Huwelijksreis

10 redenen om de huwelijksreis uit te stellen

10 redenen om de huwelijksreis uit te stellen

Sandy Malone, eigenaar van bruiloften in Vieques, een bestemming voor bruiloftplanning voor de kust van Puerto Rico, heeft sinds 2007 talloze koppels geholpen bij het plannen van hun grote dag. Hier onthult ze de belangrijkste redenen waarom koppels misschien willen wachten om op weg te gaan naar hun huwelijksreis.

Ik kreeg een interessant "Ask Sandy" -verzoek op mijn website van een moeder van de bruidegom die de trouwetiquette van de bestemming wilde weten hoe lang bruidsparen op een trouwbestemming moeten blijven om hun gasten te vermaken na hun daadwerkelijke huwelijksceremonie en receptie.

Het antwoord is dat het pas getrouwde stel niet verplicht is om op de bestemming te blijven nadat het hoofdevenement voorbij is. Net als koppels die thuis trouwen, is het prima om er naartoe te rennen en je huwelijksreis te beginnen zodra de receptie voorbij is.

Vaker zie ik echter bruidsparen een paar dagen op de eilanden een 'mini-maan' nemen en een veel langere, uitgebreidere en duurdere huwelijksreis plannen voor hun eerste verjaardag.

Hier zijn 10 redenen waarom u zou overwegen om niet meteen een huwelijksreis te nemen nadat u bent getrouwd:

1. Het uitstellen van de huwelijksreis helpt je sparen voor de reis van je dromen.

2. Als je huis al goed is uitgerust, zijn huwelijksregistraties een heel gebruikelijke manier geworden om huwelijksgeschenken te sturen voor een grote reis.

3. Er is een beetje een emotionele crash na een groot huwelijksweekend - een pauze nemen voordat je op huwelijksreis gaat, geeft je een kans om fris, goed uitgerust en klaar voor het grote avontuur te zijn.

4. Wetende dat je een jaar hebt om je huwelijksreis te plannen, vermindert de stress op het huwelijk zodra de beslissing is genomen. Je hoeft niet eens te beginnen met plannen (behalve sparen) gedurende zes maanden na de bruiloft

5. U hoeft zich geen zorgen te maken over een bruiloftskledingkast en verpakking voor de huwelijksreis tegelijkertijd.

6. Het uitstellen van de huwelijksreis betekent dat je niet weg hoeft te rennen na de bruiloft als er gasten uit de stad zijn die je zelden ziet. Je kunt plannen maken om wat tijd met hen door te brengen voordat ze naar huis gaan.

7. Het is gemakkelijker om de vakantietijd voor het werk op te splitsen, zodat u een paar broodnodige extra dagen voor de bruiloft kunt aftrekken om de kleine details af te maken. Je zult in staat zijn om meer vakantietijd op te bouwen voor de huwelijksreis en misschien zelfs een langere vakantie te hebben.

8. "Huwelijksreispakketten" in grote resorts en op cruises zijn niet beperkt tot koppels die net de week ervoor zijn getrouwd. Maak de jouwe speciaal wanneer je gaat door de locatie te laten weten dat het je huwelijksreis is - het kan niemand iets schelen als het enigszins is uitgesteld. Je verdient het nog steeds om behandeld te worden als pasgetrouwden met alle toeters en bellen.

9. Het geeft je de mogelijkheid om te helpen met de nasleep van je huwelijk. Als u de volgende ochtend verdwijnt, blijft er veel werk over in de handen van uw moeder (of een andere aangewezen persoon).

10. Koppels die zes of meer maanden na hun huwelijksweekend wachten, waren meer ontspannen en hadden een betere tijd dan ze zouden kunnen hebben als ze rechtstreeks van de bruiloftschaos naar gelukzaligheid moesten gaan.