Nieuws

Leona Lewis heeft zojuist een prachtige trouwfoto van haar bruiloft in Toscane gedeeld

Leona Lewis heeft zojuist een prachtige trouwfoto van haar bruiloft in Toscane gedeeldWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Proost op Leona Lewis en Dennis Jauch! В

Het oude paar trouwde op zaterdag 27 juli in Sting's wijngaard in Toscane, Italië voor 180 van hun beste vrienden en familieleden, Hallo rapporten. Hoewel de details van de dag grotendeels zijn achtergehouden (Jauch en Lewis zijn zelfverklaarde - privémensen, Doen weet dat de zangeres "Bleeding Love" drie verschillende bruidslooks droeg voor haar grote evenement. Ze liep door het gangpad in een witte tulejurk, veranderde in een geparelde blosjurk voor de receptie en eindigde de nacht in een met kristallen versierde jumpsuit.

De zangeres deelde een trouwfoto op Instagram, die haar eerste bruidsjurk van de Israëlische ontwerper Mira Zwillinger liet zien, met de titel: "Ik zal deze dag een leven lang koesteren 🌸 9 jaar geleden liep deze geweldige man mijn leven binnen en afgelopen weekend hebben we zei "Ik doe het, omringd door de mensen van wie we houden. Van ons familiediner in de wijngaarden van Toscane tot onze ceremonie in de kleine kapel die ons beschut tegen de storm buiten, tot het hele nacht zang- en dansfeest - elk moment was een geschenk van liefde. Ik ben mijn vrienden zo dankbaar @ ladichosa en @ hellomag voor het vastleggen van een van de meest bijzondere dagen van mijn leven # #andanddsaysi. "

"Het was gewoon de mooiste dag, vol liefde," vertelde LewisHallo na de bruiloft. "Het was zo bijzonder om iedereen waar we van houden samen te kunnen brengen. Er waren veel tranen." Ze deelde ook een glimp van haar trouwvideo met fans op Instagram en schreef: "Een kijkje in onze speciale dag - bedankt @ theofficialsting en @ trudiestyler" voor het toestaan ​​van ons en onze geliefden om geweldige herinneringen te maken aan je prachtige Toscaanse huis omgeven door de natuur , muziek en prachtige energie. De afgelopen weken zijn de moeilijkste tijden geweest die @ dennisjauch en ik hebben meegemaakt samen met het verlies van zijn geweldige vader Lutz. We voelden hem elk moment van deze dag bij ons en omringden ons met liefde en zegeningen. Deze dag is gewijd aan zijn geheugen en gewijd aan de liefde die hij ons constant heeft laten zien. Elke dag is een geschenk, vul het met liefde altijd 🌸 🎥В @grantmaz. "

Lewis en Jauch ontmoetten elkaar in 2010 en kondigden hun verloving aan in de herfst van vorig jaar. "Het is verbazingwekkend dat we werden samengebracht uit verschillende kanten van de wereld door onze beide passies, muziek en dans, terwijl we acht jaar geleden op tournee waren in het Verenigd Koninkrijk," zei Lewis destijds. "We zijn allebei vrij privé, maar we wilden ons gelukkige nieuws delen met iedereen die ons heeft gesteund en onze relatie door de jaren heen heeft zien bloeien", voegde ze eraan toe. "We zijn zo blij om samen op dit nieuwe avontuur te zijn en het is een prachtig gevoel om die liefde met jullie allemaal te delen."

Voorafgaand aan de bruiloft vierde Lewis haar vrijgezellenfeest op een reis met haar vriendinnen in Hawaii. "Kon niet vragen om een ​​meer ondersteunende, liefdevolle, grappige, intelligente, ongelooflijke groep vrouwen om mij bij te staan ​​op mijn grote dag 👰🏽 💕 Bedankt," schreef ze op Instagram.В

En toen was het tijd om het officieel te maken. "We zijn zo klaar om dit te doen," vertelde Leona Hallo voor de bruiloft. "Dennis is de meest vriendelijke, attente persoon die ik ooit heb ontmoet. Hij is mijn rots geweest door mijn gekke ups en downs en alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven."

Bekijk meer: Alle beroemde bruiloften van 2019 - tot nu toe


Bekijk de video: Ashly Williams' Emotional "I Will Always Love You" Prompts Tears - THE X FACTOR USA 2013 (Augustus 2022).