Nieuws

Becca Kufrin en Garrett Yrigoyen van de vrijgezellin hebben net een paar prachtige trouwfoto's gemaakt

Becca Kufrin en Garrett Yrigoyen van de vrijgezellin hebben net een paar prachtige trouwfoto's gemaakt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eerst komt liefde, daarna komt een pre-wedding fotoshoot? Bachelorette seizoen 14-ster Becca Kufrin en haar verloofde © Garrett Yrigoyen deden schijnbaar een proefrun voor hun eigen grote dag, in samenwerking met Kay Kroshus Photography en Forget Me Knot Events & Design om een ​​verbazingwekkende shoot in Boheemse stijl te creëren bij Squaw Valley Stables in Californië. Hoewel het paar relatief teruggetrokken is gebleven na hun tv-verloving en nog geen huwelijkstips moet laten vallen, kan deze fotosessie een enorme knipperende pijl zijn die naar hun werkelijke ceremoniestijl wijst.

De in Minnesota gefokte schoonheid bleef trouw aan het thema, en zag er echt uit als de Boheemse bruid, met een off-the-shoulder Rue De Seine-jurk van Swoon Bridal. Terwijl poseren in een schilderachtig veld in de bergen, hield Kufrin ook een donker en dramatisch boeket, met dank aan Love & Lupines, en droeg hij af en toe een tan fedora tijdens de fotosessie. Haar en make-up door Dori Ann Designs hebben de laatste bruidsaccenten toegevoegd.

Foto door Kay Kroshus

Foto door Kay Kroshus

Wat Yrigoyen betreft, combineerde de 29-jarige zijn liefde met een witte button-down, tan bretels, donkere jurk broek en een kleinere versie van Kufrin's boeket bevestigd aan zijn revers in boutonniere vorm.

Foto door Kay Kroshus

De aanstaande huwelijken zagen eruit als de belichaming van liefde terwijl ze voor de camera stonden in verschillende stijlscènes. Kufrin en Yrigoyen bootsen een echt buitenhuwelijk na, hand in hand onder een met bloemen versierde ceremoniestructuur en migreerden vervolgens naar een gedetailleerd ontworpen lage tafel door Lucky Burro met linnengoed van La Tavola. Kufrin kwam ook af als positief vorstelijk terwijl hij in een enorme rieten stoel zat met haar verloofde aan haar zijde.

Foto door Kay Kroshus

Foto door Kay Kroshus

Foto door Kay Kroshus

In ware huwelijksmode creëerde Delicious Designs zelfs een verbluffende cake voor de gelegenheid, en Pretty Writing Things zorgde voor een reeks prachtige kalligrafieuitnodigingen en geloftenboeken.

Foto door Kay Kroshus

Foto door Kay Kroshus

Foto door Kay Kroshus

Het bewijs is op de foto - dit duo blijft een match gemaakt in reality-tv-hemel, maar de fotograaf achter de shoot kan ook getuigen van hun compatibiliteit. "Ik kon niet gelukkiger zijn geweest om uit de eerste hand te zien wat echte en nuchtere mensen zijn," vertelde Kay Kroshus, die hun relatie op het scherm zag ontvouwen, vertelde. US Wekelijks. "We lachten en lachten en lachten de hele shoot," zei ze. "Het voelde alsof we allemaal oude vrienden waren."

Foto door Kay Kroshus

Bekijk meer: De vrijgezellenster Becca Kufrin voelt "zeer zeker" van haar betrokkenheid

De tijd zal het leren wanneer Kufrin en Yrigoyen ervoor kiezen om door het gangpad te lopen, maar een ander Bachelor Nation-echtpaar, Arie Luyendyk Jr. en Lauren Burnham, hebben hun eigen nuptials in januari, evenals een verrassingszwangerschap. Laten we dat ook niet vergeten De vrijgezel zal onmiddellijk terugkomen in januari, met Colton Underwood op zoek naar zijn eigen gelukkige einde.Opmerkingen:

 1. Boreas

  Naar mijn mening is dit relevant, ik zal deelnemen aan de discussie.

 2. Gozragore

  Volgens mij bega je een fout. Schrijf me in PB.

 3. Mezilkis

  Ben je niet de expert?

 4. Tygogami

  Shakes!Schrijf een bericht