend vraagt: "Wil je met me trouwen?" en dan een doos aanbieden met - de slechtste ring die je ooit hebt gezien! En nu is het iets geworden waar je je slecht voor voelt, zelfs als je denkt: "Ik hou niet van mijn verlovingsring. Wat moet ik doen ?!" Bruiden, je bent niet alleen.
Lees Verder
Verloving

Hoe de perfecte verlovingsringmaat te bepalen

Je verlovingsring zal een constant (sprankelend) symbool van je huwelijk zijn, lang nadat je trouwdag is verstreken. Daarom is het van het grootste belang dat je een nauwkeurige maat voor je ringmaat hebt voordat je partner de vraag oproept. Niets is zo ontmoedigend als het verliezen van zo'n kostbaar juweel tot in de put van je gootsteen, of, aan de andere kant van het spectrum, je circulatie af te sluiten.
Lees Verder
Verloving

Moet je slapen met je verlovingsring aan?

Laten we eerlijk zijn, als je zoals de meeste meisjes bent, is de enige keer dat je er ooit aan denkt om je verlovingsring af te doen, de sportschool te bezoeken (wat je absoluut zou moeten BTW, vooral als je gewichten gaat tillen!). Maar hoe zit het als je het hooi raakt? Is het goed om te snoozen met een steen op je vinger of moet je het echt rust geven?
Lees Verder
Verloving

Dit is het beste wat je kunt doen met je trouwring, na de scheiding

Natuurlijk wil geen bruid eraan denken. Maar dingen gebeuren - het ondenkbare gebeurt - en echtscheiding (het gevreesde D-woord) wordt elk jaar een realiteit voor een aantal paren. En nadat het stof is verdwenen, is er altijd logistiek om erachter te komen: wie verhuist, wie houdt dit, wie houdt dat, enz. Maar hoe zit het met de trouwringen?
Lees Verder
Verloving

Je raadt nooit wat verlovingsringen in de oudheid symboliseerden

In de wekelijkse column van Catalyst Wedding Co., redacteur Liz Susong, gewijd aan de feministische bruid, duikt ze headfirst in de gekke geschiedenis achter gemeenschappelijke huwelijkstradities die we als vanzelfsprekend beschouwen. Liz onderzoekt hier. Heb je dat mannelijke familielid dat dol is op grappen maken dat trouwringen de kleinste handboeien zijn die ooit zijn gemaakt?
Lees Verder
Verloving

Heb ik een afzonderlijke reisverlovingsring nodig? 10 tips om uw ring veilig te houden

Je houdt bijna net zoveel van je verlovingsring als je van je partner houdt. Het spreekt dus vanzelf dat u er nooit iets mee wilt laten gebeuren. Dat is de reden waarom sommige mensen er de voorkeur aan geven om een ​​afzonderlijke verlovingsring te dragen tijdens hun vakantie - omdat uw huwelijksreis (naast de beste vakantie ooit) gewoon de plek kan zijn voor iets ergs met uw verlovingsring of zelfs uw trouwring.
Lees Verder
Verloving

4 Belangrijke feiten voordat iemand de vraag stelt

Als je eenmaal hebt besloten dat je degene hebt gevonden en je krijgt plannen om de vraag te stellen, wil je misschien een stapje terug doen en begrijpen wat er gaat gebeuren nadat je verloofd bent en voordat je getrouwd bent. Hier zijn vier dingen die iedereen moet weten voordat ze de vraag stellen en aan boord van de trouwtrein klimmen.
Lees Verder
Verloving

De gouden regels om uw verlovingsring niet te verliezen

Lekker liggen Een verlovingsring die echt past, valt er niet uit: "Je moet een beetje moeite doen om hem te verwijderen, vooral over de knokkel", zegt De Beers's Balzano-Hull. Pas 's middags aan, wanneer uw vinger het dunst is. Wis het verstandig - Bepaalde activiteiten kunnen ervoor zorgen dat ringen eraf vallen, zegt Legg.
Lees Verder
Verloving

Waarom hebben we engagementaankondigingen?

In de wekelijkse column van Catalyst Wedding Co., redacteur Liz Susong, gewijd aan de feministische bruid, duikt ze headfirst in de gekke geschiedenis achter gemeenschappelijke huwelijkstradities die we als vanzelfsprekend beschouwen. Liz onderzoekt hier. Misschien kun je hier iets aan doen: er is niets te doen in mijn woonplaats. Tenzij je het leuk vindt om rijtjesfilms te bekijken of misschien drie steden te rijden voor een opwindende bowlingwedstrijd, kun je het beste door het zachte nieuwsgedeelte van de plaatselijke krant bladeren en de gelukshappen bekijken.
Lees Verder
Verloving

9 vrouwen delen waarom ze nep verlovingsringen dragen

De sieraden die we elke dag omdoen, hebben meestal een betekenis. Soms kleden we ons aan en dragen een parelketting die ons van een familielid is doorgegeven. Andere keren trekken we onze favoriete kostuumjuwelen uit voor een nacht in de stad met onze vrienden. Maar voor sommige vrouwen kan een specifiek sieraad iets zijn dat ze aandoen om redenen die in het begin een beetje gek kunnen lijken.
Lees Verder
Verloving

3 gesprekken die u moet voeren voordat u zich bezighoudt

Betrokken raken is een groot probleem. Je besluit tenslotte om de rest van je leven met iemand door te brengen! Maar er is meer aan de hand dan alleen een leuk voorstelverhaal en een sprankelend nieuwe ring aan je linkerhand, en er zijn een aantal dingen waar jij en je wederhelft over moeten praten voordat je voor altijd besluit.
Lees Verder
Verloving

19 Gedachten die elk meisje heeft als ze op een voorstel wacht

Speel je constant het spel "zij houden van mij, zij houden niet van mij" met je innerlijke stem terwijl je angstig wacht op een voorstel? Maak je jezelf gek om elk gesprek en elke beslissing die jullie samen hebben genomen te analyseren in het geheel van je relatie? Benadruk je jezelf over hoe je zowel emotioneel als financieel het hoofd zult bieden (huur is duur) wanneer je jezelf er opnieuw van overtuigt dat het niet zo serieus is en de verbinding zich ontwikkelt in de richting van zijn grootse ondergang?
Lees Verder
Verloving

16 van onze favoriete verhalen over beroemdheden

Knal de champagne! Het is de nationale dag van het voorstel! We worden nooit ziek van het horen van verhalen van geknalde vragen, sprankelende verlovingsringen, piepende verrassingen en tranen van vreugde - vooral van de met sterren bezaaide variëteit. Wat is een betere manier om onze favoriete vakantie te vieren dan door herinneringen op te halen aan de voorstellen van een paar van onze favoriete beroemdheden?
Lees Verder