Nieuws

De dochter van Serena Williams was het schattigste bloemenmeisje ooit

De dochter van Serena Williams was het schattigste bloemenmeisje ooit

Hoewel ze slechts twee jaar oud is, is Serena Williams dochter Olympia geen onbekende voor bruidsfeestplichten (herinner je je die schattige foto's van de bruiloft van Caroline Wozniacki ?!). Olympia, samen met Williams en haar vader Alexis Ohanian, maakte afgelopen weekend deel uit van het huwelijksfeest van de zus Hayley van Ohanian en het is duidelijk dat het jonge bloemenmeisje de show stal.

De tennisster deelde schattige snaps van haar dochter van de bruiloft op Instagram in het weekend en schreef: "Ze nam haar baan met bloemenmeisje heel serieus !!!" De zoete serie foto's toont een stralende Olympia in een roze jurk met één schouder met een sprankelend lijfje en een rok van tule.

De roze jurk van Olympia kwam overeen met de rest van het bruidsfeest, die allemaal roze chiffonjurken droegen. De groomsmen gingen akkoord met het kleurenschema met lichtroze stropdassen. Ohanian deelde een foto op Instagram van zijn familie met het bijschrift: "Nu moet ik een broertje kiezen op 😁Congrats, sis! В ™ ҐпёЏ You."

Bekijk meer: Serena Williams onthult een kijkje achter de schermen bij de montage van haar trouwjurk

Natuurlijk was de eerste keer dat Olympia de eer had om op een trouwfeest te zijn slechts drie maanden oud! Tijdens het huwelijk van Williams en Ohanian in november 2017 droeg William's moeder Olympia door het gangpad en de foto's zijn dat bijna zo schattig als deze!

Bekijk de video: Lifestyle of Serena Williams' Daughter Alexis Olympia Ohanian Jr. - 2019 (September 2020).