Nieuws

Prinses Eugenie deelt nooit eerder geziene foto van het huwelijk

Prinses Eugenie deelt nooit eerder geziene foto van het huwelijkWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Prinses Eugenie liet de wereld zwijgen toen ze de officiële portretten vrijmaakte van haar elegante koninklijke bruiloft, die ze in oktober 2018 vierde. Sindsdien zijn er nog een paar nooit eerder geziene foto's van de grote dag binnengeslopen in de openbare arena, absoluut verrukkelijke fans die geen genoeg konden krijgen van haar koninklijke bruidslook. Tijdens het weekend deelde prinses Eugenie zelf een zeldzaam moment van de bruiloft, dit keer een glimp op van een hartverwarmend moment dat ze genoot met haar vader voordat ze trouwde.

Op Instagram plaatste prinses Eugenie een afbeelding van haar vader-prins Andrew, hertog van York, die haar een knuffel gaf in haar trouwjurk. Ze publiceerde het schot als eerbetoon aan hem op Vaderdag en schreef in het bijschrift 'Gelukkige vaderdag aan alle vaders en natuurlijk aan mijn pups. Bedankt voor vele jaren van geluk en voor dit speciale moment op 12 oktober 2018.'

De foto biedt ook een perfect zicht op de prachtige Peter Pilotto-jurk van prinses Eugenie, die werd ontworpen met een diepe, diepe rug die bedoeld was om te pronken met een litteken van een scoliose-operatie die ze had toen ze pas 12 was. In interviews sinds de bruiloft, prinses Eugenie heeft gesproken over hoe belangrijk het voor haar was om haar litteken te omarmen en er een integraal onderdeel van haar trouwdag van te maken.

"Ik had altijd al een lage rug willen hebben, mijn litteken liet zien, en ik geloof dat littekens een verhaal vertellen over je verleden en je toekomst, en het is een manier om van een taboe af te komen", zei ze in een recente audio-opname voor een tentoonstelling met de jurk. Voor mij is het een manier om te communiceren met mensen die soortgelijke situaties doormaken met scoliose of een eigen litteken hebben waarmee ze proberen om te gaan.

Mensen merkten op dat de Instagram-post ook de schattige bijnaam van prinses Eugenie voor haar vader onthult: Pups. Hij was gefotografeerd om haar te helpen haar trein aan te passen tijdens de grote dag en vervolgens te stralen voor camera's - een zoet bewijs van hun hechte vader-dochterrelatie.

Pool / Samir Hussein

Bekijk meer: Prinses Eugenie voegt de naam van de echtgenoot toe aan de koninklijke titel