Nieuws

Prins Harry pleit voor de trouwdagbaard

Prins Harry pleit voor de trouwdagbaard



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Prins Harry is nooit iemand geweest om volgens de koninklijke regels te spelen, en hij bleef de conventie op zijn trouwdag tarten. Gekleed in een op Dege & Skinner afgestemd geklede uniform van de Blues and Royals, schokte de bruidegom koninklijke bruiloftskijkers toen hij tevoorschijn kwam met zijn kenmerkende halsdoek. Trek de adem uit!

De BBC meldt dat Prins Harry - die sinds zijn militaire dagen een baard heeft gedragen - speciale toestemming moest krijgen om het gezichtshaar te houden voor de bruiloft. Hoewel het gebruikelijk is om gladgeschoren te zijn in uniform (alleen Pioneer Sergeants mogen een baard hebben), brak Harry de traditie met zijn baard. Het is niet de eerste keer dat hij in een uniform wordt gebaard, en het zal waarschijnlijk niet de laatste zijn, maar hij pleitte zeker voor de trouwdag.

Herenkapper en verzorgingsexpert Martial Vivot is een fan van Prince Harry's baard vertelt Brides dat het de hertog van Sussex met de baby een mannelijke, volwassen uitstraling geeft. "Als het op je bruiloft aankomt, moeten bruidegoms hun uiterlijk, schoon geschoren of niet, benaderen door wie ze zijn," zegt hij. Met zijn gezichtshaar aan de kortere kant, was de baard van Prins Harry mooi verzorgd en zeker trouw aan zijn kenmerkende stijl en toevallig, een vergelijkbare benadering die Meghan voor haar bruidsschoonlook nam.

Het overslaan van een schone kaaklijn ten gunste van zijn dagelijkse look bewijst dat gaan met wat je comfortabel maakt de manier is om te gaan, zelfs op zo'n belangrijke dag. "Ik stel altijd voor dat je op je grote dag alleen moet focussen op wat je op je best doet lijken. Je wilt je imago op je trouwdag nooit veranderen. Dus als je een baardman bent, houd de baard, "Voegt Vivot toe. Of je nu de baard van teamprins Harry bent of niet, één ding is zeker: de hertog van Sussex zag er geweldig uit naast zijn bruid-uniform, baard en al!

Bekijk meer: Royal Wedding Live: Meghan Markle en Prince Harry ontvangen hun nieuwe titels van de koningin


Bekijk de video: Elton John neemt verdediging van Meghan Markle en prins Harry op zich (Augustus 2022).