Huwelijk

ALLE Millennial Pink-details die u nodig heeft voor uw bruiloft

ALLE Millennial Pink-details die u nodig heeft voor uw bruiloft

01 van 10

Roze bruidstaart

Foto met dank aan @Crummb op Instagram

Je cake hoeft niet allemaal "Pretty Pretty Princess" te zijn, alleen maar omdat hij roze is! Voeg een geometrisch patroon en strakke lijnen toe om het te moderniseren.

02 van 10

Roze plaats instelling

Foto met dank aan Casa de Perrin

We houden van een creatieve plek op een bruiloft, en Casa de Perrin doet het zo goed! Het roze hier werkt zo goed omdat het is vermengd met super moderne stukken en kleuren die het afzwakken. Het beste deel is dat je het meeste van wat je hier ziet kunt huren, en als je verliefd wordt op iets dat je niet kunt huren, kun je het kopen voor je eigen huis, of beter nog, registreer je ervoor!

WINKEL NU: Casa de Perrin, prijzen variëren

03 van 10

Roze plaatskaarten

Foto met dank aan @KaelaRawson op Instagram

Perfect voor de gallerina die een moderne / minimalistische stijl heeft, deze plaatskaarten zijn zo eenvoudig maar zo perfect ontworpen. Gebruik dit kleurenpalet (krijg tinten van Millennial-roze gemengd met roestere tinten) of houd ze allemaal in tinten van verschillende tinten blush.

WINKEL NU: Kaela Rawson, prijs op aanvraag

04 van 10

Roze feestartikelen

Foto met dank aan Esselle

Leg je plaatskaarten op deze geometrische houders en laat ze dan verdubbelen als je gunsten! Ze zijn het perfecte formaat om een ​​foto te maken en op uw bureau of wastafel te plaatsen. Dubbele plicht!

WINKEL NU: Esselle, $ 30 voor 6

05 van 10

Acryl tafelnummers

Foto met dank aan Happily Ever Etched op Etsy

Voor subtiele en slanke tafelnummers die niet afleiden van de rest van uw tafeldecor, houden we van deze lasergesneden acrylnummers met slechts een vleugje Millennial pink.

WINKEL NU: Happily Ever Etched Inc, beschikbaar op Etsy, $ 16 per stuk

06 van 10

Roze gastenboek

Foto met dank aan Velvet Raptor

Dit naakt-achtige fluwelen gastenboek is de belichaming van Millennial pink - een "niet-kleurige kleur" die zich uitstrekt over de lijn tussen een paar verschillende tinten.
WINKEL NU: Velvet Raptor, $ 385

07 van 10

Roze bewaart de datum

Foto met dank aan @KaelaRawson op Instagram

Voor alles wat je nerds daar ontwerpt (handen allemaal hier opgeheven) is dit de datum perfect. Van de subtiele kleurvariatie tot de lettertypekeuze tot de negatieve ruimte - het is zoooo goed. WINKEL NU: Kaela Rawson, prijs op aanvraag

08 van 10

Roze Ring Box

Foto met dank aan The Mrs Box

Wie houdt er niet van een goede ringdoos? De Mrs. Box-collectie is zo mooi omdat ze vrijwel elke gewenste kleur hebben (inclusief natuurlijk elke tint Millennial-roze), plus je kunt je monogram aanpassen met foliekleur EN een breed scala aan lettertypen. WINKEL NU: The Mrs. Box, $ 75

09 van 10

Roze bedankkaarten

Foto met dank aan Papel and Co op Etsy

Wanneer alle champagne is gedronken en alle cadeaus zijn uitgepakt (en je na de huwelijksreis weer normaal bent), is het tijd om die bedankjes te sturen, na de haast. Deze in folie geperste kaarten hebben een mooi en modern schrift en komen in de stoffigste bloost (samen met vele andere kleuren!).

WINKEL NU: Papel en Co beschikbaar op Etsy, $ 20 voor 10

10 van 10

Roze Vazen

Foto met dank aan Food52

Houd je niet van roze bloemen, maar wil je toch dat Millennial-roze op je receptietafels krijgen? Deze vazen ​​zijn subtiel en verfijnd en zien er perfect uit in verschillende maten, verspreid over je tafels en gevuld met witte bloemen en veel groen.

WINKEL NU: Hawkins New York, verkrijgbaar bij Food52., Vanaf $ 40

Bekijk de video: OMG Big Sisters Winter Disco NEW Family Fashion Style Dolls + Blind Bags Video (September 2020).