Nieuws

De foto's van het bloemrijke huwelijk van Paul Anka zijn onze nieuwe huwelijksbloemdoelen

De foto's van het bloemrijke huwelijk van Paul Anka zijn onze nieuwe huwelijksbloemdoelenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Paul Anka is een getrouwde man! Is er nog iemand die zich afvraagt ​​of deze bruidegom een ​​dubbele plicht als bruiloftszanger op zijn eigen receptie trok? De 75-jarige zangeres legde de knoop met zijn oude liefde Lisa Pemberton op een bloemrijke trouwdag die ons een aantal serieuze WeddingFlowerGoals geeft.

Op 22 oktober sloeg de legendarische crooner voor de derde keer de knoop door met zijn vriendin van de afgelopen zes jaar te trouwen in het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles, Californië. "Het was een klein, gezellig en betekenisvol evenement," deelde Anka met Mensen tijdschrift. "Ze is een geweldige dame," zei hij over zijn nieuwe bruid. "En een grote dierenliefhebber zoals ik." En blijkbaar ook een liefhebber van bruiloftsbloemen, gezien de totaal verbluffende bloemen die elke centimeter van de locatie bedekt.

Op trouwfoto's die Anka op de Instagram-pagina heeft gepost, zien de jonggehuwden hun geloften zeggen onder een boog doordrenkt met blush en witte rozen. Een kroonluchter schitterde ook boven het hoofd en een tapijt van bloemblaadjes omzoomde het gangpad van de prachtige openluchtceremonieruimte. "Ik en mijn mooie bruid Lisa," schreef Anka een van de snapshots. "Wat een magische dag!"

Om de ceremonie nog specialer te maken, liep Anka's 11-jarige zoon, Ethan, de bruid door het gangpad. "Hij is een coole kleine jongen en mijn enige zoon," legde de "Diana" zangeres uit. "Ik wilde hem er deel van laten uitmaken."

Bekijk meer: Dit zijn volgens Spotify de top 10 eerste dance-songs ter wereld

Na de "I dos" ging het bruiloftsfeest naar binnen voor diner, dans en cake. Gasten - waaronder beroemde vrienden zoals producent Brian Grazer, Warren Buffet, Bob en Tamar Manoukian en Steve Wynn - dineerden op een bruidstaart met vier knopen (uiteraard ook bedekt met tientallen rozen!). En het paar deelde hun eerste dans met "Someone Like You" van Van Morrison, gespeeld door een orkest van 21 man.

"Het was echt een speciale avond," zei Anka. Dat is het licht gezegd!