Mode schoonheid

9 Haargereedschap op reisformaat dat perfect past bij uw huwelijksreisbagage

9 Haargereedschap op reisformaat dat perfect past bij uw huwelijksreisbagage

01 van 09

Drybar Baby Buttercup Travel Blow-Dryer

Met dank aan Drybar

Wie kent blowouts beter dan Drybar? De Baby Buttercup Travel Blow-Dryer van de salon is de perfecte aanvulling op je koffer vanwege de lichtgewicht, opvouwbare mogelijkheden. Bovendien beschikt de droger over ionische technologie die de glans aanzienlijk verhoogt en kroezen vermindert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inpakken van extra haarproducten.

WINKEL NU: Ulta, $ 135

02 van 09

AQUIS Lisse Luxe haarhanddoek

Met dank aan AQUIS

Licht reizen? Met de Lisse Luxe Haarhanddoek van AQUIS kunt u de droogtijd halveren-en bespaar kamer in je koffer. De polyester en nylon stof voorkomt haarbreuk, in tegenstelling tot gewone handdoeken.

WINKEL NU: Sephora, $ 30

03 van 09

BaBylissPRO Mini stijltang met reistas

Met dank aan BaBylissPRO

Het is officieel: deze stijltang is het leukste haargereedschap dat we ooit hebben gebruikt. Het strijkijzer meet slechts zes centimeter, maar warmt op tot een indrukwekkende 430 graden Fahrenheit. Het wordt zelfs geleverd met een thermisch etui om je andere bagage te beschermen als je deze direct na het bijwerken in je koffer moet gooien.

WINKEL NU: Ulta, $ 29,95

04 van 09

AMIKA Mighty Mini Jet Set-set

Met dank aan Sephora

De Jet Set-set van AMIKA is even praktisch als mooi. Het bevat een reisklare mini-föhn, een stylingtool en een reistas, die alles biedt wat je nodig hebt om van krullend naar recht te gaan.

WINKEL NU: Sephora, $ 80

05 van 09

Conair MiniPRO draadloze 3/4-inch keramische krultang

Met dank aan Conair

Eén woord: draadloos. Conair's MiniPro wordt aangedreven door een ThermaCELL-butaanpatroon, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een lang snoer in uw tas. De keramische technologie van het strijkijzer vermindert ook statische elektriciteit en pluizig haar en beschermt het haar tegen hitteschade, dus het enige dat overblijft is een beetje haarlak.

WINKEL NU: Amazon, $ 20.02

06 van 09

Tangle Teezer Half Paddle Blow Styling Tool

Met dank aan Sephora

Wilt u het uiterlijk van uw laatste blowout kopiëren tijdens het jetsetting? Met de Tangle Teaser kun je precies dat doen, zonder salon. Gebruik het op nat haar naast een föhn en deze borstel zal volumineuze, gestileerde lokken creëren.

WINKEL NU: Sephora, $ 32

07 van 09

Conair Infiniti Pro 2-in-1 styler

Met dank aan Conair

Welke vrouw houdt niet van keuzes? De 2-in-1 styler van Conair biedt u precies dat. Deze styler met vier sterren kan worden gebruikt als een stijltang met zijn verwarmde platen of als een krultang met zijn buitenste vaten. Bonus: de keramische technologie helpt kroezen te verminderen, zodat uw stijl slank en gepolijst blijft, zelfs op de meest huwelijksreisbestemmingen.

WINKEL NU: Ulta, $ 49,99

08 van 09

T3 Whirl Trio verwisselbare styling wand

Met dank aan T3

Curly-haired meisjes, deze is voor jou. De T3 Whirl verwisselbare styling wand wordt geleverd met drie verschillende curlingvaten - een 1 "recht vat voor uniforme spiraalvormige krullen, een 1,25" - 0,75 "taps vat voor strandachtige golven en getextureerde krullen, en een 1,5 rechte vat voor grote, glamoureuze golven. Plus , de styler heeft een automatische uitschakelfunctie van een uur, voor het geval je vergeet hem uit te schakelen voordat je naar je volgende avontuur rent.

WINKEL NU: Ulta, $ 270

09 van 09

Tangle Teezer Compact Styler

Met dank aan Tangle Teezer

Een dagje spetteren in het zwembad is allemaal leuk en spelletjes totdat het tijd is om je haar te borstelen. Gelukkig zal deze kleine, palmgrote detangler de klus klaren zonder pijn. De Tangle Teezer is ontworpen om door het haar te glijden, waardoor breuk en beschadiging tot een minimum worden beperkt en die door zwemmen veroorzaakte knopen worden rechtgetrokken. Het is zo klein en licht, dat je het zelfs in je strandtas kunt stoppen voor een snelle borstel tussen kanonskogels.

WINKEL NU: Sephora, $ 16