Huwelijk

Een bruiloftscode die u misschien met uw gasten wilt delen

Een bruiloftscode die u misschien met uw gasten wilt delen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate de trouwdruk op je schouders begint te stijgen, waardoor je je misschien een beetje angstig en nerveus voelt over de grote dag om de hoek, kun je je hoofd krabben na te denken over alle mensen en dingen die op het punt staan ​​samen te komen om je bruiloft speciaal te maken. Terwijl de meeste dingen worden afgehandeld door professionele bruiloftsverkopers, zijn de mensen dat niet, en daarom kun je je afvragen hoe de hele dag zal verlopen.

Daarom zou je kunnen overwegen om een ​​gedragscode voor het huwelijk te maken die je met je gasten deelt voordat ze aankomen, zodat ze weten hoe je van hen verwacht dat ze zich van tevoren gedragen.

Hier is een voorbeeld van wat u moet opnemen in uw trouwgedragscode, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw gasten allemaal aan boord zijn met de bruiloft van uw dromen

Beste gast,

Met onze bruiloft om de hoek wilden we mijn uiterste best doen en mijn waardering uitspreken dat je de tijd neemt om het weekend met ons door te brengen. We dromen al een hele tijd van deze dag en we kunnen niet geloven dat hij eindelijk hier is. Voordat je aankomt en geniet van het eindeloze eten en de hele nacht op de dansvloer danst, hebben we een bruiloftscode opgesteld die we graag met al onze gasten willen delen:

1. Houd je kleren aan

Als uw bruiloft een bepaalde dresscode heeft, herinner uw gasten daaraan dan in de gedragscode. Laat hen weten dat het feest Black Tie of formeel zal zijn, of Black Tie optioneel, met duidelijke richtlijnen over wat dat betekent. Je wilt misschien ook gasten eraan herinneren dat, zelfs als ze een beetje te dronken en baldadig worden, je nog steeds wilt dat ze een goede poging doen om hun kleren aan te houden, de verleiding weerstaan ​​om hun shirt op de dansvloer af te slaan en te gebruiken hun stropdas als een prop.

2. Drink verantwoord aan de open bar

Een open bar kan soms het ergste in mensen naar boven halen, vooral als ze niet weten hoe ze zichzelf moeten afsnijden. Geef uw gasten een vriendelijke herinnering om verantwoord te drinken en dat als ze van plan zijn om te drinken, hun autosleutels thuis moeten laten en een alternatieve manier van reizen zoeken (of het nu gaat om een ​​app voor het delen van ritten of het vervoer dat u mogelijk aanbiedt).

Bekijk meer: 30 Bruiloft gast fouten te vermijden

3. Behandel anderen zoals u wilt worden behandeld

Als je weet dat er sommige gasten zijn die problemen hebben met andere gasten en er drama kan uitbreken, kun je vermelden dat je bruiloft niet de plaats is waar het drama naar de oppervlakte moet worden gebracht. Je kunt ze zelfs eraan herinneren om volwassen te blijven en de andere persoon te behandelen zoals ze zouden willen worden behandeld tijdens een openbaar evenement, dat verondersteld wordt hun wederzijdse liefde te vieren.

4. Denk aan de reden

Laat uw gasten weten dat terwijl uw bruiloft een feest is, het ook een feest is dat voor altijd in uw geheugen zal blijven, dus houd het positief, wat er ook gebeurt.


Bekijk de video: Gekleurde trouwjurken (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sakr

  How much is possible.

 2. Norman

  Het spijt me, maar ik denk dat je ongelijk hebt. Schrijf me in PM, we praten.

 3. Joosef

  Ze zijn vergelijkbaar met de expert)))

 4. Joe

  Ik bevestig. Ik ben het eens met al het bovenstaande. Over dit thema kunnen we communiceren.

 5. Alarick

  Ik ben het ermee eens, dit is geweldige informatie.

 6. Vihn

  Een ongeëvenaard onderwerp, ik ben erg geïnteresseerd :)

 7. Cerny

  I think this is a wonderful sentence

 8. Amell

  Ik bevestig. Ik ben het eens met al het bovenstaande. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of op PM.Schrijf een bericht