Info

Samen verhuizen? Hier is waar u moet uitgeven en opslaan tijdens het decoreren

Samen verhuizen? Hier is waar u moet uitgeven en opslaan tijdens het decoreren



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 08

Opslaan: keukengerei

Foto met dank aan verkoper

Het feit is dat, als ze hun afwerking kunnen vasthouden en voedselveilig zijn en je eenvoudig kookt, je niet een hoop geld voor keukengerei hoeft te laten vallen. We vinden het echter leuk dat ze mooi zijn om naar te kijken, zodat je ze kunt laten zien door ze op te hangen of in een glazen pot op je aanrecht als je wilt.

WINKEL NU: Anthropologie, $ 16 / stuk

02 van 08

Uitgeven: een comfortabele, mooie bank

Foto met dank aan verkoper

We kunnen allemaal doen alsof we constant op pad zijn en nooit marathons van 10 uur lang bekijken De draad op een zondag, maar als we eerlijk zijn met onszelf… die dagen gebeuren. Dus neem geen bank waar je niet op wilt loungen. Wat is er leuk aan lui en toegeeflijk zijn als je je de hele tijd ongemakkelijk voelt? En terwijl u toch bezig bent, kunt u er net zo goed een mooie bank van maken. Het is tenslotte een investering! Koop niet alleen iets om de ruimte te vullen, maar krijg iets waar je jaren van zult houden.

WINKEL NU: CB2, $, 1499

03 van 08

Opslaan: Borden

Foto met dank aan verkoper

Begrijp ons niet verkeerd, wij dol zijn op mooi servies, van alle prijsklassen en stijlen. We discrimineren niet! Maar als je voor het eerst samenwoont, zou het kopen van super dure platen niet noodzakelijk bovenaan je lijst moeten staan. Misschien krijg je wat chique porselein voor je bruiloft (of misschien heb je dat al gedaan); en zo niet, dan kun je altijd upgraden als je het gevoel hebt dat het iets is dat je later in het leven wilt! Maar voor nu is het waarschijnlijk dat je een uitspatelbank plaatst over het hebben van super mooie borden.

WINKEL NU: The White Company, $ 16

04 van 08

Uitgeven: vellen

Foto met dank aan verkoper

Jullie hebben allemaal de statistieken gehoord over welk percentage van je leven je in bed doorbrengt, dus ik zal je niet vervelen door het te herhalen, behalve om te zeggen dat het veel is. En eerlijk gezegd, als je warm slaapt en je partner koud slaapt of vice versa, kan de constante strijd om dekens hard genoeg zijn. Maak het eenvoudiger door te investeren in gezellige lakens die je warm houden in de winter en koel in de zomer. AKA, linnen! Het is ook een stof die goed draagt ​​en klassiek is, dus hij zal de tand des tijds zeker doorstaan.

WINKEL NU: Coyuchi, $ 98 +

05 van 08

Opslaan: Tapijten

Foto met dank aan verkoper

Tapijten kunnen echt, echt het gamma besturen in termen van prijs; je kunt een geweldig karperdeken vinden voor minder dan $ 200 dat het werk zal doen (soms jaren, soms voor minder), of je kunt er een vinden voor $ 5.000 die handgemaakt is en je waardevolle bezit. Hoe dan ook, een vloerkleed is enigszins noodzakelijk om een ​​kamer samen te voegen en zorgt er ook voor dat elke ruimte gezelliger en meer bewoond aanvoelt. We zouden zeker zeggen dat het een must is voor je nieuwe plek, maar in termen van budgettaire prioriteiten kun je een kleed waar je van houdt krijgen zonder een fortuin uit te geven. Als je echt iets spectaculairs in het oog hebt, kun je later upgraden, misschien wanneer je naar je volgende huis gaat!

WINKEL NU: Wereldmarkt, $ 149,99 +

06 van 08

Uitgeven: potten en pannen

Foto met dank aan verkoper

De waarheid is deze: wanneer je pannen van zowel goede als slechte kwaliteit hebt gehad, weet je het verschil. Je weet waarschijnlijk wat een pijn een hele slechte, ongelijk verwarmende, onmogelijk schoon te maken pan is, je hebt waarschijnlijk een hekel aan koken. Grijp deze beweging als een kans om kookgerei te kopen dat uw hele wereld verandert (tenminste in de keuken). Geloof ons: het maakt alles eenvoudiger en het eten smaakt beter, punt uit.

WINKEL NU: Food52, set van 2 $ 100 +

07 van 08

Uitgeven: een matras

Foto met dank aan verkoper

Relatief gezien zijn matrassen lang niet zo duur als vroeger, maar als het een tijdje geleden is sinds je een nieuwe matras hebt, kan de gedachte om $ 600- $ 900 (gemakkelijk) te laten vallen een beetje ontmoedigend lijken. Maar tenzij u of uw partner heel recent een nieuwe matras heeft gekregen, denken we dat het goed is om uw nieuwe leven in te gaan samen met een nieuw bed waar u allebei van houdt en waar u zich prettig bij voelt.

WINKEL NU: Allswell, $ 585

08 van 08

Opslaan: kussens gooien

Foto met dank aan verkoper

Kussens kunnen bedrieglijk duur zijn, en het kopen van een handvol van die $ 150-elke schoonheden die je in de gaten hebt, kan echt je totale budget voor nieuw decor verbreken. Koop een paar leuke die je ruimte verlevendigen zonder een hoop geld uit te geven, dus als je het een paar maanden beu wordt om ernaar te kijken (of gewoon dingen wilt veranderen), kun je ze in de kast gooien en vervangen door een aantal nieuwe degenen zonder zich schuldig te voelen.

WINKEL NU: Wereldmarkt, $ 39,99


Bekijk de video: Subways Are for Sleeping Only Johnny Knows Colloquy 2: A Dissertation on Love (Augustus 2022).