Huwelijk

9 coole manieren om trouwbedankjes in uw tafeltaferelen op te nemen

9 coole manieren om trouwbedankjes in uw tafeltaferelen op te nemenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 09

Kaasplanken

Foto door Abby Jiu Photography; Ontwerp door Karson Butler Events

Dit gunstidee is perfect voor fijnproevers en wijnliefhebbers. Om deze look te creëren, laat je eenvoudig mini-leisteenborden kalligraferen met de naam van elke gast en voeg je deze toe uw favoriete kazen. Je gasten zullen iets hebben om aan te wennen terwijl ze wachten op de dinerservice en ze hebben iets om te gebruiken tijdens hun volgende diner (wanneer ze je vermoedelijk uitnodigen).

02 van 09

Mini Cactussen

Foto door Dana Fernandez Photography; Ontwerp door Two Be Wed; Florals van Flower Power Productions; Kalligrafie door Nib and Pixel

Iedereen houdt van goede cactussen, vooral als het in een mooie pot zoals deze rood-witte keramische wordt geplant. De terracottakaart is optioneel, maar wordt ten zeerste aangemoedigd omdat het een behoorlijk paar vormt, vind je niet?

03 van 09

Ingemaakte Vetplanten

Foto door Ivy Road Photography; Styling door Peachey Pie; Bloemen door bloemen door Julia Rose en The Borrowed Nursery; Briefpapier tegen september Creative; Verhuur door Lovestruck bruiloften

Een andere plant om mee naar huis te nemen, deze ingemaakte vetplanten zijn de perfecte huwelijksgunsten. Je krijgt punten om je vrienden een levende plant te geven om voor te zorgen, maar ze hoeven zich niet al te veel zorgen te maken om hem in leven te houden. (Minimaal water geven, vereist.)

04 van 09

Rieten Fans

Foto door Carlie Statsky; Planning & Design door Engaged & Inspired en Beijos Events; Bloemenontwerp door Christine Cater; Tafelbladverhuur van Borrowed en Blu

Geef deze gunsten als u een bestemmingshuwelijk hebt! Gasten zullen absoluut de moeite waarderen - en hoe chic ze eruit zien terwijl ze zichzelf waaien in deze mooie, paarse plek.

05 van 09

Bloemkransen

Foto door Justine Milton Photography

Deze bloemengunst is de droom van een etherische bruid die uitkomt. We houden van de manier waarop deze kleine krans op het bord ziet, vooral in combinatie met organische bloemstukjes en mat zwart bestek.

06 van 09

Lederen koppelingen

Foto door Josh Gruetzmacher; Ontwerp door Yonder Design; Planning door Shannon Leahy

Hoe chic is deze kleine leren clutch !? Het is een perfecte houder voor het dinermenu en al je spullen na de bruiloft.

07 van 09

Terra-Cotta-borden

Foto door Megan Welker Photography; Ontwerp door Beijos Events; Florals van Bloom Babes; Kalligrafie door PoppyJack

Als je een meisjesachtige bruid bent, probeer dan deze op tuin geïnspireerde couverts. Het vereist gewoon een terracotta bord, een beetje kalligrafie en een enkele stengel. En na de bruiloft raden wij uw gasten aan hun gepersonaliseerde borden op te hangen in een buitenomgeving.

08 van 09

Maracas met monogram

Foto door Kyle John Photography; Planning & Design door Fresa Weddings

Naar onze mening heeft elke bestemmingshuwelijk in Mexico maraca-huwelijksgunsten nodig. Plaats deze - met een gepersonaliseerd naamplaatje - op elke plaatsinstelling om uw etentje te versterken. En als je werkelijk wil boven en buiten gaan, print "Shake for The Kiss" op de achterkant zodat iedereen ze aan het einde van de nacht zal schudden voor je exit!

09 van 09

Individuele bruidstaarten

Foto door Love Her Photography

Dankzij deze mini-cake bruiloft gunsten, kunnen uw gasten hun cake hebben en het ook eten.


Bekijk de video: 5 manieren om Servetten te vouwen (Augustus 2022).