Huwelijk

Dit Parijse paar organiseerde niet één maar twee onberispelijk chique feesten in Frankrijk

Dit Parijse paar organiseerde niet één maar twee onberispelijk chique feesten in FrankrijkWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

AmГ © lie Reymond en Laurent Fiat ontmoetten elkaar voor het eerst in februari 2010 op een vriendenfeest in Parijs, maar alleen door een noodlot. "We hadden er allebei niet moeten zijn en uiteindelijk besloten we allebei te gaan", zegt AmГ © lie. "Het was liefde op het eerste gezicht!" Na vier jaar dating, stelde Laurent de vraag tijdens een romantisch weekendje weg in de Auvergne, waar het paar verbleef in een klein huurhuis via het bedrijf van de bruid, Casalino Homes, zonder elektriciteit, wat betekent het hele weekend (en zijn romantische voorstel!) baadde in het licht van de open haard en tonnen kaarsen. "Het was onze eerste nacht daar en we hadden een prachtig uitzicht op de natuur toen hij me vroeg om zijn vrouw te worden."

Net als de meeste welgestelde Franse paren, besloot het paar om twee huwelijksceremonies te houden: een burgerlijke, de enige soort erkend door de staat, en een meer persoonlijke en vaak religieuze. Ze begonnen de dingen met een ultra-chique gerechtsgebouwceremonie in Parijs, gevolgd door een lunch in de kunstgalerij van de bruidegom, ph ‰ lГ © phant Paname in januari 2015 en vierden vervolgens opnieuw op 1 augustus 2015, in het ouderlijk huis van de bruidegom in een klein dorp in de Provence. Hoewel hun twee feesten totaal verschillend waren, kunnen we geen van beide genoeg krijgen en gelukkig voor ons waren fotografen Laurine Paumard en Sylvie Gil aanwezig op elk feest. Lees verder om alle details van hun twee ongelooflijke partijen te zien - acht maanden uit elkaar!

Foto: Laurine Paumard

AmГ © lie en Laurent maakten het officieel met een burgerlijke ceremonie in het gerechtsgebouw in het 1e arrondissement van Parijs, omringd door vrienden en familie.

Foto: Laurine Paumard

De bruid, toen zeven maanden zwanger, verbijsterd in haar chique knielange witte jurk, trenchcoat en hoed.

Foto: Laurine Paumard

Gasten verzamelden zich buiten het gerechtsgebouw om de jonggehuwden te laten douchen met bloemblaadjes terwijl ze hun grote uitgang maakten. Daarna liep iedereen door de Tuileries naar een bruiloftsmaaltijd in de kunstgalerij van de bruidegom, een gerestaureerd gebouw uit het Napoleon III-tijdperk dat hij transformeerde in een galerieruimte en dansstudio's.

Foto: Laurine Paumard

Binnen had de grootse architectuur van de ruimte weinig extra's in de weg nodig voor extra decor, maar de bruid en bruidegom voegden een achterste roze gordijn van bloemen toe aan een hoofddeur voor een vleugje romantiek, een detail AmГ © lie zegt dat ze ' had lang van gedroomd. De lunch werd geserveerd onder de ingewikkelde koepel van de galerij, dus lange tafels waren versierd met eenvoudige arrangementen van enkele rozenstelen in knopvazen.

"Toen we binnenkwamen, stond iedereen op en klapte voor ons", zegt AmГ lie. "Ik was erg emotioneel. Ik huilde een beetje - maar dat verwijt ik dat ik toen zwanger was."

Foto: Sylvie Gil Photography

Hun tweede feest kwam acht maanden later, op 1 augustus 2015, toen 65 gasten zich bij AmГ © lie, Laurent en hun jonge zoon op het Franse platteland voegde. "We wilden het opnieuw vieren in het midden van de zomer, wanneer iedereen bruin, mooi en gelukkig is", zegt de bruid. "De woning is van de familie van mijn man en we brengen er graag weekends en feestdagen door. De ruimte is gewoon perfect voor een bruiloft."

Foto: Sylvie Gil Photography

De bruid wendde zich tot ontwerper Celestina Agostino voor haar zijden trouwjurk. "We trouwden vier maanden nadat ik onze zoon had gekregen, dus het doel was dat mijn man met de sexy vrouw trouwt en niet met de moeder," zegt AmГ lie. Zeggen dat ze verbijsterd was in de door Carloyn Bessette geïnspireerde stijl zou een understatement zijn!

AmГ © lie wilde een boeket dat erg provinciaal aanvoelde, met een mix van olijfbladeren en witte bloemen. "Ik vroeg om dahlia's van pioenen omdat beide mijn favorieten zijn, maar ze waren niet in het seizoen," zegt ze. "Onze bloemist gebruikte in plaats daarvan een witte Zinnia met dezelfde vorm."

Foto: Sylvie Gil Photography

Wat belangrijk was voor de bruid omdat haar beste vrienden bij haar stonden op haar trouwdag, niet wat ze droegen, dus AmГ © lie vroeg elk van haar vier bedienden om in elke jurk aan te komen die ze leuk vonden - het was gewoon toeval dat twee van haar meisjes wiegden op elkaar lijkende stijlen!

Om hun uiterlijk te verenigen, gaf de bruid elk van haar dienstmeisjes een witte bloemkroon in plaats van een boeket.

SYLVIEGIL

SYLVIEGIL

Foto: Sylvie Gil Photography

De ceremonie van het paar vond plaats om 17.00 uur. in de kapel op het terrein van de familie Fiat. Naast het delen van geloften die ze zelf schreven, vroegen AmГ © lie en Laurent hun bruidsmeisjes en groomsmen om speciale lezingen te reciteren.

Toen ze de kapel verlieten, overlaadden vrienden en familie de bruid en bruidegom opnieuw met bloemblaadjes, dit keer in tinten van bloos en wit.

Foto door Sylvie Gil Photography

Foto: Sylvie Gil Photography

"Het was echt geweldig om onze zoon daar bij ons te hebben, zelfs als hij nog een baby is", zegt de bruid. Zij, Laurent en hun jongere waren in staat om te pauzeren voor prachtige foto's rond het pand voordat ze naar de festiviteiten gingen. "Hij was verrassend goed gedragen!"

Muzikanten brachten het paar en hun gasten naar het cocktailuurtje, dat buiten zou worden gehouden, maar een regenbui dwong iedereen onder een tent die het paar had binnengebracht voor de aanwezige kinderen. "Het had in meer dan twee maanden in het zuiden van Frankrijk niet geregend!" AmГ © lie zegt. "Het was heel grappig, we zaten allemaal onder de tent waar we champagne hadden en wachtten tot de regen voorbij was."

Foto: Sylvie Gil Photography

Hoewel het grootste deel van het feest onder de tent moest worden verplaatst of anderszins zou worden afgeschermd met extra grote paraplu's, was de fotograaf van het paar in staat om foto's te maken van de prachtige d gorgeous © cor voordat de wolken binnenrolden. Tafels werden gerangschikt rond een vijver vol met lelies en drijvende lantaarns, elk bedekt met natuurlijk getint linnen en lage arrangementen van pioenrozen, tuinrozen, groen en kruiden.

Elke couvert had een oplader met een gouden rand en servet van natuurlijk linnen. Voor het diner at iedereen op kreeft met tomaten, mozzarella en basilicum, kip met chiffonaardappel en zomertruffel, en citroengraniet met bevroren yoghurt. "Alle fruit, groenten, eieren, olijfolie en wijn kwamen rechtstreeks van de accommodatie omdat het een prachtige wijngaard is met een fantastische moestuin," zegt AmГ © lie over de lokale kost.

SYLVIEGIL

SYLVIEGIL

Foto: Sylvie Gil Photography

Vanwege de storm begon het diner later dan verwacht omdat de buitenkeuken bijna onmogelijk was om in te koken tijdens de regen. "Toen iedereen eindelijk aan de tafels kwam, begonnen we te dansen en te eten allemaal tegelijkertijd", zegt de bruid. "De sfeer was elektrisch. Het was gewoon perfect."

Gasten dansten tot een geweldige band tot 14.00 uur toen Philippe Parisot, een favoriete DJ uit St. Tropez en Ibiza, het overnam.

Foto: Sylvie Gil Photography

Iedereen danste tot de ochtend en noemde het eindelijk een nacht (of dag!) Om 7 uur 's ochtends.' Het stuk was geweldig en ik denk echt dat het door de regen kwam ', zegt AmГ © liegen.

Burgerlijke ontvangstlocatie: Г ‰ lГ © phant Paname || Bloemmotief: Atelier Roses door Claire || Catering: Kaspia || Verhuur: Opties || Fotograaf: Laurine Paumard || Platteland locatie: prive-woning || Planner: Willy Antonucci || Bruid Trouwjurk: Celestina Agostino || Bloemmotief: Madame Artisan Fleuriste || Fotograaf: Sylvie Gil Photography

Krijg je geen genoeg van de twee vieringen van dit paar? Bekijk dan nog een Frans huwelijk in de onderstaande video.