Relaties

Waarom je seks zou moeten plannen in je langdurige relatie

Waarom je seks zou moeten plannen in je langdurige relatie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit klinkt misschien ongewoon, maar het plannen van seks is echt de beste manier om de seks in leven te houden in een langdurige relatie. Ik weet het. Iedereen zegt in wezen het tegenovergestelde en degenen die het eens lijken te zijn, hebben de meest saaie sekslevens die de (wo) man kent. We zien zoveel druk op 'spontaniteit' en 'doen' wanneer je er zin in hebt, enz.

Dit laat heel weinig ruimte voor andere belangrijke factoren: verschillende libidos, drukke schema's, de behoefte aan orgasmes bij gezonde paarbindingen, enzovoort. Seks is een kritisch onderdeel van gelukkige relaties, dus als het op de kalender blijft staan, gaat het ook op de kalender.

Het plannen van seks is vaak wat je nodig hebt. Vertrouw ons, we zijn experts. Hier is de reden waarom je seks zou moeten plannen in je langdurige relatie. Je kunt ons later bedanken.

U lost het probleem op voordat het een probleem is

"We hebben niet genoeg seks." Er is niet genoeg seks. "Mijn partner wil teveel seks hebben en ik ben er gewoon niet in geïnteresseerd." Dit zijn veel voorkomende seksuele problemen in een relatie. Onvermijdelijk zal iemand ontevreden zijn over de hoeveelheid seks die ze hebben of niet hebben - het gebeurt gewoon.

Ga de bocht voor. Je denkt misschien dat je nu alle seks in de wereld hebt en je nergens zorgen over hoeft te maken. We zeggen niet dat het probleem om de hoek ligt, we stellen alleen voor dat u zich voorbereidt op een mogelijk probleem.

Ga voor de muur die alle paren meestal raken door een specifieke tijd te hebben wanneer je seks hebt. Je kunt ook altijd meer, extra seks hebben. Of het nu vlak voor het slapen, in de ochtend of direct na het werk is, wees u ervan bewust. U hoeft de kalender niet te markeren als u dat niet wilt en u hoeft deze niet constant met uw partner te bespreken. Leg die tijd gewoon opzij en houd u eraan.

De ene partner heeft altijd een lager libido dan de andere

Het is zeldzaam dat zowel u als uw partner hetzelfde libido hebben. Vaker wel dan niet, wil de ene persoon meer seks en de andere minder. Dit kan in de loop van de tijd veranderen. Misschien wil je op een bepaald punt in je leven meer seks en wil je later minder.

Hoe dan ook, je wilt de vonk levend houden en de hitte heet. Als je seks hebt gepland, weet je zeker dat je er genoeg van hebt. Neem contact op met je partner. Een van de nadelen van langdurige relaties is niet praten over je wensen en verlangens. Zorg ervoor dat je alle dingen die met seks te maken hebben op een open en eerlijke manier bespreekt om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften wordt voldaan.

Tijd uithakken betekent dat je het daadwerkelijk zult doen

Wanneer we bezig zijn met schema's, kinderen, werk en de rest van de verantwoordelijkheden van het leven, neemt seks in veel relaties een achterbank in. Als je veel te doen hebt, kan seks frivool aanvoelen, zoals een dessert. Stop: seks is geen dessert, het is het hoofdgerecht. Dat mogen we nooit vergeten, hoe gek het leven ook wordt.

Als je een schema maakt, zul je het belang van seks nieuw leven inblazen en er de tijd voor nemen. Je hoeft je niet aan dezelfde tijd te houden - misschien zijn de ochtenden een jaar lang de beste, en misschien het volgende jaar zijn de avonden het handigst. Het hoeft niet elke dag te zijn. Als een of twee keer per week voor jou en je partner werkt, houd je dan aan dat spelplan. Zorg er wel voor dat je het regelmatig doet.

Wie zegt dat een tijdsframe de sexy doodt?

Wat ik het meest hoor van lezers en klanten wanneer ik de suggestie voor het seksrooster maak, is hun angst dat het alle seks uit de seks haalt en het saai en verplicht maakt.

Dit is allemaal in het oog van de toeschouwer. Als je denkt aan geplande seks als een pijn, iets saai en leeggelopen dat je niet wilt doen, dan is het precies dat.

Het feit dat je seks op de kalender hebt gezet, betekent niet dat het zo sexy moet zijn als havermout. Gebruik deze tijd om nieuw seksueel terrein te verkennen. Probeer nieuwe dingen en word creatief - introduceer misschien wat nieuw seksspeeltjes of bondage. Wees niet bang om raar te worden - je hebt de tijd. Letterlijk. Je kalender zegt het.

Het plannen van seks is niet bedoeld als een moeizame, vermoeiende zaak die is ontworpen om je gevangen te houden in een ellendig huwelijk. Het is precies het tegenovergestelde - een kans voor u om uw seksleven te versterken en voort te bouwen op uw seksuele repertoire. Het roosteren is de nieuwe sexy-omarm het.

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.Opmerkingen:

 1. Sanris

  Dit onderwerp is gewoon onvergelijkbaar :) Het is interessant voor mij.

 2. Tezuru

  En je probeerde hem te schrijven in de PS. Zo betrouwbaarder))

 3. Zuluzshura

  Dit is een zeer waardevol antwoord

 4. Ibrahim

  Wat een grappige vraag

 5. George

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM.Schrijf een bericht