Nieuws

BEKIJK: Dit is misschien wel de grappigste speech van de bruidegom ooit

BEKIJK: Dit is misschien wel de grappigste speech van de bruidegom ooit


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er zijn bruidegoms die denken dat zelfs een korte huwelijkstoespraak ontmoedigend is, en er zijn er die de uitdaging van harte verwelkomen. Steven Brodie, die de liefde van zijn leven huwde, Rachel, op 1 december 2013 in Londen, valt zeker in de laatste categorie.

Ondanks dat hij een jaar geleden de knoop heeft gelegd, is de Dagelijks record meldt dat Steve is achtervolgd met verzoeken van zijn gasten om eindelijk een video van hem te uploaden episch bruidegom's speech…, of liever, lied. Gelukkig voor ons deed hij dat op 3 maart.

De Schotse bruid en bruidegom trouwden voor 223 gasten van het Royal College of Surgeons en, om de ontvangst met een vreugdevolle noot te beginnen, schreef, produceerde en speelde hij een part-speech-part-musical-uitvoering, inclusief live lezen en videocomponenten.

De toespraak begint met een hilarische vertolking van Bruno Mars '' Marry Me '. Teksten zijn onder andere: "Wat maakt het uit schat, ik wist dat ik met je moest trouwen. We zeiden dat ik het geloof, baby, ik ben het eindelijk mijn dame. We zeiden dat ik het doe, ik kan het niet geloven, Rachie, je bent eindelijk mijn Brodie, "zingt hij.

De video draait om Steve te laten zien glimlachen voor zijn gasten. Vervolgens legt hij uit wat hij weet dat van zijn toespraak werd verwacht, en waar gasten nu genoegen mee moeten nemen, zeggende: '' Houd het simpel, 'zei Rachel.' Maak geen grapjes, 'zei iedereen.' Breng me niet in verlegenheid , 'Zei Rachel.' Houd het kort, 'zei iedereen.' En wees gewoon jezelf. ' Helaas voor jullie betekent mezelf zijn dat ik de neiging heb om een ​​beetje door te gaan, en ik maak slechte grappen en breng Rachel in verlegenheid. "

Hoewel hij zeker een tijdje doorging en grappen bleef maken, zouden we nauwelijks zeggen dat hij zijn mooie nieuwe vrouw in verlegenheid bracht in een eenvoudige kanten trouwjurk. In feite bood hij enkele zeer lieve eerbetoon aan de nieuwe mevrouw Brodie en deelde hij hoe eindeloos gelukkig hij was om met haar getrouwd te zijn geweest.

"Het was de grootste dag van ons leven. Rachel, je bent mijn visie op perfectie. Je bent altijd mooi, maar vandaag kijk je verder dan buitengewoon. Ik kan niet beginnen te beschrijven wat ik voor je voel en ik zal voor altijd van je houden, "Zei Steven. Hij breekt vervolgens in verschillende delen van liedjes, die allemaal alleen maar als eindeloos hilarisch kunnen worden omschreven.

Bekijk het hele eerbetoon aan Rachel hierboven en geniet van Steven's hilarische en lieve speech!


Bekijk de video: Heeft er iemand bezwaar tegen als ik een windje laat? - Sluipschutters (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Fred

  Dit idee is trouwens nodig

 2. Condan

  Ik weet het, hoe het nodig is om te handelen, persoonlijk te schrijven

 3. Aleron

  Niet slecht, maar we hebben beter gezien. ... ...

 4. Dameon

  Ja, bijna hetzelfde.Schrijf een bericht