Relaties

Het geheim van een groot huwelijk is single

Het geheim van een groot huwelijk is single


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer mensen praten over hoe een huwelijk te laten werken, is het normaal gesproken gericht op jullie twee die als een team communiceren, plannen, verbonden blijven. En een sterk koppel zijn is onmiskenbaar belangrijk, maar er is nog een ander belangrijk aspect van huwelijksadvies dat vaak wordt verwaarloosd - en dat gaat over het behouden van je individualiteit. Omdat de sleutel tot een gelukkig huwelijk misschien acteren is, nou ja single soms.

Een beetje vrijgezel handelen, zelfs in een relatie, wordt ernstig onderschat. Je krijgt het gevoel dat je jezelf niet hebt verloren in een relatie - en het kan zelfs je huwelijk langer laten duren. Trouwen wanneer iets ouder is vaak gekoppeld aan een lager scheidingspercentage. Waarom? Welnu, een theorie is dat het te maken heeft met meer veiligheid en wijsheid - wat waarschijnlijk waar is. Maar het kan ook te maken hebben met het feit dat ouderen over het algemeen tijd hebben gehad om hun eigen afzonderlijke levens te ontwikkelen, die ze niet inruilen zodra ze trouwen. Zelfstandig zijn en je eigen leven hebben komt jou en je relatie ten goede. Hier zijn de redenen waarom single-handelen geweldig kan zijn voor je huwelijk - en hoe het te doen.

Vriendschappen maken je gezonder

Trouwen betekent handelen als een eenheid, maar het moet niet betekenen dat je altijd als een eenheid moet handelen. Afzonderlijke vrienden hebben (en tijd met hen doorbrengen) is zo belangrijk. Studies hebben zelfs aangetoond dat vrienden je echt gezonder en gelukkiger kunnen maken. Een langetermijnstudie van meer dan 6500 Britten wees uit dat mannen en vrouwen die aangaven tien of meer vriendschappen te hebben op 45-jarige leeftijd significant hoger niveau van psychisch welzijn hadden op 50-jarige leeftijd, ongeacht hun status van partnerschap, dan mensen met minder vrienden, de New York Times rapporten.

• En twee recente studies van bijna 280.000 mensen in bijna 100 landen door William Chopik van de Michigan State University ontdekten dat vriendschappen steeds belangrijker worden voor het welzijn op oudere leeftijd. Onder oudere volwassenen zijn relaties met vrienden een betere voorspeller van een goede gezondheid en geluk dan relaties met familie. Onderschat dus niet hoeveel uw vriendschappen buiten uw relatie uw huwelijk kunnen helpen.

Tijd weg kan goed zijn voor je relatie

En het gaat niet alleen om het hebben van afzonderlijke vrienden - tijd doorbrengen met je partner kan echt helpen. Dat kan betekenen dat je alleen reist of dat je gewoon je eigen hobby's hebt, maar wat tijd vrijmaken van je partner heeft veel voordelen. Het missen van hen herinnert je aan wat je leuk aan ze vindt - en je hebt meer om over te praten als je elkaar ziet. Al je tijd samen doorbrengen betekent dat er niets nieuws is om te delen. Dus als je wat spanning wilt toevoegen aan je relatie, probeer dan wat tijd vrij te nemen en dan verhalen te wisselen - het zal het waard zijn.

Onafhankelijkheid Rassen Geluk

Bovendien is het soms cruciaal om je eigen ding te doen. U wilt worden vervuld door en enthousiast over uw leven - en soms zijn uw behoeften anders dan die van uw partner. Misschien houden ze van yoga en wil je gewoon wat gaan drinken. Dat is oké, jullie kunnen allebei krijgen wat je nodig hebt als je een beetje tijd vrijgezel bent. Je zult er gelukkiger voor zijn - en dat geluk vertaalt zich in je relatie.

Het beheert verwachtingen

Verwachtingen zijn een moordenaar van relaties, vooral als het gaat om het huwelijk. Het is te gemakkelijk om te denken dat als we eenmaal met hem trouwen, dit de enige persoon is die we nodig hebben in ons leven. Maar niemand kan je alles geven. Het is gewoon niet eerlijk om dat van hen te verwachten en je zult zeker teleurgesteld zijn. Je eigen leven volhouden betekent dat je verschillende behoeften krijgt waar verschillende mensen aan voldoen, zodat je partner zich kan concentreren op wat zij het beste doen, een geweldige partner zijn.

Het is gemakkelijker dan u denkt

Single spelen in een relatie is niet eng - het is eigenlijk heel leuk. Als je iemand bent die veel tijd met je partner doorbrengt, kun je klein beginnen. Ga naar een oefeningsles of een museum met vrienden - of kies een avond waar jullie beiden met verschillende mensen omgaan. Je komt weer samen en hebt geweldige roddels. Als je dat leuk vindt, kun je groter beginnen te dromen - en misschien komt een reis met je vriendinnen of een solo-excursie niet ver achter.

'Vrijgezel' zijn in je huwelijk klinkt misschien contra-intuïtief, maar het kan echt werken. Het feit dat je nu deel uitmaakt van een eenheid, betekent niet dat je je individualiteit moet opofferen - en al je tijd samen doorbrengen kan eigenlijk pijn doen je huwelijk. Je leunt te veel op elkaar en geeft elkaar uiteindelijk de schuld als er iets misgaat. Zorg er in plaats daarvan voor dat je jezelf gelukkig, gezond en voldaan houdt. Omdat twee gelukkige mensen zijn wat echt een gelukkig huwelijk maakt.Opmerkingen:

 1. Vot

  Ja, het antwoord bijna hetzelfde, evenals bij mij.

 2. Kutaiba

  Volgens mij heb je het mis. Ik kan mijn positie verdedigen. Mail me op PM, dan praten we verder.

 3. Treyton

  Daarin zit iets. Hartelijk dank voor de hulp bij deze vraag.

 4. Ferrex

  smakelijk)))Schrijf een bericht