Nieuws

Deze man stelde met 16 honden voor, dus alle andere vriendjes kunnen gewoon naar huis gaan

Deze man stelde met 16 honden voor, dus alle andere vriendjes kunnen gewoon naar huis gaanWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ZO. VEEL. Puppies. Als je droom is om rond te rollen in een grote stapel honden, sta je op het punt, zo jaloers. Toen deze kerel onlangs de vraag opriep, bracht hij de puppyliefde aan door met 16 (ja, 16) schattige honden voor te stellen. Pak het in, vriendjes van de wereld - je zult nooit in staat zijn om dit voorstel te overtreffen, gefotografeerd door Rebecca Yale.

Toen Maurice Laura vroeg om een ​​snelle spontane wandeling met hem door Runyon Canyon te maken voordat ze op een avond met vrienden iets ging drinken, dacht ze er niets aan. "De man verraste me met een 5K race op een date night zes maanden in de relatie," zei ze. Dus de gemakkelijke, zogenaamd opwindende uitstap leek niet zo ongewoon. Dat wil zeggen, totdat ze de top van Runyon Canyon bereikten, waar Laura een spoor van rozenblaadjes tegenkwam. "Pas toen ik de rozenblaadjes zag, wist ik dat het meer was", legde Laura uit. "Zoals, veel meer." Ja, dat kun je nog een keer zeggen

Foto door Rebecca Yale

Daar ontmoetten Laura en Maurice een a capella-koor dat begon te schoppen De kleine Zeemeermin'Kiss the Girl', toen Laura (heel begrijpelijk) begon te flippen. Maurice liet zich op één knie vallen en stelde de vraag met een prachtige peergeslepen verlovingsring. Toen kwam het moment waarop elk meisje droomt van: Laat de honden vrij!

Foto door Rebecca Yale

Foto door Rebecca Yale

Foto door Rebecca Yale

Foto door Rebecca Yale

Terwijl Laura haar betraande ja zei, kwamen er plotseling 16 doggo's tevoorschijn die opgewonden om Laura en Maurice heen renden. Dit was de laatste verrassing die Maurice had voorbereid op dit zo perfecte - we huilen voorstel - de vrijlating van een pakket pups, met dank aan Pack of Hearts, om zijn nieuwe verloofde te feliciteren met slordige kussen. Omdat honden> duiven, uiteraard. "Ik kan me niets beters voorstellen," zei Laura.

Foto door Rebecca Yale

Foto door Rebecca Yale

Foto door Rebecca Yale

Nu voor de belangrijke vraag: scoren alle 16 van deze pups huwelijksuitnodigingen?

Bekijk meer: 16 manieren om uw huisdier in uw huwelijk op te nemen (zelfs als ze er niet zijn)


Bekijk de video: 10 FUNNIEST AUDITIONS EVER ON BRITAIN'S GOT TALENT! (Augustus 2022).