Mode schoonheid

Moet je je trouwjurk huren? Voors en tegens om u te helpen beslissen

Moet je je trouwjurk huren? Voors en tegens om u te helpen beslissen

Feit: trouwjurken zijn niet goedkoop. Over het algemeen kost het ten minste vier cijfers (soms meer), de prijs om een ​​jurk te betalen klinkt nog duurder als je bedenkt dat je hem maar één keer in je leven draagt ​​(tenzij je creatief wordt, natuurlijk). Op dit punt kan een bruid zich afvragen: is het de kosten waard? Moet ik in plaats daarvan een jurk huren? Welnu, bruid, er zijn zowel voor- als nadelen aan dat idee. Laten we het besluitvormingsproces beperken, zullen we?

Trouwjurk Pros

- Lagere kost

Dit is waarschijnlijk de grootste pro van allemaal, en waarschijnlijk is dit je begonnen om een ​​trouwjurk te huren om te beginnen. Als je een droombruidsjurk hebt gezien die meer dan twee maanden huur kost, moet een meisje creatief worden. Jurken die ver boven het budget uitkwamen, zijn plotseling binnen het bereik van de mogelijkheden. Een jurk huren is een veel goedkopere optie dan er een te kopen en brengt vaak trouwjurken die in plaats daarvan vier cijfers kosten in drie.

- Extra's toegevoegd

Soms krijg je als je huurt meer waar voor je geld, omdat sommige trouwjurkverhuurbedrijven pakketten aanbieden waar je ook je bruidssluier, accessoires of schoenen kunt krijgen. De totale korting in een pakketdeal kan uw kosten nog meer verlagen.

- Niet nodig om schoon te maken

Reiniging wordt meestal standaard geleverd bij de verhuur van trouwjurken. Gezien het feit dat een stomerij voor een trouwjurk tot $ 200 kan kosten, is dat een andere besparing om rekening mee te houden!

- Niet nodig om te bewaren of op te slaan

Net als bij een stomerij, is het bewaren van trouwjurken duur. Er wordt veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat de delicate stof van een trouwjurk niet schreeuwt. U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u uw jurk na de grote dag zult houden of hoe u deze bewaart. Stuur het terug en je bent klaar!

- Opties voor ontwerpers

Je kunt misschien gewoon een jurk pakken van je droom high-end designer die je anders nooit zou kunnen betalen.

__- Probleemloze trouwbestemmingen

Het huren van een jurk kan erg handig zijn voor bestemmingsbruiden, omdat sommige bestemmingsalons u toestaan ​​om uw jurk te huren. U hoeft zich geen zorgen te maken over inpakken en vliegen terwijl het kreukvrij blijft.

Trouwjurkverhuur Cons

- Beperkte opties

De beschikbare opties voor huurjurken zijn echter niet zo breed en kunnen gedateerd zijn. Als u op zoek bent naar een specifieke stijl of een kieskeurige shopper bent, is huren misschien niet de beste keuze. Niet alleen zijn toga-opties beperkter, maar de plaatsen die ze aanbieden zijn niet zo gebruikelijk als die met koopbare jassen.

- Grootte beperkingen

Zelfs als je een jurk vindt die je leuk vindt, is deze misschien niet in jouw maat. Zijn wijzigingen toegestaan? Dat is iets dat u moet vragen waar u ook huurt.

- U bent verantwoordelijk voor schade

Ongelukken gebeuren. Van wijn morsen tot lippenstiftvlekken, gescheurde zomen tot kapotte naden, je trouwjurk kan op je grote dag door de beltoon gaan. Hoewel de verzekering kleine problemen dekt, zijn bruiden meestal verantwoordelijk voor de kosten van de jurk als er significante schade (of verlies of diefstal) is. En natuurlijk, als je toch de jurk moet kopen, versloeg het vrijwel het punt om de jurk te huren!

- Online bestellen

Dit is altijd een riskante gok. Wat als de trouwjurk van je dromen arriveert en er helemaal anders uitziet dan op de foto? Gelukkig geven de meeste verhuurservices je de mogelijkheid om jurken te bestellen om ze gewoon te passen voordat je ze voor de grote dag gaat huren, maar dat brengt ook kosten met zich mee.

- Extra kosten

Extra kosten kunnen verzendkosten, verzekering of late kosten zijn. Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest en begrijpt waarvoor u verantwoordelijk bent, evenals wanneer de jurk moet worden geretourneerd en in welke staat. En vergeet niet om kosten op te nemen in de totale kosten van de jurk - het komt allemaal op!

- Geen erffactor

Voor sommige bruiden houdt een trouwjurk herinneringen aan een leven lang vast. Het is iets dat ze voor altijd willen behouden en mogelijk doorgeven aan de volgende generatie. Met een huurjurk verlies je misschien die sentimentele waarde.

- Minder winkelervaring

Als je ervan droomt om ja te zeggen tegen de jurk in een kamer vol met je dierbaren, zul je niet dezelfde magische ervaring opdoen als je online een jurk huurt. Of u sentiment of praktische waarde meer waardeert, het is aan u om elk van deze voor- en nadelen hun eigen gewicht te geven. Aan het einde van de dag komt het allemaal neer op hoe je je trouwjurk bekijkt ROI - is de jurk een groter symbool van een dag die je nooit zult vergeten dat je voor altijd zult koesteren, of is het gewoon iets dat je slechts één keer dragen en nooit meer?

Waar een trouwjurk te huren

Als je hebt besloten om te huren, kun je aan de slag met deze bedrijven die bekend staan ​​om het aanbieden van trouwjurken of bruiloftaccessoires. Blader door ze allemaal en misschien vind je de jurk van je dromen!

Magnolia lenen

Met Magnolia lenen kun je eenvoudig hun uitgebreide bibliotheek van meer dan 700 gebruikte trouwjurken sorteren. U kunt sorteren op maat, ontwerper, stof of huurprijs. Na het selecteren van een jurk om te passen, betaal je $ 40 om het kledingstuk naar je te laten verzenden om het in je eigen huis te passen. Je kunt meer jurken uitproberen voor elk $ 29 extra. Zodra je de zending hebt ontvangen, heb je vijf dagen om ze te passen en na te denken. Vind je er een die je leuk vindt? Super goed! Magnolia lenen is ook geschikt voor de meeste wijzigingsverzoeken, wat een grote bonus is als je een jurk huurt. Als het gaat om het daadwerkelijk krijgen van de jurk, ontvang je deze een maand voor je trouwdag. En naast het huren van trouwjurken voor een fractie van de kosten, kunt u ze ook kopen bij Borrowing Magnolia met een hoge korting.

Pak de jurk

Vind je een trouwjurk die je leuk vindt in de Get the Gown-collectie? Je kunt maximaal drie jurken bestellen die naar je huis worden verzonden om te passen. Als u die vindt, biedt Get the Gown 7-daagse of 14-daagse trouwjurken en accessoires. Onder hun collectie zijn de beste bruidsontwerpers, waaronder Monique Lhuillier, Vera Wang, Oscar de la Renta, Carolina Herrera en Melissa Sweet. Get the Gown staat ook wijzigingen toe, maar het verzoek moet schriftelijk worden gedaan en goedgekeurd. Vanaf daar past Get the Gown de jurk zelf aan voordat deze naar u wordt teruggestuurd. Bruiden kunnen hun bestelling op elk gewenst moment wijzigen, zolang de trouwjurk nog niet is verzonden. Het bedrijf biedt ook een kleine selectie sluiers en sjerpen.

One Night Affair

One Night Affair verhuurt exclusief Galia Lahav-bruidsjurken die beginnen bij $ 299. One Night Affair verhuurt ook avondjurken, cocktailjurken en jurken voor moeder van de bruid. Bruiden uit Zuid-Californië kunnen een afspraak maken om de trouwjurkverhuur in de Galia Lahav-showroom in Los Angeles te passen.

Huur de baan

Sieren

Sieren

Naast het huren van uw trouwjurk, kunnen bruiden ook bruiloftsieraden en accessoires huren.

Bekijk meer:

De 3 beste plaatsen om bruidsmeisjekleding te huren

Overweeg het huren in plaats van het kopen van deze 6 Wedding Must-Haves

5 Foute bruidsjonkers maken bij het huren van smoking

BEKIJK: 100 jaar trouwjurken