Nieuws

De trouwvideo van Pusha T en Virginia Williams is er en het is helemaal bezaaid met sterren: exclusief

De trouwvideo van Pusha T en Virginia Williams is er en het is helemaal bezaaid met sterren: exclusiefWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

3:26

Pusha T en het met sterren bezaaide huwelijk van Virginia Williams

Als er een Grammy Award was voor trouwvideo's, zouden Pusha T en Virginia Williams ongetwijfeld het goud mee naar huis nemen. Het echtpaar trouwde op 21 juli in Virginia Beach met een hele reeks beroemdheden, waaronder Pharrell Williams, Kim Kardashian en Kanye West. En als je dacht dat hun trouwfoto's op het volgende niveau verbluffend waren, moet je stoppen met wat je doet en de trouwvideo van Pusha T en Virginia Williams bekijken-nu.

Gefilmd door 8MediaGroup, de trouwvideo met rapper en muziekdirecteur Terrence "Pusha T" LeVarr Thornton en Virginia Williams (plus Pharrell Williams in de hoofdrol als beste man!) Is prachtig genoeg om herhaald te spelen. Neem een ​​kijkje in de ceremonie van het paar, bediend door Pusha T's broer, Gene - No Malice, Thornton, en vindt plaats in het historische Cavalier Hotel, waar het paar hun I dos zei omringd door groen, kroonluchters en tonnen gelukkige tranen. De bruid liep door het gangpad in een Marchesa-trouwjurk bedekt met bloemenborduursel en eindigde met een diepe halslijn, voordat ze een snelle kostuumwissel uittrok en in een strapless jurk van Reem Acra en de bloemkroon van de baby (door bloemist Darling & Daughters) gleed de receptie. En natuurlijk was die receptie een serieus feest (hoe kan het niet?), tot 1 uur 's ochtends en met optredens van de bruidegom zelf, rapper Fabulous en DJ Clark Kent die tot ver in de nacht hits sloeg.

Maar het mooie ceremoniedecor en de twee benijdenswaardige trouwjurken van de bruid zijn niet de enige dingen die ervoor zorgen dat je een tweede (of derde) keer op PLAY slaat. Pharrell Williams's bruiloftsrede is getuige #goals. "Sommigen van ons die zelfbewust zijn, besteden aandacht aan speciale dingen, speciale momenten en speciale mensen," zei de kunstenaar, terwijl hij de bruidegom toesprak. "En ik ben gewoon zo dankbaar dat je aandacht besteedde aan de dag dat je Virginia zag."


Bekijk de video: EXCLUSIEF: Dit was Dylan! . UTOPIA (Augustus 2022).