Huwelijk

5 unieke ideeën voor zitplaatsen bij de huwelijksceremonie

5 unieke ideeën voor zitplaatsen bij de huwelijksceremonieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 05

Ceremonie in de ronde

Caroline Tran

Plaats je stoelen in een cirkelvormig patroon, zodat je letterlijk omringd bent door je geliefden - het zal iedereen het gevoel geven dat ze bij de ceremonie betrokken zijn, in plaats van alleen maar te kijken. We houden ervan hoe dit paar doorschijnende spookstoelen koos; ze zijn de perfecte keuze omdat je niet wilt dat iets afbreuk doet aan zo'n spectaculair uitzicht.

02 van 05

Circular Ceremony Seating (intiem)

Nicolette Moku Photography

Een cirkelvormige zitstijl werkt ook voor meer intieme ceremonies. Plaats de stoelen zo dat u omringd wordt door uw gasten; je kunt ook weelderige slingers van vers groen en bloemen toevoegen om de middenruimte te helpen bepalen. Zorg ervoor dat u een gangpad (of twee!) Verlaat om de verkeersstroom te helpen.

03 van 05

Zitplaatsen met vierkante ceremonie (stoelen aan drie zijden)

Jose Villa

Als je van plan bent om geloften uit te wisselen onder een grote ceremoniestructuur, zoals een chuppah, plaats dan de stoelen zo dat ze de structuur omringen; op deze manier hebben uw gasten een beter zicht op de ceremonie rondom.

04 van 05

Halve cirkel ceremonie zitplaatsen

Caroline Tran

In plaats van de stoelen in rechte rijen te plaatsen, kromt u ze om een ​​halve cirkelvorm te creëren, die een beetje gezelliger en intiemer aanvoelt. Bonus: gasten die het verst van het gangpad zitten, hebben een veel beter zicht.

05 van 05

Spiraalceremonie zitplaatsen

Idena strandfotografie

Maak een buitenhuwelijk een beetje intiemer door stoelen in een spiraal neer te zetten. Dit zorgt voor een dramatische, kronkelende gangpad-plus, hoe geweldig zal het zijn om elke gast te zien terwijl je je een weg baant naar het centrum?