Huwelijk

De 6 dingen die bijna alle bruiden zullen vergeten te doen op hun trouwdag

De 6 dingen die bijna alle bruiden zullen vergeten te doen op hun trouwdag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 06

Vul hun maag op

Foto door Katelyn James Photography

Eten. Het lijkt misschien eenvoudig - en iets waarvan je niet denkt dat je het ooit zou vergeten - maar de dag zal hectisch worden en mensen zullen je in alle verschillende richtingen trekken voor je haar, make-up en foto's. Zorg dat je lichte maaltijden en snacks hebt die gemakkelijk te eten zijn en die de hele dag gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat je niet vergeet je maag te vullen. En vergeet de hydratatie niet!

02 van 06

Tip hun leveranciers

Foto door Lauren Fair Photography

Het kan contra-intuïtief lijken, omdat je de tips pas later op de avond zult uitdelen, maar pre-planning tips voor leveranciers is iets dat je absoluut wilt doen voordat je zegt: "Ik doe". Als dit niet het geval is, kunt u aan het einde van de nacht naar geld zoeken om uw leveranciers te overhandigen als bedankje voor de geweldige service die ze hebben geleverd. Bepaal hoeveel fooi je wilt geven en plaats het geld of check in een envelop die je later gemakkelijk kunt uitdelen - en zorg ervoor dat je de voorkant van de envelop aanpakt, zodat je weet aan wie je hem moet geven!

03 van 06

Glans hun ring

Foto door Caroline Lima Photography

Je hebt de afgelopen maanden misschien een geweldige tijd gehad met het pronken met je verlovingsring, maar op de dag van de bruiloft, wanneer iedereen naar je hand kijkt, wil je dat je ring er ongerept uitziet. Zorg ervoor dat het glanst voor de bruiloft, of houd wat nagellak bij de hand voor de trouwdag, zodat je het kunt regelen voordat je door het gangpad loopt.

04 van 06

Maak een afspeellijst klaar voor gebruik

Foto door You Me Photography

Het is een klein detail, maar een afspeellijst die klaar staat, is iets dat iedereen in een goede stemming zal brengen. Je bruidsmeisjes staan ​​in de volledige feestmodus en achtergrondmuziek terwijl iedereen glamour krijgt, maakt je meisjestijd een stuk leuker!

05 van 06

Breng de huwelijksvergunning mee

Foto door Julian Ribinik Photography

Opmerking voor jezelf: breng de huwelijksvergunning mee. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar veel paren vergeten het thuis. Als er één ding van tevoren in te pakken is, is het dit. Of iemand rijdt misschien terug naar je appartement om het op het laatste moment te pakken.

06 van 06

Bewaar een plakje cake

Foto door Elizabeth Messina

Een deel van je bruidstaart bewaren en een jaar later opeten is een traditie die veel koppels willen doen. Maar als de nacht voorbij is, ben je misschien te opgewonden (of te moe) om te onthouden. Zorg ervoor dat uw cateraar een plak (of de bovenste laag van de cake) voor u opzij zet, of vraag een vriend om de leiding te hebben over het bewaren van een stukje cake dat u mee naar huis kunt nemen.

Jen Glantz de oprichter van Bridesmaid for Hire en de auteur van het nieuwe boek Altijd een bruidsmeisje (te huur). Ze draagt ​​vaak oude bruidsmeisjesjurken naar de supermarkt en op eerste dates.Opmerkingen:

 1. Gazsi

  Ik ben het ermee eens, deze briljante gedachte valt trouwens

 2. Adolfo

  Ik zal zeker een kijkje nemen ...

 3. Gall

  I am sure this is a delusion.

 4. Malagore

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. We zullen het bespreken.

 5. Kathy

  Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht