Huwelijk

10 vragen om te bepalen of u een weddingplanner nodig hebt

10 vragen om te bepalen of u een weddingplanner nodig hebt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel bruiden en bruidegoms willen hun eigen bruiloften plannen en overslaan met behulp van een professionele planner van welke aard dan ook, maar dat is soms niet alleen praktisch. Als u een van deze 10 vragen met 'nee' beantwoordt, moet u waarschijnlijk bruiloftsplanners interviewen voordat u plannen gaat maken.

1. Kun je overdag op je werk gebeld worden, verkopers ontmoeten en huwelijksdetails bespreken vanuit het kantoor?

De meeste van uw leveranciers houden normale kantooruren en u zult overdag tijd voor ze moeten vrijmaken of vrije dagen moeten nemen om al uw planning af te ronden.

2. Weet je al waar je gaat trouwen?

Als het je geboortestad is en je trouwt in je eigen country club, is het een totaal andere bal van was dan ergens trouwen voor jou.

3. Hebben uw vrienden en familie zich aangeboden om te helpen bij de bruiloftsplanning?

Als ze meer geneigd zijn om te smeken wanneer push komt en je hun hulp nodig hebt, reken dan niet op hen vanaf het begin.

4. Ben je meestal een zeer punctuele persoon die schema's goed schrijft en volgt?

Zo niet, dan hebt u een planner nodig die de treinen op tijd voor u in bedrijf houdt tijdens de planning en op de grote dag.

Bekijk meer: Een bruidegom vertelt alles: 8 Huwelijksplanningstaken waar jongens eigenlijk om geven

5. Word je geplaagd omdat je heel georganiseerd bent?

Het plannen van een bruiloft vergt een waanzinnige hoeveelheid detail-georiënteerde organisatie, van de uitnodigingen tot de zitplaatsen. Om nog maar te zwijgen van schema's, contracten en al het andere dat bij het hoofdevenement hoort.

6. Is feestplanning leuk voor jou?

Over het algemeen, als je bang bent voor entertainment, zou je niet moeten proberen je bruiloft te plannen, want het zal niet leuk zijn voor jou of de gasten.

7. Ben je deadline georiënteerd?

Als dit niet het geval is, kunt u verkopers en duizenden dollars verliezen door niet al uw betalings- en nummerinformatie op tijd te ontvangen.

8. Zal uw verloofde helpen met de plannen?

Wanneer de ene partner volledig ondergedompeld is en de andere echt een hekel heeft aan de tijd die wordt besteed, kan dit voorbarsten veroorzaken die volledig te vermijden zijn als u iemand anders inhuurt om het zware werk te doen.

9. Begrijpt u het algemene concept?

Als je niet begrijpt hoe je een cateringcontract of de bestelling van een banketevenement van een hotel moet lezen, en je weet niet zeker wie je een fooi moet geven, moet je iemand inhuren die het leven gemakkelijker maakt.

10. Heb je een specifieke bazige vriend die de touwtjes in handen neemt op je trouwdag?

Ze kan niet op het bruiloftsfeest zijn, want zij is degene die iedereen in de juiste volgorde door het gangpad stuurt en de cake en de bloemen controleert. Als u geen vriend hebt die het planningsproces voldoende met u kan doorlopen om de ringmeester te zijn op uw trouwdag, kunt u overwegen een bruiloftplanner in te huren.

Sandy Malone, eigenaar van bruiloften in Vieques, een planningsbedrijf voor de bruiloft van bestemmingen voor de kust van Puerto Rico, heeft sinds 2007 talloze stellen geholpen hun grote dag te plannen.


Bekijk de video: De juiste lingerie bij je bruidsjurk! (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Roane

  De grap is wreed!

 2. Vuong

  Een heel goed bericht

 3. Yozragore

  I suggest you visit the site where there are many articles on the topic that interests you.

 4. Samuhn

  Vandaag lees ik veel over deze vraag.

 5. Zuluhn

  What words ... great, the beautiful sentence

 6. Bardo

  Volgens mij is het al besprokenSchrijf een bericht