Nieuws

Justin Bieber Slams Commentator die zegt dat hij niet van Hailey Baldwin houdt

Justin Bieber Slams Commentator die zegt dat hij niet van Hailey Baldwin houdtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op maandag volgde Justin Bieber gewoon zijn engagement om werk terug te schalen om zich te concentreren op het huwelijksleven, toen een trol in de weg stond. Na een paar intieme foto's op zijn Instagram te hebben gedeeld waarop zijn vrouw Hailey Baldwin thuis in bed te zien was, vonden trollen een manier om het zoete moment te verzuren.

"Je bent NIET verliefd op Hailey!" merkte het account @JaileyIsAJoke op. "Je trouwde alleen met haar om terug te komen bij SG, plus Hailey slaapt met mannen zoals @ShawnMendes voor roem en ze is racistisch @ wflig.”

Natuurlijk kwam Bieber tussenbeide om op te komen voor zijn vrouw en de ondersteunende echtgenoot te zijn die hij is. "Je bent onrijp met het feit dat je een account hebt om mijn vrouw te dissen en ik ben absoluut absurd. Waarom zou ik mijn hele leven aan iemand in het huwelijk wijden om terug te komen en mijn ex, iedereen die gelooft dat dit gemeen is of 10 jaar oud of jonger omdat een logisch persoon niet praat of denkt dat je je eigenlijk voor jezelf zou moeten schamen, 'zei de zanger terug in een lang antwoord.

In een echt teken van volwassenheid ontkende Bieber niet dat hij ooit van zijn voormalige vlam Selena Gomez had gehouden, maar maakte hij heel duidelijk aan wiens vinger hij een ring droeg. "Ik hield absoluut van Selena, ze zal altijd een plaats in mijn hart behouden, maar ik ben helemaal genezen van de liefde met mijn vrouw en zij is absoluut het BESTE dat mij is overkomen," zei hij.

Hij sloot de post af die Baldwin zijn bruid noemde en gaf deze persoon een broodnodige les en zei: "Hailey is mijn bruid-periode als je dat niet leuk vindt of steun dat betekent dat je me niet steunt en als je niet steunt ik ben geen fan noch een goed persoon, als je goed was opgevoed, zouden je ouders hebben gezegd als je niets leuks te zeggen hebt, zeg dan niets.

Bieber deed een tweede oproep aan fan om een ​​einde te maken aan deze onzin op zijn Instagram-verhaal. "Stop met het sturen van Hailey en ik deze berichten als je van me houdt screenshot en plaats dit overal," schreef hij over een screenshot van hem met @JaileyIsAJoke te slepen.

Hopelijk hebben echte Jailey-fans het bericht ontvangen en kan het stel weer genieten van hun huwelijkse gelukzaligheid en nieuwe thuis. Het echtpaar liet onlangs $ 8,5 miljoen vallen in een huis in Los Angeles na hun wervelwind verloving en huwelijk. Bieber bevestigde dat hij in juli 2018 de grote vraag had gesteld in een overdadige Instagram-post, waarin hij aan Baldwin schreef: "Zo toegewijd om mijn hele leven door te brengen met het leren kennen van elk deel van jou dat geduldig en vriendelijk van je houdt." Ze zijn kort daarna in een burgerlijke ceremonie aangekoppeld, maar hebben naar verluidt een aantal keren een volledige ontvangst uitgesteld.

Vlak voordat hij de Baldwin-modelfoto's plaatste, was Bieber eerlijk over zijn geestelijke gezondheid op sociale media. Op Instagram bevestigde hij rapporten dat hij op een pauze in de muziek gaat om voor zichzelf en zijn huwelijk te zorgen en schrijft dat hij zijn gezin op de eerste plaats wil zetten.

"Dus ik heb veel berichten gelezen waarin staat dat je een album wilt. Ik heb mijn hele tienerleven gereisd, en begin 20s, realiseerde ik me en zoals jullie waarschijnlijk zagen, was ik de vorige tour ongelukkig en dat verdien ik niet en je don dat verdien je niet, je betaalt geld om te komen en een levendig energiek leuk lichtconcert te hebben en ik was emotioneel niet in staat je dat te geven aan het einde van de tour, "schreef hij. "'Ik heb gezocht, geprobeerd, vallen en opstaan ​​zoals de meesten van ons, ik ben nu erg gericht op het repareren van enkele diepgewortelde problemen die ik heb zoals de meesten van ons, zodat ik niet uit elkaar val, dus dat ik mijn huwelijk kan onderhouden en de vader kan zijn die ik wil zijn. "

Baldwin deelde haar steun in een opmerking die zei: "Dat klopt, hou zoveel van je dat het pijn doet !!!" Het lijkt erop dat vrije tijd voor hen al goed werkt.

Bekijk meer: Justin Bieber bevestigt zijn status als Instagram-man


Bekijk de video: Selena Gomez InstaSLAMS Justin Bieber. TMZ TV (Augustus 2022).