Huwelijk

Achtertuin bruiloft decor voor uw buiten ceremonie

Achtertuin bruiloft decor voor uw buiten ceremonie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

01 van 12

Open Weave rieten bijzetstoel voor alle weersomstandigheden

Met dank aan Terrain

Je gaat waarschijnlijk de huurroute als het gaat om ceremoniële zitplaatsen, vooral als je een lange gastenlijst hebt, maar je kunt je buitenlocatie verder versieren met moderne stoelen waar gasten tijdens het cocktailuurtje kunnen blijven hangen. Kies tussen wit, zwart of turkoois en spreid een paar zitplaatsen rond open ruimtes voor een gezellig hangplekje. Plus jij en je S.O. kan ze bewaren voor gebruik in uw eigen achtertuin.

Terrein, $ 348

02 van 12

Zellie vloerkleed voor binnen- en buitengebruik

Met dank aan Urban Outfitters

Voor de Boheemse bruid, verander je gangpad in een rij niet-passende buitentapijten. Hoe brutaler, hoe beter, vooral als je eenvoudige zitplaatsen hebt, maar vasthoudt aan ingetogen tinten zodat ze geen afbreuk doen te veel aandacht van het middelpunt - jij en je toekomstige echtgenoot.

WINKEL NU: Urban Outfitters, vanaf $ 39

03 van 12

Hangende zinkbol

Als u zegt "ik doe" onder de dekking van een buitentent (u weet nooit wat Moeder Natuur kan doen), overweeg dan om bloemen op te hangen om het interieur van de voortent op te frissen. U moet de logistiek met het tentenverhuurbedrijf uitzoeken met betrekking tot waar deze armaturen moeten worden bevestigd, maar ze voegen onmiddellijk een modern, gezellig gevoel toe aan elke ceremonie in de achtertuin. Je favoriete bloemen contrasteren prachtig met de stalen frames.

WINKEL NU: Terrein, vanaf $ 38

04 van 12

Dolce Vita Outdoor Bar Winkelwagen

Met dank aan CB2

Een barwagen hoeft niet primair te worden gereserveerd voor drank, vooral als u al uw eigen open barstructuur maakt. Zet in plaats daarvan dit eersteklas onroerend goed om in een plek om ingelijste foto's van u en uw aanstaande echtgenoot, een platenspeler en spreker voor melodieën met een cocktailuurtje of frisse bloemenschermen te tonen.

WINKEL NU: CB2, was $ 299, nu $ 269

05 van 12

Woodland Box Planters

Met dank aan BHLDN

Voeg een enigszins rustieke uitstraling toe aan uw buitenlocatie met eenvoudige houten plantenbakken. Kies tussen een lichte of donkere tint en gebruik ze vervolgens als centerpieces voor de receptie, gangpaden of wat u maar wilt.

BHLDN, ​​beginnend bij $ 8

06 van 12

Spin glanzende vaas

Met dank aan CB2

Als een modernere benadering, voeg wat hoogte toe aan uw bloemstukken met torenhoge vazen. Reserveer deze vaten specifiek voor langere bloemen, zoals palmbladeren of een paar zonnebloemen.

WINKEL NU: CB2, $ 99,95

07 van 12

Messing vierkante miniatuur lantaarn

Met dank aan Terrain

We houden van deze lantaarns omdat er geen tekort is aan plaatsen om ze op te bergen. Je hebt de mogelijkheid om het gangpad te bekleden, je buitentafels te decoreren of ze zelfs aan bomen in de buurt te hangen. Hoe u elke votiefhouder ook versiert, de eenvoudige vorm voegt een tijdloze, maar frisse benadering toe aan uw bruiloft in de achtertuin.

WINKEL NU: Terrein, $ 18

08 van 12

Stargazer Globe Lights

Met dank aan Terrain

Wat zou een ceremonie in de achtertuin zijn zonder wat sfeerverlichting? Terwijl de dag verandert in de nacht, houdt u de festiviteiten gaande (en ziet ze er nog mooier uit) met rijen decoratieve lichten. De grootte en vorm is aan jou, maar hang ze aan bomen of het plafond van de tent voor een volledig etherisch effect.

WINKEL NU: Terrein, $ 24

09 van 12

Willow Kandelaar

Met dank aan BHLDN

In overeenstemming met de natuurlijke allure, kunt u ook vertrouwen op de kracht van kaarsen om de ruimte op te fleuren. Deze romantische kandelaar zal een verbluffend middelpunt zijn aan elke buitentafel.

BHLDN, ​​$ 68

10 van 12

Kijk Zie Voel Be Love All Bocce Set

Met dank aan CB2

Gazonspellen zijn een gegeven voor elke bruiloft in de achtertuin, ongeacht de formaliteit, en gasten van alle leeftijden blijven na de ceremonie vermaakt.

WINKEL NU: CB2, $ 159

11 van 12

Garner Low Basket

Met dank aan CB2

De textuur van deze mand maakt hem perfect voor het buitenleven. Bewaar programma's, gunsten, bloemen voor de gasten om te gooien, of, in geval van slecht weer, extra parasols die de gasten in deze ruime houders kunnen gebruiken. Je kunt ze ook gemakkelijk opbergen om ervoor te zorgen dat ze niet te opdringerig zijn tijdens de bruiloft.

WINKEL NU: CB2, $ 49,95

12 van 12

Mirabella muur opknoping

Met dank aan BHLDN

Wees creatief met je altaardecoraties en volg een teken van Sea of ​​Shoes blogger Jane Aldridge, die stukjes kanttekeningen uit de jaren 1930 aan bomen hing om een ​​mooi gordijnachtig effect te produceren op haar eigen bruiloft.

BHLDN, ​​$ 136


Bekijk de video: Huwelijksvoltrekking Kasteel Engelenburg (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Landry

  Ik vind het leuk, en het is relevant en interessant!

 2. Nikogis

  Ik denk dat je een fout begaat. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 3. Meztigal

  Ik doe mee. Het was ook bij mij. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of op PM.

 4. Jordanna

  Ik deel je mening helemaal. Het lijkt mij dat het een goed idee is. Ik ben het met je eens.Schrijf een bericht