Mode schoonheid

Dit is wat er in een overlevingspakket van een bruidegom moet gebeuren

Dit is wat er in een overlevingspakket van een bruidegom moet gebeuren

01 van 08

Gepersonaliseerde brutale sokken

Met dank aan Etsy

Hoewel je misschien niet bang bent om koude voeten te krijgen voor de bruiloft en een weggelopen bruidegom te worden, is een paar "koude voeten" nog steeds een geweldig item om aan je survivaltas toe te voegen als een manier om de ochtend van de bruiloft te ontspannen. Plus, veel hotels en locaties kunnen binnen extra koud zijn, om nog maar te zwijgen van de LOL-factor van deze baby's - ze geven zeker een nieuwe draai aan het idee van 'koude voeten' (Etsy, $ 8)

02 van 08

Schoenpoetsset

Met dank aan Bespoke Post

Als bruidegom zul je waarschijnlijk graag van top tot teen er goed uitzien. Dus nadat je quality time hebt besteed aan het strijken van je pak en ervoor hebt gezorgd dat je haar perfect is gestyled, merk je misschien vlak voordat het tijd is om door het gangpad te lopen dat je schoenen wat aandacht kunnen gebruiken. Wanneer dat laatste moment toeslaat, moet u een schoenpoetspakket bij de hand hebben, zodat u uw vleugeltips snel kunt poetsen voordat u de eerste stappen in de richting van het huwelijk zet. Ga ultra-dapper met de gepolijste kit van Bespoke Post, die niet alleen een luxe zeem en meerdere borstels omvat, maar ook verschillende borstels, was, polijst en conditioner. (Op maat gemaakte post, gepolijste doos, $ 55)

03 van 08

Kolf met monogram

Met dank aan Williams Sonoma

Heb een beetje plezier met je pre-bruiloft drank, vooral als je van plan bent om het snel en onderweg te drinken - zorg er gewoon voor dat het onopvallend is en niet te groot. Ga er helemaal voor en laat ze monogrammen met de initialen van al je groomsmen en je beste man om het feest echt op gang te brengen. Vergeet niet dat iedereen die van hem op een veilige plaats bewaart tijdens de processie. (Williams Sonoma, koperkolf, $ 40)

04 van 08

Luxe zakmes

Courtesy of Son of a Sailor

In elk geval, vooral op een bruiloft, zijn er veel momenten waarop versieringen en kleding snel moeten worden aangepast. Pak een op maat gemaakt zakmes om toe te voegen aan je noodtas en bewaar het lang als een mooie aandenken. Je bent misschien de held van je weddingplanner als ze iets nodig heeft om iets te knippen, of om jezelf of je stalknechten te hulp te schieten wanneer ze hulp nodig hebben om draden van hun pakken af ​​te knippen. (Son of a Sailor, Whiskey Pocket Knife & Holster, $ 60)

05 van 08

Mini-scheerset

Met dank aan Harry's

Om ervoor te zorgen dat je er glad geschoren uitziet (of gewoon een beetje manscaping moet doen om die heerlijke baard te behouden) voor al je trouwfoto's, pak dan een mini-scheerpakket in zodat je voorbereid kunt zijn op een snelle scheerbeurt indien nodig. Plus, sommige van je groomsmen, die misschien de hele afstand hebben afgelegd om aanwezig te zijn op je bruiloft, hebben misschien ook een snelle 5'oclock-schaduw nodig. (Harry's, Truman Set, $ 15)

06 van 08

Flesopener zonnebril

Met dank aan Brewsees

Ben je van plan om voor de bruiloft samen te zijn voor een snelle pre-game met je jongens? In een snel tempo om op tijd naar de locatie te komen, herinner je je misschien de bieren maar vergeet je de opener. Grijp een paar flessenopenerzonnebril als cadeau voor je groomsmen en een voor je kit - wees altijd bereid om in te stappen als de onofficiële barman. (Brewsees, $ 40)

07 van 08

Trouwring voor noodgevallen

Met dank aan Amazon

Natuurlijk denk je dat het vergeten van je trouwringen het laatste is wat je op je trouwdag zou kunnen doen. Maar onthoud, alles kan gebeuren. Koop online een goedkope nep trouwring en pak hem in je persoonlijke overlevingsset. Op die manier heb je een ring om uit te wisselen tijdens je ceremonie als je de jouwe kilometers ver weg bent. (Amazon, $ 13)

08 van 08

Verzorgingshulpmiddelen met één serre

Courtesy of Men's Society

Hoewel je misschien niet echt op reis bent, is het een genie om een ​​minikit te hebben die geschikt is voor reizen. Had één teveel whisky-slokjes uit uw glanzende fles? Klop de tandenborstel van één maat en de kleine tandpasta uit en geef jezelf een snelle borstel. Voelt je huid een beetje droog aan van het vliegtuig om je bruiloft op je bestemming te bereiken? Doe een beetje van de handige gezichtslotion op en koel je zenuwen met een verfrissende, vochtige mini-handdoek. Zorg ervoor dat u voor een liefhebber kiest, zodat u weet dat u kwaliteitsproducten krijgt. (Herenvereniging, Stow Away Travel Kit, $ 36)

Bekijk de video: ZOMBIE APOCALYPSE SURVIVAL PAKKET MAKEN! (September 2020).