Huwelijk

Wat te doen met uw bruiloftspullen

Wat te doen met uw bruiloftspullenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deze inhoud verscheen oorspronkelijk als "Waste Not, Want Not" in Brides tijdschrift. Prijzen en andere informatie in dit verhaal waren correct op het moment van drukken, maar kunnen worden gewijzigd. Bevestig de details bij individuele ontwerpers en leveranciers.

Aaron Dyer | Bloemen: Sprout Home

BLOEMEN

hergebruiken

Word kunstzinnig en omlijst je boeket. Begin met bloemen ondersteboven te hangen. Zodra ze droog zijn (ongeveer twee weken later), pluk je de bloemblaadjes en leg je ze in een schaduwdoosframe; gebruik een lijmpistool om ze te bevestigen. Bewaar je creatie op een schaduwrijke plek zodat de kleur goed blijft.

Weggeven

Laat uw gasten weten dat ze welkom zijn om centerpieces en boeketten mee naar huis te nemen. Plaats een speciale kaart aan elke tafel met zoveel op het einde van de nacht. Of vraag uw bloemist om eendag oude toppen te distribueren naar lokale verpleeghuizen, hulpverlenende gemeenschappen of ziekenhuizen.

Verkopen

Deel de kosten van bloemen met een andere bruid. Vraag de locatiemanager of er de dag na de jouwe een bruiloft plaatsvindt en of die bruid graag afspraken zou willen maken. Het is zeer waarschijnlijk dat je de helft van de ceremoniebloemen krijgt, omdat ze meestal veelzijdiger zijn, maar je weet maar nooit.

Aaron Dyer | Uitnodigingen: Ceci New York

STATIONAIR

hergebruiken

Er zijn veel manieren om bruiloftspapier en accessoires opnieuw te gebruiken: ongebruikte plaatskaarten zijn geweldig voor etentjes thuis; knip het motief of monogram uit overgebleven programma's en menu's om mini-geschenklabels te maken; en gebruik tafelnummerhouders om kerstkaarten op uw mantel weer te geven.

Weggeven

Alle uren die u aan het ontwerp van uw bruiloftuitnodiging besteedt, maken het een klein kunstwerk. Zorg ervoor dat je er minstens één thuis inlijsten voor je bureau. Beter nog, krijg de tekst in een zilveren dienblad gegraveerd of geëtst in een glazen plaat - elegante en attente geschenken voor je moeder, vader en schoonouders.

Yasu + Junko | Jurk: Le Spose di GiГІ

KLEDING

hergebruiken

Huur een naaister in om je trouwjurk om te toveren in een fantastische cocktailjurk. Basic A-lijn zijden chiffon of satijnen jurken zijn het gemakkelijkst en het goedkoopst om te keren. Verwacht dat een zoomwijziging ongeveer $ 250 kost, en het verwijderen van veter of kralen minimaal $ 500 kost.

Weggeven

Doneer je jurk en dien een belastingaftrek in. Brides Against Breast Cancer geeft opbrengst van de jurken die het verkoopt om kankerslachtoffers te ondersteunen, The Bridal Garden draagt ​​opbrengsten bij aan behoeftige kinderen in NYC, en Brides Across America stuurt jurken naar militaire bruiden.

Verkopen

Online je jurk verkopen (op Recycled Bride, PreOwnedWeddingDresses.com, Nearly Newlywed of eBay) betekent niet dat je er minder van houdt. Werkelijk. Huidige jassen moeten worden gemarkeerd half-off-60 procent korting als ze ouder zijn.

Aaron Dyer | Serviesgoed: William Yeoward Crystal

DECOR

hergebruiken

Rechtvaardig prijzig tafelbladdecor door het thuis een tweede leven te geven. In plaats van u te registreren voor bijvoorbeeld frames of kandelaars, kunt u ze zelf kopen voor gebruik op de bruiloft en later in uw woonkamer. Dus koop die kristallen fluiten als je wilt! Breng ze gewoon uit elke keer dat je een verjaardag viert.

Verkopen

Als het niet van een verhuurbedrijf is, verpand het dan op internet. Online marktplaatsen hawk alles van cake stands en ringkussens tot tafellopers en ouderwetse popcornmachines. Probeer het gedeelte "Recycle Your Wedding" van Ruffled, de advertenties van Weddingbee en brideshare.net van Broke-Ass Bride om te beginnen.

John Lawton | Gunst: Cranberry Island Kitchen

VOEDSEL

Weggeven

Vermomde restjes als gunsten. Personaliseer ambachtelijke dozen met tissuepapier, bedankbriefjes, stickers of linten en presenteer niet-opgegeten cake en dessert in nette pakketten terwijl gasten adieu bieden.

Trevor Dixon | Belt: Jennifer Behr

ACCESSOIRES

Verkopen

Verkoop kleine dingen online of in consignatie. Sluiers, hoofddeksels, kralenriemen en sjerpen verkopen goed op BravoBride.com. Schoenen kunnen uitdagender zijn, maar zijn nog steeds het proberen waard.


Bekijk de video: Wat te doen als je je verveelt. India (Augustus 2022).