Nieuws

Bruid Photoshops onbeleefd bruidsmeisje uit trouwfoto's

Bruid Photoshops onbeleefd bruidsmeisje uit trouwfoto'sWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Beslissen wie een deel van uw bruidsfeest zal zijn, kan een van de moeilijkste beslissingen zijn voor elke toekomstige bruid. Er is altijd de vraag hoeveel bruidsmeisjes je moet hebben en of bepaalde vrienden beledigd zullen zijn als ze niet worden gevraagd om deel uit te maken van het bruidsteam. Maar een bruid was zo overstuur van haar beslissingen over het feest dat ze zo ver ging als een bruidsmeisje Photoshopping uit haar trouwfoto's.

Het begon allemaal toen de bruid zich onder druk voelde om het bruidsmeisje in kwestie te kiezen, legde ze uit in een Facebook-bericht volgens Yahoo. Vanaf het begin was het duidelijk dat het bruidsmeisje niet wilde deelnemen aan trouwactiviteiten. Ze sloeg de bruids douche over en weigerde deel te nemen aan de bruidsgroepschat. "Ik nam aan dat het was omdat we zo anders zijn, en dus voelde ze zich buitengesloten en terwijl ik probeerde haar opgenomen te laten voelen, respecteerde ik dat ze belangeloos leek," schreef de bruid.

Toen het echter tijd was voor de grote dag, leek de achteloze houding van het bruidsmeisje te verslechteren. In plaats van zich klaar te maken met het bruidsfeest vóór de ceremonie, koos ze ervoor om precies aan te komen, omdat het tijd was om door het gangpad te lopen. Ze zou ook "ogen hebben" op de nieuwe echtgenoot van de bruid en zelfs de receptie verlaten zonder afscheid te nemen.

In een poging de kloof te herstellen die zich tussen de twee had gevormd, besloot de bruid het bruidsmeisje te sms'en met de vraag of ze iets had gedaan om haar pijn te doen. "Haar reactie was om me paragrafen te schrijven over hoe vreselijk ik ben, hoe ik weigerde om haar op te nemen in de plichten van bruidsmeisjes en hoe ik haar spookte", zei de bruid. Blijkbaar bleef het bruidsmeisje de bruid beledigen en beweerde dat de enige manier waarop ze hun relatie konden herstellen, was te vergeten dat de bruiloft ooit is gebeurd.

Nou, wees voorzichtig met wat je wenst. De bruid nam het verzoek van het ruwe bruidsmeisje letterlijk aan en wist haar van de trouwfoto's. Dat klopt, deze bruid Photoshopped het bruidsmeisje uit elke afzonderlijke foto van de dag. "Alleen omdat iemand een stank op je bruiloft heeft veroorzaakt, betekent niet dat je ernaar moet kijken wanneer je terugkijkt op je foto's," schreef de bruid Yahoo.

Andere Facebook-gebruikers waren er snel bij om de bruid te ondersteunen, en zelfs hun eigen horrorverhalen over bruidsmeisjes. Een gebruiker schreef zelfs, "2 van de 4 van mijn bruidsmeisjes zijn nu dood voor mij."

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, zijn de nieuwe en verbeterde trouwfoto's van deze bruid in ieder geval niet besmet met slechte herinneringen.

Bekijk meer: 6 Voors en tegens van Niet Bruidsmeisjes hebben op je bruiloft