Nieuws

Prins Charles deelt persoonlijke foto's van de koninklijke bruiloft en prins George

Prins Charles deelt persoonlijke foto's van de koninklijke bruiloft en prins George


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ondanks het feit dat hij de erfgenaam van de Britse troon is, bewijst Prins Charles dat hij net als elke andere liefhebbende vader en opa is. In een nieuwe tentoonstelling in Buckingham Palace deelt de Prins van Wales enkele zeer intieme familieherinneringen, waaronder persoonlijke foto's van de koninklijke familie die belangrijke momenten markeren, evenals een nooit eerder geziene foto van Prins George.

De tentoonstelling, getiteld 'Prince & Patron', toont 100 stukken uit de Royal Collection en artistieke goede doelen die Prins Charles heeft bezocht, maar het is ook ontworpen om bezoekers een kijkje achter de schermen van zijn persoonlijke woning te geven. Zo doorspekt, zullen bezoekers persoonlijke items zien, waaronder boeken en familiefoto's.

Mensen verslaggever Simon Perry bezocht de tentoonstelling en deelde een aantal van de meest opwindende details op sociale media. Ten eerste is er een absoluut schattig portret van Charles die zijn eerste kleinkind vasthoudt, een toenmalige jonge prins George, terwijl de trotse vader Prins William allemaal lacht.

Vervolgens deelt Perry in een Instagram-video de prachtige schilderijen langs de muren. Maar degenen met een scherp oog zullen opmerken dat Charles op een tafel aan het einde van de video een foto plaatste van Prins Harry en Meghan Markle vanaf hun trouwdag in mei.

Als je het hebt gemist, is hier een vergrote foto uit de video.

Prins Charles is niet de enige in de koninklijke familie die persoonlijke foto's van familie begeert. In mei zag een verslaggever een nooit eerder geziene foto van Meghan en Harry, ingelijst op de achtergrond van de persoonlijke vertrekken van koningin Elizabeth II. Blijkbaar is een trotse ouder en grootouder universeel voor elk gezin, koninklijk of niet.

Voor diegenen in Londen zal de tentoonstelling tot eind september te zien zijn.

Bekijk meer: Meghan Markle heeft naar verluidt prins Harry geholpen zijn relatie met prins Charles te verbeterenOpmerkingen:

  1. Geteye

    To think only!

  2. Yojinn

    Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van.

  3. Jamion

    Opmerkelijk is dat het bericht erg nuttig isSchrijf een bericht