Brides

Het internet is verdeeld over dit stel dat een voetbalspel verbiedt tijdens hun bruiloft

Het internet is verdeeld over dit stel dat een voetbalspel verbiedt tijdens hun bruiloftWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het kiezen van de juiste trouwdatum is al behoorlijk lastig, maar een paar in het Verenigd Koninkrijk wordt geconfronteerd met een ietwat onverwacht planningsconflict. Ze leggen de knoop vast op hetzelfde moment als een grote voetbalwedstrijd die de meeste van hun gasten willen zien. Nu hebben ze het internet verdeeld door hun gasten te verbieden om tijdens de bruiloft in het spel te stemmen.

Een van de bruiloftsgasten beschreef het hele scenario in een virale post. Ze legde uit dat ze was uitgenodigd voor een bruiloft op hetzelfde moment dat Liverpool, een voetbalclub uit het Verenigd Koninkrijk, een cruciale laatste wedstrijd zou spelen. Zoals ze het stelt, "de meerderheid van de aanwezigen komt uit Liverpool en de omliggende gebieden, inclusief mijn man," en zij allemaal werkelijk willen zien hoe het spel verloopt.

Het echtpaar heeft echter duidelijk gemaakt dat ze willen dat hun speciale dag over hen gaat, niet over voetbal. "Het echtpaar dat gaat trouwen, heeft nu een bericht uitgegeven dat ze ervoor hebben gekozen om de Champions League niet te screenen, en ze willen niet dat iemand vraagt ​​of het wordt aangetrokken, om te vertrekken en het te bekijken of te bekijken apparaten en om te respecteren dat deze dag over hen gaat, "zei de vrouw in haar post.

- Mijn man en zijn broers zijn niet bereid zo'n enorm spel te missen en proberen nu een plan uit te werken om het te kunnen bekijken en daarna terug te keren naar de bruiloft. Het eindigde met DH en ik had een beetje ruzie omdat ik het erg onbeleefd vind om te vertrekken, de wedstrijd te bekijken en terug te keren. Het is gewoon achtergelaten met ze zullen kijken en dat is dat, ze denken dat de bruid en bruidegom onredelijk zijn om een ​​algemeen verbod op het hele ding te leggen en het niet alleen op een tele in de bar te stoppen, "vervolgde ze.

Natuurlijk had internet veel verschillende meningen. Sommigen begrepen de wens van het paar om de aandacht op hen te houden en dachten dat de gasten niet erg attent waren. Anderen stemden toe en zeiden dat er misschien een manier was waarop mensen van beide evenementen konden genieten.

"Ik denk dat je man en zijn broers volkomen onredelijk zijn. Het is een voetbalwedstrijd. De bruid en bruidegom willen natuurlijk niet dat de helft van hun gasten midden in hun bruiloft verdwijnt, een dag die ze al maanden plannen hebben om een ​​voetbal te kijken spel ', schreef een persoon. Iemand anders zei: "Ik denk niet dat er iets is dat de bruid / bruidegom kan doen. Als mensen het willen bekijken, zullen ze dat doen."

Een andere persoon had een vrij eenvoudige oplossing: "Je man kon de wedstrijd opnemen en later bekijken." Het is echter aan de gasten om weg te blijven van het spel terwijl het gebeurt en zich in plaats daarvan te concentreren op de pasgetrouwden.

Bekijk meer: 5 bruiden op gasten die hun trouwjurkcode niet hebben gevolgd