Relaties

Kent u het nummer van uw partner?

Kent u het nummer van uw partner?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De vraag is niet of u het nummer van uw aanstaande echtgenoot wilt weten - en u weet dat we het niet alleen hebben over een willekeurig telefoonnummer. Immers, volgens Andrea Syrtash, een relatie-expert en auteur van Bedrieg je man (met je man), "Het is normaal dat je meer wilt weten over het romantische en seksuele verleden van je partner. Het is een manier om meer over hem of haar te leren - en ook je nieuwsgierigheid te doven."

De grotere vraag is waarom je wilt weten. Graaf een beetje dieper en de kans is groot dat er een bron is voor uw nieuwsgierigheid. "De meeste mensen die vragen, denken dat ze getroost worden door het antwoord of iets nieuws leren dat belangrijk is om te weten," zegt Syrtash. "In werkelijkheid zal het vinden van het nummer van je partner je waarschijnlijk niet veel helpen."

Is weten echt de moeite waard?

Het simpelweg leren van een cijfer kan zelfs een probleem in uw relatie veroorzaken - van vertrouwenskwesties tot jaloezie - dat eigenlijk niet zou moeten bestaan. "Als het aantal ongelooflijk hoog is, kun je je afvragen of hij of zij een dwalend oog zal hebben in je relatie," zegt Syrtash. "Als het aantal te laag is, geloof je ze misschien niet of twijfel je niet aan hun ervaring en vaardigheden in de slaapkamer. Er is natuurlijk een kans dat het aantal goed zal zijn en hoe dan ook geen invloed op je zal hebben, maar in dat geval het punt?"

Vind andere conversatiepunten

Dus als je nieuwsgierig bent naar de seksuele geschiedenis van je partner, kun je het gesprek het beste wegleiden van een nummer dat je niet kunt controleren en naar iets dat gunstig is voor alle betrokken partijen. Overweeg om vragen te stellen over de ervaringen van uw wederhelft, suggereert Syrtash. Wat heeft hij of zij geleerd? Wat werkte niet "Richt je in je gesprek op kwaliteitsinformatie, niet op kwantiteit", zegt ze.

Als je een brandend verlangen hebt om het nummer van je partner te kennen, houd dan een open geest wanneer je erom vraagt ​​en probeer een pokerface te behouden zodra het nummer is onthuld. "Wat je ook doet, je moet proberen niet te oordelen of bekritiseren, want dat is een gespreksdoder", zegt Syrtash.

Spring niet naar conclusies

Vergeet niet dat "een ander aantal seksuele partners betekent niet dat je niet compatibel bent", zegt ze. "Als het echter uw waarden weerspiegelt - een van u is maagd en de ander heeft zoveel partners gehad dat hij of zij de tel heeft verloren - het kan een discussie waard zijn om ervoor te zorgen dat uw behoeften op elkaar zijn afgestemd." Zo eerlijk en transparant vooraf zijn, helpt onzekerheden op afstand te houden en de weg vrij te maken voor een gezondere relatie op de lange termijn.Opmerkingen:

 1. Beorhttun

  Wat zeldzaam geluk! Wat geluk!

 2. Golrajas

  I can offer you to visit the website, which gives a lot of information on the subject that interests you.

 3. Goltiramar

  Wel, ja! Don't tell fairy tales!

 4. Aracage

  Sorry voor offtopic, wie heeft video's op youtube bekeken over het einde van de wereld? Nou, over de hadron colider. Het is eng!

 5. Amma

  Should you tell it - a lie.

 6. Radbyrne

  Precies! Het goede idee, het is het met je eens.Schrijf een bericht