Huwelijk

Een homespun bruiloft in een Pennsylvania Inn met tal van doe-het-zelfprojecten

Een homespun bruiloft in een Pennsylvania Inn met tal van doe-het-zelfprojectenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Toen Dana Turek ermee instemde om zich bij haar vriend te voegen op een weekavondfeest in april 2013, had ze geen idee dat het een verjaardagsfeest was voor de man die haar toekomstige echtgenoot, Jay Moneymaker, zou zijn. Het paar bracht de avond door met het leren kennen van elkaar, en op hun eerste date gaf Jay toe dat hij zijn vrienden had gevraagd haar uit te nodigen na een foto van haar op Facebook te hebben gezien. "Hij heeft gewoon geluk, of ik denk van wel, dat ik besloot mee te gaan naar het feest die avond," zegt Dana.

Bijna precies twee jaar na hun eerste date plande Jay een uitgebreid voorstel tijdens de droomvakantie van het paar naar Napa, Californië. Met hulp van zowel zijn familie als die van Dana regelde Jay een strandvoorstel gevolgd door een verlovingsfotoshoot compleet met een romantische picknick voor twee.

Het paar begon zich vervolgens voor te bereiden op hun bruiloft op 18 juni 2016 in The Inn at Barley Sheaf Farm in Buckingham, Pennsylvania. "Terwijl ik een trouwlocatie wilde met een prachtige landelijke woning met rustieke charme, neigt Jay's stijl meer naar traditionele elegantie," zegt Dana. De charmante locatie was een perfect compromis. Dana's droom om in de natuur te trouwen en haar visie op een ontspannen en intiem feest kwamen tot leven met hulp op de dag van Deena, de eigenaar van de herberg. Het paar nodigde 110 gasten uit om te delen in de romantiek, en je begint je een van hen te voelen wanneer je de onderstaande afbeeldingen ziet die zijn vastgelegd door Alison Dunn Photography.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Toen het tijd was om haar trouwjurk te zoeken, nodigde Dana haar moeder uit om de 'Say Yes To The Dress'-ervaring te hebben in Kleinfeld's in New York. Daar koos de aanstaande bruid een A-lijn Watters-jurk met een illusiehalslijn en een diepe duik. De prachtige jurk was voorzien van met de hand geplaatst Carina-kant, elegant bedekte knopen, een satijnen lint in de taille en een zwierige trein. Met een vast budget zegt Dana dat ze nerveus was dat ze moeilijk onder druk zou staan ​​om de ene meteen te vinden, maar de reactie van vreemden in de winkel en tranen van haar moeder sloot de deal. Toen ik het opzette en de kleedkamer uit stapte, hapten vrouwen naar adem die ik niet eens kende!

Ze combineerde haar jurk met een sluier van kathedraallengte van Symphony Bridal en een bloem- en parelhoofddeksel. Dana accessorized met een vintage opaalring (oorspronkelijk geschonken van haar grootvader aan haar overleden grootmoeder meer dan 40 jaar geleden) samen met een delicate bronzen knoopmanchet. Haar boeket bestond uit blush roze pioenrozen, witte polo rozen, blush ranunculus, zilveren brunia bessen, blush bouillon, witte godetia, trosrozen en zachte blush tuinrozen.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Jay ging met een op maat gemaakt grijs wollen pak van My Suit in Philadelphia. "Jay wilde een klassieke look zonder een smoking te dragen," zegt Dana. Hij droeg ook een Aquaracer-horloge van Tag Heuer dat Dana hem op hun trouwdag gaf. Hij had bijna net zo lang naar het horloge gekeken als we daten. Ik begon er meteen voor te sparen nadat we verloofd waren, zegt Dana. Jay's stropdas en pochet kwamen overeen met het kleurenpalet van de jurken van de bruidsmeisjes.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Dana koos voor een handvol jurken tot op de grond in kleuren variërend van romige latte tot blozende primrose en liet haar bruidsmeisjes de stijl kiezen die ze het leukst vond. Het resultaat was een coördinerende mix van stijlen en romantische tinten die een aanvulling vormden op hun boeketten, met blozende ranunculus, roze trosrozen, polo witte rozen, abrikozenbouillon en witte godetia. De stengels van elk boeket werden gewikkeld in wit zijdelint en de blootgestelde uiteinden werden vastgezet met spelden met parelpunten.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Bruidsjonkers droegen op maat gemaakte donkergrijze pakken, die ze combineerden met op maat gemaakte monogram shirts, een geschenk van de bruidegom. Ze gingen voor een meer casual look, sloten de stropdassen en droegen speelse sokken en boutonnieres bestaande uit open majolica trosrozen met een vleugje eucalyptus en stoffige molenaar.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

"Ik vind het geweldig dat je de lange, met bomen omzoomde oprijlaan afrijdt en je bent weggestopt op een afgelegen privéterrein," zegt Dana over haar trouwlocatie. "In zekere zin hebben we hiermee een heel intiem weekend kunnen doorbrengen met onze geliefden en dat zie je niet op een typische commerciële trouwlocatie." De ceremonie van het paar vond plaats in het open veld van de herberg, waar de bruid en bruidegom het gangpad vrijhielden om de natuurlijke schoonheid van het open veld te accentueren.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Metselaarpotten waren gevuld met abrikozenbouillon, kant van koningin Anne, zilveren dollar eucalyptus en clematis wijnstok, en waren met touw aan stoelen langs het gangpad bevestigd. Met gevestigde bomen als achtergrond wisselden Dana en Jay persoonlijke geloften uit onder een berkenhuwelijksboog versierd met een eucalyptusslinger en verfraaid met natuurlijke groeperingen van bloemen.

Ze werkten nauw samen met hun officiant om persoonlijke details tijdens de ceremonie op te nemen. "Jay en ik kwamen uit verschillende achtergronden in termen van ons geloof en waren in staat om speciale lezingen en tradities op te nemen die tot onze beide religies spraken en onze familieleden incorporeerden," zegt Dana.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Veel van de receptie van Dana en Jay was geïnspireerd door een lauwerkrans, die ze eerst op hun uitnodigingen droegen, en vervolgens in hun huwelijkssignage, tafelnummers, favoriete hang-tags en op de spiegel die de mantel van de schuur sierden tijdens het diner werkten . Met een achtergrond in public relations en evenementenplanning heeft deze bruid bijna elk planningsproject aangepakt, uiteraard met de hulp van haar verloofde. • De kleine projecten brachten ons dichterbij. Uiteindelijk hebben we allebei vijf en vijf voor een goed stuk werk gedaan, deelt Dana.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Voor de receptie was de schuur van de zaal ingericht met een mengsel van rechthoekige en ronde tafels met grijs linnengoed en ivoren servetten. Metselaarpotten, vintage flessen en vintage keramische urnen werden op houten platen geplaatst en gevuld met een mix van pastelkleurige bloemen, waaronder tuinrozen, pioenen, majolica trosrozen, dahlia, kant van Queen Anne en hypericumbessen. Tafelnummers, compleet met het lauwerkranssymbool van het paar, werden weergegeven in een kaarthouder van wilgenhout.

Elke couvert werd afgewerkt met een geprinte menu's en een takje verse, geurige rozemarijn.

Foto door Alison Dunn Photography

Dana begon ongeveer een jaar voor haar trouwdag hout te verzamelen van de houtstapel van haar vader om te gebruiken voor haar doe-het-zelfprojecten. Ze transformeerde de stukken die ze bewaarde in de stoelborden van de heer en mevrouw voor de hoofdtafel van het paar, die waren verfraaid met jasmijn en vastgebonden met ivoren lint.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Een desserttaart met vier lagen vanille en verse bessen en slagroom werd als dessert geserveerd. Overgoten met verse bloemen, het gebak zat bovenop een houten plaat die de vader van de bruid schuurde en zichzelf afmaakte. Jay had de cake van zijn eigen Snickerdoodle-bruidegom met slagroom van kaneel, versierd met blozen rozen.

Foto door Alison Dunn Photography Foto door Alison Dunn Photography

Voor een unieke en betekenisvolle bruiloft gunst keek dit paar niet verder dan de eigen vader van de bruid, een professionele imker. Het echtpaar vulde kleine met stof bedekte potten met honing die de vader van Dana een jaar na de bruiloft had geoogst en sloot ze af met DIY-hanglabels met de lauwerkrans.

Foto door Alison Dunn Photography

Voor andere bruiden die een DIY-zware affaire willen plannen, deelt Dana dit advies: soms lijkt het erop dat je misschien niet genoeg tijd hebt om het allemaal voor elkaar te krijgen, maar afstand nemen om je te concentreren op je liefde en relatie is de sleutel om je voldaan te voelen door je harde werk voor de bruiloft!

Locatie en catering: The Inn at Barley Sheaf Farm || Bruid Trouwjurk: Watters || Veil: Symphony Bridal || Sieraden: LUMO; BHLDN || Schoenen: Klub Nico || Haar- en bruidsmeisjeshaar voor bruid en haar: Janelle op locatie || Bride's Makeup: Victor Henao || Bruidsmeisjesjurken: WTOO; Jim Hjelm-gelegenheden; Sue Wong || Bruidegom's kleding: mijn pak || Groomsmen's kleding: Combatant Gentlemen || Verlovingsring: Martin Flyer || Trouwring: Hamilton Jewellers || Bloemen: Sebesta Design || Uitnodigingen en papieren producten: geslagen op papier || Muziek: Jaclyn Duncan Music; Silver Sound Entertainment || Cake: The Caketeria || Videograaf: Between Sleep and Awake || Fotograaf: Alison Dunn Photography


Bekijk de video: The Popcorns - Showreel (Augustus 2022).