Huwelijk

9 Genius Fall Wedding Desserts (That Are't Cake!)

9 Genius Fall Wedding Desserts (That Are't Cake!)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 09

Mini Pumpkin Pies

Foto door My Baking Addiction

Niets schreeuwt vallen als pompoentaart! Als je niet wilt dat je gasten te maken krijgen met een vork en bord, kies dan voor mini's. Ze zijn gemakkelijker te eten, plus ze zorgen voor een mooie foto opp.

02 van 09

Karamel Appels

Foto door Yoga for Cooking

Karamelappels zijn dit seizoen ook nietjes. Zet een station op voor doe-het-zelf-appels of stel een display van afgewerkte desserts samen. Dit is een geweldige manier om een ​​herfstdessert op te nemen zonder dat gasten zich te vol voelen

03 van 09

Kaneelrollen

Foto door Jenny Williams Photo

Hallo, comfort ontbijt eten! Kaneelbroodjes zijn het ultieme warme en gezellige eten in de ochtend, vooral als het buiten koud begint te worden. Creëer dat gevoel op je bruiloft door broodjes te serveren als een verrassing in de late avond.

04 van 09

Pompoen Macarons

Foto door Emily Magers Photography

Macarons zijn trending op bruiloften, en met goede reden. Houd de trend door de herfst door een macaron-toren op te stapelen met pompoen of gezouten karameltraktaties.

05 van 09

Churros

Foto door The Bold AmericanaВ

In de herfst draait alles om suiker en specerijen en alles goed, toch ?! Neem churros op om de zoete smaak van churro deeg te brengen - met een beetje kaneel voor kruiden.

06 van 09

Donuts

Foto door Norman & Blake

Voeg herfstsmaken zoals esdoorn of kaneel toe aan deze bruiloftsfavoriet. Doe een batch bestelling van esdoornbars, kaneelsuiker en donuts van pompoentaart uit uw plaatselijke bakkerij, of laat uw bakker ze maken samen met een mini-cake die bij elkaar past.

07 van 09

Pies

zelfgemaakte taarten

"class =" lazyload "data-click-tracked =" true "data-img-lightbox =" true "data-expand =" 300 "id =" mntl-sc-block-image_2-0-19 "data-tracking- container = "true">

Foto door Stephanie Brazzle

Als je op teamtaart bent, ga dan helemaal uit voor de herfst door meerdere opties te serveren. Taart is een hartiger dessert om te combineren met fall-plus, je kunt kiezen voor appel, karamelappel of pompoen om de smaken van het seizoen echt op te nemen.

08 van 09

S'mores

Foto door Marianne Taylor Photography

Als je locatie een open vlam toestaat, ga dan naar buiten en rooster marshmallows voor s'mores. Zo niet, stel dan een ministation in om de smaken te repliceren of neem s'mores op in andere desserts zoals koekjes of cupcakes.

09 van 09

Mini Cheesecakes

cheesecake sparkler

"class =" lazyload "data-click-tracked =" true "data-img-lightbox =" true "data-expand =" 300 "id =" mntl-sc-block-image_2-0-25 "data-tracking- container = "true">

Foto door Katherine Rose Photography

Cheesecake wordt vaak beschouwd als een zomerdessert, vooral als het koud wordt geserveerd met een vers fruit. Maar het kan ook helemaal werken voor de herfst! We denken dat een pompoen-cheesecake of caramel-appel-cheesecake (aangenaam!) Je gasten zal verrassen