Mode schoonheid

35 schattige bloemenmeisjes van echte bruiloften

35 schattige bloemenmeisjes van echte bruiloftenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer je een bruiloft plant, is er een heleboel jurken om over na te denken. Je moet nadenken over en winkelen voor wat jij, je bruidsmeisjes en je moeder uiteindelijk op de speciale dag zullen dragen, maar een eerlijke waarschuwing: misschien vind je de schattigste vaak moeilijk te vinden! Ja, we hebben het over wat je schattige kleine bloemenmeisje zal dragen - want natuurlijk is alles leuker in een mini-formaat, toch?

Maar serieus, vind je het misschien moeilijk om te winkelen voor iemand die niet jouw maat is. Dat is waar we binnenkomen! Om jou en je kleine begeleider (en haar moeder) te helpen de mooiste, meest redelijke en eenvoudige liefste jurk voor je grote dag te vinden, hebben we een fotogalerij samengesteld van de schattigste bloemenmeisjes van echte bruiloften. Hieronder vind je nog meer inspiratie dan je nodig hebt - van jurken met donzige tule rokken tot chique met peter pan kragen en schattige kleur gecoördineerde sjerpen. En natuurlijk moeten we ook de haaraccessoires vermelden. Omdat, zoals deze foto's laten zien, de kleine dames allemaal kunnen worden gedaan in bloemkronen, staartjes, strikken en meer. Kortom, met zoveel overbelasting van schattigheid, zijn we ervan overtuigd dat je de look zult vinden die bij jou, je bruiloft en je team van mini-bedienden past. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook verhalen opgenomen over hun memorabele wandelingen door het gangpad. Ja, je kunt doorgaan en de "Aws!"

Dus of je nu slechts één bloemenmeisje of een dozijn hebt (a la Kate Moss!), Blijf scrollen om jurken voor bloemenmeisjes, bloemkronen en meer te zien. We denken dat je zult houden van wat je ziet!

Foto door Olivia Rae James

Deze bruiloft in Charleston bevatte een verzameling bloemenmeisjes, ringdragers en bloemenkinderen. Maar de bloemenmeisjesjurken van Us Angels waren de favoriet van de bruid, net als hun schattige ballerina's van J.Crew.

Foto door Kristen Kilpatrick

Carlson Young bracht de ochtend van haar bruiloft door met al haar meisjes, inclusief deze kleine dame!

Foto door Emmy Lowe

Mary Lawless of Happily Gray ontwierp specifiek haar grote dag rond haar huwelijksfeest. "Ik hou van kinderen, ik ben verliefd op mijn nichten en neefjes, en ik wilde dat de beelden heel zwaar bij de kinderen zouden zijn", zegt ze. Alle zes (ja, zes!) Bloemenmeisjes droegen BHLDN-jurken en poseerden met harten gemaakt van olijftakken voor foto's.

Foto door Kate Holstein

Op deze Cali-bruiloft droegen de bloemenmeisjes, elk een dochter van een stalknecht, witte prinsesjurken met blozende strikken en bloemenkronen. "Ze liepen door het gangpad met hun vaders, die zo schattig was," herinnert Ashley zich.

Foto door Kate Headley

Een nicht diende als bloemenmeisje op deze bruiloft op het Engelse platteland. Ze droeg een miniatuurboeket met pioenrozen en rozen en droeg voor de gelegenheid een Marie-Chantal-jurk. Ze rende door het gangpad, herinnert de bruid zich.

Foto door Ashley Sawtelle

De nichten van het paar dienden als bloemenmeisjes, waarbij de oudste van de twee naar het altaar rende om de bruidegom een ​​knuffel te geven na haar wandeling.

Foto door Heather Waraksa

Zes van de neven en nichten van de bruidegom, allemaal uit Zimbabwe, kwamen naar deze bruiloft in New York City om te dienen als bloemenmeisjes, ringdrager en page boys. De meisjes droegen kanten jurken, versierd met delicate bloemkronen. • Ze namen hun rollen zeer serieus, maar hadden nog steeds plezier. Sommige van onze favoriete foto's zijn van hun vuile knieën, ontbrekende schoenen en niet-overeenkomende boeketten! Zegt de bruid lachend.

Foto door Kelly Anne Berry

Op deze prachtige bruiloft in de achtertuin paste het bloemenmeisje bij de bruid in een bloemenkroon die samenwerkte met het bruidsboeket. Ze droeg ook een met mos omzoomde mand voor haar bloembladen.

Foto door Larissa Cleveland

De aangepaste jurk van dit bloemenmeisje had elegante kanten mouwen en een hoge hals. Een rozenkroon omlijst perfect haar chique topknot.

Foto door Kate Headley

Op deze landelijke clubhuwelijk droeg de babydochter van het paar een witte kanten jurk, terwijl de oudere bloemenmeisjes zachtroze jurken droegen met hartvormige sleutelgaten terwijl ze hun neef door het gangpad trokken.

Foto door Jeremy Harwell

Deze Georgia bruid hield haar bruiloft klein, en koos alleen voor haar zus als bruidsmeisje en twee bloemenmeisjes. Een volledig tule rokje was perfect voor een beetje ronddraaien!

Foto door KT Merry

Op deze Aspen-bruiloft op een boerderij liepen de bloemenmeisjes door het gangpad in witte jurken, bedekt met rozenkronen. "De oudste was vier en begeleidde onze twee jaar oude ringdrager naar het altaar terwijl hij zijn brandweerwagen aan de gasten liet zien", zegt de bruid lachend.

Foto door Tec Petaja

Deze ceremonie kenmerkte een fusie van moslim- en westerse tradities. De bloemenmeisjes droegen kleurrijke jurken in Indiase stijl terwijl ze graag bloemblaadjes uit draadmanden gooiden.

Foto door BelathГ © e Photography

De dochters van de bruidegom (in bloemkronen en jurken van Joanna August) liepen de Pommeren van de bruid, T-Rex, door het gangpad voordat ze de gasten verrasten met een gesynchroniseerde draai.

Foto door Jordan Quinn Photography

Kaarslicht speelde een cruciale rol in het ontwerp van de bruiloft, en een van de kleinste gasten was aanwezig om toe te zien op de plaatsing van gouden lantaarns - en ziet er schattig uit in haar gelaagde, tule jurk!

Foto door Terri Diamond Photography

Op deze modieuze New York City-bruiloft fungeerde de nicht van de bruid, Ruby Lou, als bloemenmeisje en droeg een witte jurk met een grote strik in de rug. "Toen ze door het gangpad liep, zag ze haar moeder aan de andere kant wachten en rende naar haar toe," legt de bruid uit. "Ze viel en liet haar mand met bloemen vallen, maar het had niet leuker kunnen zijn."

Foto door Ryan Ray Photography

Deze kleine dames, gekleed in korte linnen jurken en bloemkronen, droegen bloem toverstokken!

Foto door Westlund Photography

Op deze bruiloft in Palm Springs zag het bloemenmeisje er schattig uit in een witte jurk met oogjes en bijpassende witte balletflats. Zo lief!

Foto door Judy Pak

Navy was de kleur van keuze op deze rustieke bruiloft, dus het bloemenmeisje droeg een marineblauw en een kroon van blauwe bessen.

Foto door Sally Pinera

Deze kleine dame had misschien de hulp van haar moeder nodig door het gangpad, maar ze zag er schattig uit, in een gouden jurk (met een strik!) En een hoofdband met een boogaccent.

Foto door Nicola Lemmon

Het bloemenmeisje van dit Australische echtpaar droeg een volle rok met bloemblaadjes en een lief crop-topje dat bij de bruidsmeisjes past.

Foto door Carmen Santorelli

Een bleek vest was de perfecte match voor deze statement bloemenmeisjesjurk en bloemkroon - en kwam goed van pas bij dit herfsthuwelijk de week na Thanksgiving!

Foto door Anna Page Photography

Deze bruiloft had een Toscaans thema, dus het bloemenmeisje obvi droeg een kroon van olijfbladeren! Ze droeg ook een handgemaakt bord in het gangpad, dat nu in het appartement van de bruid en bruidegom hangt.

Foto door Jamie English

De neven en nichten van het stel fungeerden als hun bloemenmeisje en ringdragers. De meisjes droegen off-white kanten jurken en bloemkronen gemaakt door de bruid, die werden geïnspireerd door haar eigen bloemenhoofdband. "We houden zoveel van ze dat we besloten hebben om ze allemaal door de ringen door het gangpad te laten lopen", zegt ze. Ze hebben het geweldig gedaan!

Foto door Sandy SooHoo

De bloemenmeisjes op dit Long Island-huwelijk droegen coördinerende ivoren jurken en speelden in een tipi die tijdens de cocktailuren voor kinderen was opgezet.


Bekijk de video: Het Bloemenmeisje (Augustus 2022).