Huwelijk

Donkere en humeurige bloemen zijn de dromerigste nieuwe bruiloft bloementrend

Donkere en humeurige bloemen zijn de dromerigste nieuwe bruiloft bloementrend


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 07

Huwelijksuitnodiging

Foto door Paula O'Hara; Uitnodiging door Appleberry Press

Zet een romantische ouderwetse toon voor je bruiloft met deze donkere en humeurige uitnodigingssuite met bloemen van Appleberry Press. Een stationery suite zoals deze is perfect voor een black-tie bruiloft op een historische locatie, zoals een privélandgoed, museum of kasteel.

02 van 07

Ceremonie Achtergrond

Foto door Ed en Aileen Photography

Verzacht het uiterlijk van een industriële omgeving door een florale achtergrond te creëren met een rol behang. Dit suggestieve patroon (genaamd Dark Floral, obv) bevat pioenen, rozen en madeliefjes met de hand geschilderd door kunstenaar Ellie Cashman (en is online te koop). De weelderige bloemen doen denken aan het werk van Nederlandse meesters, en het sterke contrast tussen de donkere achtergrond en witte bloemen zorgt voor een humeurig, etherisch gevoel in de ceremonieruimte.

03 van 07

Cocktail bar

Foto door Jose Villa

Deze glanzende, zwart gelakte cocktailbar is versierd met honderden verse bloemen en lijkt op een bloemenbehang dat tot leven komt.

04 van 07

Weergave zitplaatsen

Foto door Jose Villa

Tijdens het cocktailuurtje vonden gasten hun zitplaats bij de receptie door een extra grote muur met bloemenpatroon te bekijken die was bevestigd met gekalligrafeerde escortkaarten.

05 van 07

Receptie Tafelscape

Foto door Christine Lim Photography

Creëer een romantische, humeurige scène met houtskoolkleurig tafellinnen en een uitgestrekt middelpunt met bloemen in zowel lichte als donkere tinten. Voeg houten stoelen toe om textuur toe te voegen aan de algehele look en heel veel kaarslicht-extra lange taps kaarsen in verschillende tinten van ivoor, grijs en zwart.

06 van 07

Dansvloer

Foto door Jose Villa

Hoe geweldig is deze aangepaste dansvloer? Het levensgrote bloemenpatroon is ontworpen om te passen bij de bloemen op de huwelijksuitnodiging van het paar.

07 van 07

Bruidstaart

Foto door Cavin Elizabeth; cake door Hey There, Cupcake!

Dit gebak van Hey There, Cupcake is het bewijs dat er zoiets bestaat als een heerlijk uitziende zwarte bruidstaart. De combinatie van beschilderde bloemen en driedimensionale suikerbloemen heeft een opvallend trompe l'oeil-effect.


Bekijk de video: Suburbicon (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Earnan

  Een vrouw wil veel, maar van één man, en een man wil er een, maar van veel vrouwen. Je hebt één goede zaak: dat verdeelt de kont aan de kont. Frequente vrouw Roken is schadelijk, drinken is walgelijk, maar gezond doodgaan is jammer. Het opschrift onder de afsluiter in de metro: Als je je lui voelt om te gaan, trek dan aan dit verdomde ding. We eindigden niet op de universiteiten !!! Knoop je broek niet los op de mond van iemand anders! Win95 is als een vliegtuig - ziek, maar nergens heen! Fenita verdomde komedie

 2. Chanler

  Sorry, verwijderd

 3. Zumuro

  Ik heb zo nog niet gehoord

 4. Andrei

  Pardon, het is gewist

 5. Helmer

  Dit ene onderwerp is gewoon onvergelijkbaar :), het is erg interessant voor mij.Schrijf een bericht