Mode schoonheid

Onze favoriete toverstokken en krulspelden die Faking a Blowout a Breeze maken

Onze favoriete toverstokken en krulspelden die Faking a Blowout a Breeze makenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 07

T3 Whirl Convertible Styling Wand

Met dank aan T3

Deze witte en koperen golfmakerstaf is net zo mooi als functioneel. De T3 Whirl Convertible Styling Wand geeft je warrige en glanzende golven, samen met een verscheidenheid aan andere krulvormen, dankzij het schakelbare vatontwerp. Inbegrepen is een hittebestendige handschoen om uw handen te beschermen terwijl u door vijf instelbare warmte-instellingen navigeert om de perfecte temperatuur voor uw gewenste look te vinden.

WINKEL NU: Sephora, $ 185

02 van 07

TYME Iron Pro

Met dank aan Tyme

Curly, wavy of straight-oh my! Met de TYME Iron Pro kun je je haar op talloze manieren stylen, en ook snel. (Het warmt op in slechts 55 seconden!) Professionele titaniumplaten, vijf instelbare temperatuurinstellingen en een functie voor temperatuurgeheugen zijn slechts enkele functies die dit een veelzijdige en handige tool voor elke look maken. Het is vooral geschikt voor het faken van blowouts, omdat je je haar gemakkelijk kunt steil maken voordat je de uiteinden krult met slechts één hulpmiddel.

WINKEL NU: Tyme, $ 190

03 van 07

GHD Curve 1,25 × Soft Curl Iron

Met dank aan GHD

Als je op zoek bent naar een zachte maar veerkrachtige look, is dit het ijzer voor jou. Het handhaaft vakkundig de warmte gelijkmatig over het vat, zodat krullen hun vorm behouden gedurende de dag. Bovendien zorgt de door een veer geactiveerde ergonomische hendel ervoor dat de punten van het haar vastzitten, waardoor het gemakkelijk is om de uiteinden te krullen voor een veerkrachtige faux-blowout.

WINKEL NU: Sephora, $ 199

04 van 07

Amika Polished Perfection Straightening Brush

Met dank aan Amika

Een stijltang en een haarborstel in één, dit thermische hulpmiddel maakt het haar in slechts een paar bewegingen glad, omdat het glanst en ook statische elektriciteit voorkomt. Beweeg je polsen omhoog in een krullende beweging terwijl je de uiteinden van je haar begint te bereiken om die uitwaaierende look te bereiken.

WINKEL NU: Sephora, $ 120

05 van 07

NuMe Magic Curling Wand

Met dank aan NuMe

Als je een bruid bent met dikkere manen, is de NuMe Magic Curling Wand je nieuwe BFF. De hoge ionische output van de tool helpt het natuurlijke vocht van je haar vast te houden voor glanzende, aanraakbare lokken en die rechtstreeks uit de salon.

WINKEL NU: NuMe, $ 110

06 van 07

DryBar Tress Press Digital Styling Iron

Met dank aan DryBar

Dit multifunctionele hete gereedschap is vervaardigd door de föhnexperts van DryBar en is gemaakt van titanium zwevende platen en afgeronde randen waarmee u gemakkelijk kunt strekken of krullen. Het gebruik van negatieve ionen helpt kroezen te elimineren en glans toe te voegen, en het kan tot een indrukwekkende 450 graden opwarmen.

Ulta, $ 150

07 van 07

Lunata One-Inch draadloze en oplaadbare styler

Met dank aan Lunata

Je hebt zelfs geen plug nodig om salonwaardig haar te verkrijgen. Dankzij de lithium-ionbatterijen van LG kan deze tool zijn lading maximaal 45 minuten vasthouden bij de hoogste warmtestand. Als je altijd reist, op zoek bent naar dagen met slecht weer, of gewoon altijd bereid wilt zijn om je nepuitbarsting te perfectioneren, dan is dit de styler voor jou!

WINKEL NU: Nordstrom, $ 150


Bekijk de video: Deze Man Maakt Toverstokken! - Kerst Survival #2 - Minecraft (Augustus 2022).