Huwelijk

De beste bruiloftshashtag-ideeën, plus hoe u uw eigen kunt maken

De beste bruiloftshashtag-ideeën, plus hoe u uw eigen kunt maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hashtags voor bruiloft zijn een geweldige manier om al die leuke Instagram- en Facebook-foto's van de grote dag samen te voegen tot één gemakkelijk aanklikbare plek. Om inspiratie op te doen voor het maken van je eigen ideeën, hebben we enkele van de beste bruiloftshashtag-ideeën van echte bruiden en bruidegoms verzameld. Lees verder voor onze favoriete voorbeelden, plus vijf tips van een deskundige weddingplanner over hoe je je eigen kunt maken!

Tophashtags om je te laten inspireren

1. #SayYesToTheKress

Toen Ashley ontdekte dat haar BFF haperde, wist ze meteen wat de bruiloftshashtag moest zijn: een spel over de achternaam van de bruid (Kress) in combinatie met ieders favoriete tv-show met bruiloftsthema, Zeg ja tegen de jurk.

2. #CrazyStroopedLove

Kies bij twijfel een populaire rom-com-filmtitel, zoals de Stroopes, en laat het werken! "We hebben het idee op de goede ouderwetse manier (als je dat zelfs maar kunt zeggen voor een hashtag) door naaste familie en vrienden om aanbevelingen te vragen", vertelt de bruid. "Uiteindelijk heeft de slimste collega van mijn nu-man het hiermee aangepakt." Dit is absoluut een van de beste bruiloftshashtags die we hebben gehoord.

3. #MorganHeBargainedFor

Erika trouwt dit voorjaar met haar mooie verloofde, David Morgan, en een van haar bruidsmeisjes bedacht de perfecte hashtag voor het duo. Het is een mix van zijn achternaam (binnenkort de hare) en een weerspiegeling van hun persoonlijkheden. Hij is meer van het stille, attente, kalme type, en zij is de luide, spraakzame en soms intense.

4. #BigFatHarryWedding

Toen Stephanie erachter kwam wat de aankomende huwelijkshashtag van haar vriend was, kon ze het niet helpen, maar ze moest lachen. "De bruidegom heet Jason Harris en iedereen noemt hem Harry als bijnaam", zegt ze. "Hij is te zien in sommige surffilms genaamd Vieze Harry. Vanwege dit alles besloten ze dat hun hashtag zou zijn: #bigfatharrywedding. "Hahaha!

5. # 2LiveCruzWedding

Voorafgaand aan de bruiloft betaalde deze bruid iemand online om de perfecte hashtag te bedenken, maar toch voelde niets goed. Het dichtsbijzijnde ding en nummer twee was #TheCruzscendo. Uiteindelijk gingen ze echter in een andere richting: "# 2LiveCruzWedding vatte het allemaal voor ons samen. We zijn muziekfans en misschien een beetje 'daarbuiten', net als onze vrienden, dus het leek gepast." Ze hebben ervoor gekozen om geen 2 Live Crew op de bruiloft te spelen. "Sommige van onze conservatievere gasten hebben het misschien niet op prijs gesteld", zegt ze.

6. #StocksAndBonds

Wat gebeurt er wanneer een professionele schrijver een aandeel trouwt? Een slimme hashtag, dat is wat! "Aandelen" is duidelijk een verwijzing naar die twee en "Obligaties" verwijst naar huwelijksbanden, waarvan wij denken dat het het perfecte woordspel is en oh zo passend.

7. #KellysCupOfJoe

Kelly Donohue probeerde een slimme hashtag te bedenken met haar achternaam naast haar verloofde, Walsh…, en ze kon niets bedenken. Maar toen, tijdens het ontbijt, had haar zus een geniale inslag. "Mijn zus en ik waren aan het ontbijten toen we brainstormden voor een bruiloftshashtag. De achternaam van Joe is Walsh, en we hadden het moeilijk om iets creatiefs te vinden. Mijn zus keek naar onze mokken en zei: 'Kelly's Joe!'"

8. #JRTaleAsOldAsTime

Reynaley Buenaventura's bruiloft met Disney-thema inspireerde haar bruiloftshashtag. Ze voegde haar verloofde Josh's initiaal en die van haar toe om de hashtag in het begin te personaliseren met een JR. Het beste van alles, ze kozen "Tale zo oud als de tijd" als hun eerste dansnummer, waarbij ze alles samenbrachten.

9. #SealedTheDeal

Toen Amy met Sean Seal trouwde, wist ze meteen dat #SealTheDeal de perfecte hashtag zou maken. Na negen jaar daten was het sluiten van de knoop de deal die ze al negen jaar hadden willen sluiten!

Hoe maak je een Wedding Hashtag

"Bijna al onze bruiloften hadden een gepersonaliseerde hashtag", zegt Shannon Gail Clemonds, eigenaar van Shannon Gail Weddings and Events in Chicago. Heeft u problemen om uw eigen te bedenken? Clemonds deelt vijf tips voor het maken van de beste bruiloftshashtag voor jezelf en je verloofde.

1. Maak gebruik van uw netwerk van creatieve geesten

Online generators pompen ideeën voor bruiloftshashtags weg nadat u uw namen en trouwdatum hebt ingevoerd. Maar het is waarschijnlijk generiek, zoals #MrandMrsSmith, enz. In plaats daarvan, brainstorm met degenen die jou het beste kennen. "Gebruik uw eigen netwerk om iedereen aan het denken te zetten", stelt Clemonds voor. Begin met een Facebook-bericht waarin iedereen wordt uitgenodigd om ideeën te delen en een bruiloftshashtag-lijst te beginnen. De creativiteit van je crew zal je misschien verrassen.

2. Personaliseer het

"Personalisatie is enorm", zegt Clemonds. Begin met het opschrijven van de voor- en achternaam van u en uw verloofde en uw trouwdatum. Speel dan met verschillende woorden. Clemonds zegt dat haar grootste tip is om alliteratie te omarmen. "Die herhaling in letters en geluiden maakt het zoveel boeiender", zegt ze.

3. Maak het memorabel

Om ervoor te zorgen dat alle foto's correct worden getagd, moet u ervoor zorgen dat de hashtag zich binnen handbereik bevindt terwijl ze hun bijschriften typen. "Mensen zullen het gebruiken als het echt pakkend en gemakkelijk is", zegt Clemonds. Bijvoorbeeld, een paar dat op 11 juli trouwde, gebruikte # ThankHeavenfor711. Hoe is dat gemakkelijk te onthouden?

4. Blijf weg van moeilijk te spellen woorden

Stel dat uw verloofde een lange, gecompliceerde achternaam heeft. Uw kant van het gezin, die niet zo bekend is met de naam, zal waarschijnlijk moeite hebben om het te spellen. Je krijgt een hoop verkeerd gespelde hashtags bij foto's die je misschien nooit ziet. Clemonds suggereert in plaats daarvan: "Probeer een andere aanpak door je te concentreren op voornaam, de datum of zelfs je trouwlocatie."

5. Verspreid het woord

De perfecte hashtag bedenken is een begin, maar je wilt ook dat mensen het gebruiken. "Als je niet zeker weet of mensen op de hoogte zijn, filtert het niet zo goed door als je had gehoopt", zegt Clemonds. Rijd ermee naar huis door je hashtag ergens af te drukken waar je gasten het onder aan je ceremonieprogramma's of op cocktailservetten aan de bar zullen zien. En als je eenmaal je hashtag hebt vastgesteld, wees dan niet bang om hem te gebruiken. "Zodra je het bedenkt, kun je het gebruiken voor je eigen planning, zoals wanneer je je huwelijksvergunning krijgt of registreert," zegt Clemonds. "Je kunt een verhalenboek maken voor het hele proces."Opmerkingen:

  1. Fitzpatrick

    Ik feliciteer, welke woorden ..., de briljante gedachte

  2. Gall

    verbranden

  3. Abdul-Salam

    Ik doe mee. Dus het gebeurt. We zullen deze vraag onderzoeken.Schrijf een bericht