Nieuws

Bekijk de eerste foto's van Meghan Markle en Prins Harry's nieuwe babyjongen!

Bekijk de eerste foto's van Meghan Markle en Prins Harry's nieuwe babyjongen!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zodra Meghan Markle en Prins Harry aankondigden dat ze maandag een babyjongen in de wereld hadden verwelkomd, begonnen we ons allemaal af te vragen wanneer we de kleinste koninklijke zouden ontmoeten. Nu krijgen we eindelijk een kijkje naar hem, dankzij deze verbluffende net vrijgegeven foto's - en hij is perfect!

Markle en Prins Harry poseerden woensdag voor een privé-foto-oproep in Windsor Castle, waarbij hun baby werd voorgesteld aan een kleine groep pers (en op zijn beurt de hele wereld). De Dagelijkse mail meldde dat het koninklijk paar een selecte groep Britse mediaprofessionals had uitgenodigd voor de sessie, die ook een kort interview over hun nieuwe uitstap naar ouderschap bevatte. Dit was ook de eerste keer dat Markle in het openbaar sprak over de geboorte van haar zoon.

Volgens hem droeg Markle een elegante witte mouwloze geuljurk van de Britse herenkledingontwerper Grace Wales Bonner Mensenen deelde hoe geweldig de ervaring om moeder te worden voor haar was.

Het is magisch. Het is best geweldig. Ik heb de beste twee jongens ter wereld, dus ik ben echt blij, zei ze.

Ze zei ook dat de nieuwe baby het liefste temperament heeft. Hij is echt rustig. Prins Harry, die recentelijk de pers uitliep over hoe blij hij is over zijn nieuwe zoon, grapte: "Ik weet niet waar hij dat vandaan haalt!"

Dominic Lipinski - WPA Pool / Getty Images

DOMINISCHE LIPINSKI / AFP / Getty-afbeeldingen

Dominic Lipinski - WPA Pool / Getty Images)

DOMINISCHE LIPINSKI / AFP / Getty-afbeeldingen

DOMINISCHE LIPINSKI / AFP / Getty-afbeeldingen

Harry plaagde ook dat zijn zoon hem achterna zit en zei: 'Hij heeft ook al een beetje gezichtshaar, geweldig.'

De foto-op was georganiseerd als een alternatief voor wat andere royals zoals Kate Middleton in het verleden hebben gedaan: poseren buiten het St. Mary's Hospital onmiddellijk na de geboorte van de baby. Prins Harry en Markle hadden eerder gezegd dat ze de geboorte van hun baby meer privé wilden houden en ervoor kozen om dingen op hun eigen manier te doen. Naar verluidt kondigden ze zelfs niet aan dat Markle beviel tot na haar bevalling.

Op woensdag onthulde het echtpaar ook andere manieren waarop ze braken met koninklijk protocol, bevestigend dat ze niet van tevoren het geslacht van de baby te weten kwamen, en Meghan koos voor een vrouwelijk arts-geleid leveringsteam, per Elle UK.

Beiden keken ongelooflijk blij tijdens het foto-gesprek, dat naar verluidt ook door de koningin werd bijgewoond. (Ze zeiden ook dat ze Prins Philip in het kasteel tegen het lijf liepen, waardoor ze de kans kregen om hem aan zijn nieuwste achterkleinzoon te introduceren.) De baby was ondertussen volledig ontspannen en schattig tijdens de foto's, pronkend met dat zoete temperament dat Markle sprak over. We moeten zijn naam nog steeds weten, maar deze foto's moeten voorlopig iedereen stoppen.

Bekijk meer: Meghan Markle en Prins Harry's Royal Baby braken net een Instagram-recordOpmerkingen:

 1. Maciver

  U vraagt ​​me niet waar ik erover kan lezen?

 2. Cronus

  Nogal nuttig idee

 3. Macauliffe

  Naar mijn mening geef je de fout toe. Schrijf me in PM, we praten.

 4. Macarthur

  Respect voor de auteur. De info bleek erg nuttig te zijn.

 5. Nasir Al Din

  Bravo, ik vind deze zin geweldigSchrijf een bericht