Huwelijk

7 uitnodigingen geïnspireerd door onze favoriete bruiloften van beroemdheden

7 uitnodigingen geïnspireerd door onze favoriete bruiloften van beroemdhedenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 07

Ontwerp: piek

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Samira Wiley en Lauren Morelli

Het echtpaar ontmoette elkaar op de set van Orange is de New Black, en hun bruiloft in Palm Springs had elke andere kleur in de kleurpotendoos. Dit grafische, speelse ontwerp past perfect bij hun hele bruidsfeer.

02 van 07

Ontwerp: Franklin

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Solange Knowles en Alan Ferguson

Singer-songwriter Solange trouwde haar man in een industrieel-chique magazijn en bracht een verplichte kledingcode van alles in het wit in. De droom van een minimalist, net als dit unieke uitnodigingsontwerp.

03 van 07

Ontwerp: Tillage Corner

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Chrissy Teigen en John Legend

Dit onstuitbare machtspaar gooide een weelderige bestemmingshuwelijk in Italië, compleet met tonnen blos en perzik als weelderig over de zangstem van John Legend? Deze zachte, aquarel florale kleuren weerspiegelen dezelfde rijke (maar delicate!) Europese glamour.

04 van 07

Ontwerp: Woads Wreath

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Pippa Middleton en James Matthews

Middleton en haar nu-man legden de knoop in de historische St. Markskerk, die was bedekt met tonnen witte bloemen geaccentueerd met weelderig groen. Helemaal zoals dit uitnodigen ontwerp: het perfecte huwelijk van bloemen en formeel.

05 van 07

Ontwerp: Eastwick Frame

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Lauren Conrad en William Tell

LC pionierde met de boho-lite bruiloft - zoals in, gebruikte ze elementen van casual Boheemse flair terwijl ze nog steeds binnen een klassiek, neutraal kleurenpalet bleef. Haar huwelijk (en deze uitnodiging) laten beide uitgestrekte botanicals het op een zeer impactvolle manier overnemen.

06 van 07

Ontwerp: viool

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Meghan Markle en Prince Harry

En ten slotte keken de recente koninklijke huwelijken de wereld rond. Meghan Markle en Prins Harry hielden hun hele dag superneutraal en schoon, met sprays van witte bloemen en (natuurlijk) die twee slanke, spel veranderende kolomjurken. Deze uitnodigingssuite is een knipoog naar die slankheid, maar ook naar Meghan's voorliefde voor kalligrafie. De vrouw is tenslotte een hertogin van vele talenten.

07 van 07

Ontwerp: Blake Frame

Met dank aan Zola

Celeb Couple: Kit Harrington en Rose Leslie

Gehouden in een Schots kasteel, was de bruiloft van de twee Game of Thrones-sterren een totale droom. Deze uitnodiging weerspiegelt alles wat mooi is aan hun vereniging, van de prachtige groene omgeving op het platteland tot de klassieke en strakke lijnen van de kilts aangetrokken door Harrington en zijn bemanning.