Huwelijk

12 tips voor het uitrusten van de ultieme NYC "City Hall" bruiloft

12 tips voor het uitrusten van de ultieme NYC "City Hall" bruiloft

Of het nu is omdat je zin hebt in een intieme ceremonie of gewoon niet langer kunt wachten om te zeggen dat ik het doe, er is iets ongelooflijk romantisch en chic aan het hebben van een New York City-bruiloft in City Hall - hoewel het een algemene misvatting is dat burgerlijke huwelijken in New York daar plaatsvinden. In feite vindt de ceremonie plaats op het kantoor van de stadsklerk, dat zich in Lower Manhattan bevindt, hoewel niet echt in het stadhuis. Niet alle koppels dromen van een enorme bruiloft met honderden gasten en een enorme productie. Sommigen geven de voorkeur aan iets meer privé, met slechts een paar vrienden en familieleden aanwezig - of zelfs een schaking voor twee. Ontdek hier 12 tips van experts voor het lanceren van het ultieme burgerlijke huwelijk in New York City!

1. Haal uw huwelijksvergunning minstens 24 uur voor de ceremonie

New York City vereist dat paren 24 uur wachten nadat ze hun huwelijksvergunning hebben verkregen voordat ze gaan trouwen. Er worden geen afspraken geaccepteerd, dus huwelijksceremonies worden uitgevoerd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt tijdens reguliere kantooruren (maandag tot vrijdag van 8.30 tot 15.45 uur in Manhattan). De kosten voor het verkrijgen van de huwelijksvergunning zijn $ 35 en de kosten voor de huwelijksceremonie zijn $ 25. Opmerking: de licentie verloopt na 60 dagen, dus wacht niet te lang nadat u deze heeft gekregen!

2. Begin de ochtend door je haar en make-up klaar te krijgen

"Je kunt mensen naar je huis laten komen, naar een plaatselijke salon gaan, of een goede vriend of familielid kan je helpen", zegt Anne Book, oprichter van Anne Book Event Design. "Bestel ontbijt of lunch, neem een ​​mimosa en neem de tijd om je op je mooist te voelen." Nog beter, Book houdt van het idee om een ​​hotelkamer de avond ervoor te reserveren, of een vriendin uit te nodigen voor een logeerpartij de avond voor de bruiloft voor je laatste nacht als een meisje.

3. Draag een bruiloftsoutfit waardoor je je een miljoen dollar voelt

"Het hoeft geen witte jurk te zijn, hoewel je ervoor kunt kiezen om de traditionele route te volgen. Kies iets geweldigs dat je geweldig staat", stelt Book. Een van haar favoriete ideeën? Een kleine witte jurk en een pillendoosje - een knipoog naar traditionele ontsnappingslooks die er fantastisch uit zouden zien als ze de trap af komen!

4. Wissel liefdesbriefjes met je geliefde uit voor de ceremonie

"Ik vind het geweldig als mijn klanten liefdesbriefjes of geschenken uitwisselen voor hun huwelijksceremonie, en je zou hetzelfde moeten doen, zelfs als je naar het stadhuis gaat", zegt Book. "Die ochtend geschenken uitwisselen, omdat het delen van die boodschap over hoeveel je van elkaar houdt echt de toon zal zetten voor de dag."

5. Breng een getuige mee

De burgerlijke huwelijksceremonie vereist de aanwezigheid van ten minste één getuige die ouder is dan 18 jaar. "Neem echter geen grote menigte mee", zegt weddingplanner Ashley Douglass. "Er zullen daar al andere mensen zijn, en het hebben van te veel mensen in je gezelschap kan snel overweldigend aanvoelen."

6. Wees strategisch op welke dag je naar het kantoor van de gemeente gaat om te trouwen

Donderdag en vrijdag zijn meestal drukkere dagen bij het huwelijksbureau, dus vermijd die piekmomenten (en rijen) en ga zo vroeg mogelijk op de dag. "Vermijd ook de dagen vlak voor een vakantieweekend. Veel mensen zullen proberen vlak voor een vakantie te trouwen om een ​​mini-huwelijksreis te hebben gedurende het lange weekend", zegt Douglass.

7. Huur een fotograaf in waar je van houdt

Neem een ​​professionele fotograaf mee die al ervaring heeft met het fotograferen van stadshuwelijken. "Het inhuren van een professional om deze speciale momenten vast te leggen is essentieel", zegt planner Tracy Taylor Ward.

8. Neem een ​​cake en werk met een bloemist

Hoewel het contra-intuïtief lijkt, betekent trouwen in een burgerlijke ceremonie in New York niet dat je de meer traditionele verkopers moet overslaan. "Neem zeker een taart en werk met een bloemist", zegt Book. Je kunt misschien geen traditionele proeverij hebben, maar als er een lokale bakkerij is waar je van houdt, neem dan de tijd om een ​​paar cupcakes te halen om smaken te proeven en bestel dan een kleine cake als je eenmaal een favoriet hebt gekozen.

"Als het gaat om een ​​bloemist, vraag hem dan om een ​​boeket voor je te maken, evenals een paar kleine centerpieces die je kunt gebruiken tijdens je brunch of lunch," zegt Book. "En voel u niet gebonden aan een puur bruidsontwerp. Blader door tijdschriften voor woondecoraties voor een verfijnder tafelblad om te gebruiken als inspiratie."

Als je een vriend of twee uitnodigt om bruidsmeisjes te zijn, zorg er dan voor dat ze boeketten bij zich hebben.

9. Neem portretten op iconische NYC-locaties

Een van de beste delen van een bruiloft in New York is dat je de stad zelf kunt gebruiken als achtergrond voor je trouwfoto's. Zorg ervoor dat je na je ceremonie tijd plant voor portretten op iconische locaties in de stad. "Van de trappen van historische musea tot de prachtige conservatoriumtuinen aan het noordelijke uiteinde van Central Park, er zijn zoveel prachtige opties om uit te kiezen in de hele stad", zegt Ward.

10. Plan een receptie voor uw vrienden en familie

Of u er nu aan denkt om een ​​brunch na de ceremonie te organiseren Г la Carrie Bradshaw, of een intiem diner op een later tijdstip, nodig uw familie en vrienden uit voor een feestelijke maaltijd. Een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen, is uw receptie in een restaurant te hosten.

"Restaurants zijn over het algemeen gemakkelijker te boeken voor evenementen dan traditionele trouwlocaties", zegt Marie Lyons, directeur evenementen bij Noho Hospitality Group. "Voor etentjes is het meestal voldoende om drie tot zes maanden van tevoren te reserveren. Als u een lunch boekt, bijvoorbeeld als u op een doordeweekse dag om 11.00 uur trouwt, dan is het meestal nog gemakkelijker om een ​​reservering te maken."

Houd rekening met de sfeer en de sfeer van de kamer die u reserveert. "Ik ben een grote fan van de privé-eetkamers die deel uitmaken van de restaurants van Andrew Carmellini - Locanda Verde, de Nederlanders en Lafayette. Over het algemeen zijn hun ruimtes zeer goed ontworpen en toch pretentieloos, terwijl ze geweldige service, creatief eten en alles bieden rond uitzonderlijke sfeer, "zegt Ward. "Ik ben ook geïnteresseerd in verfijnde maar gezellige wijnkelders, zoals Il Buco en Del Posto, of moderne luxe privé-eetkamers, zoals Restaurant Daniel, Eleven Madison Park en het Four Seasons-restaurant."

Zorg ervoor dat u de juiste uitnodigingen naar de receptie stuurt. "Gebruik de formulering 'huwelijksreceptie' om aan te geven dat de uitnodiging voor het feest is, niet de daadwerkelijke ceremonie," adviseert Douglass.

11. Neem familietradities op in je burgerlijke ceremonie in New York City

Het feit dat je een burgerlijk huwelijk hebt, betekent niet dat je af moet zien van familietradities. "Als er iets is dat je familie altijd al wilde doen om je bruiloft te vieren, zoek dan een manier om het op te nemen", zegt Book. Dat kan het dragen zijn van geleende juwelen van je oma, je zus laten zingen of een oom of vriend uitnodigen om een ​​lezing te doen.

12. Als je niet op huwelijksreis bent, plan dan een minimumtijd

Wanneer de dag voorbij is, ga je niet alleen naar huis! Adviseert Boek, "Check in een prachtige suite in een luxe hotel in de stad en doe een dutje zodat je ergens mooi wakker wordt. Bestel dan een pizza om het te vieren!"

Bekijk meer:

Inspo voor een onvergetelijke stadhuisceremonie

19 NYC-restaurants voor uw bruilofts repetitiediner

De beste gezichtsbehandelingen in NYC voor de ultieme bruidsgloed