Nieuws

De trouwjurk van Gigi Gorgeous zal net zo overdreven zijn als je zou verwachten

De trouwjurk van Gigi Gorgeous zal net zo overdreven zijn als je zou verwachtenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het laatste nieuws: de oh zo glamoureuze make-up goeroe Gigi Gorgeous wil een extravaganza van een bruiloft. Maar gezien haar overdreven voorstel, komt dit voor niemand als een verrassing. De beroemde YouTube-ster, echte naam Gigi Lazzarato, verloofde zich in maart met vriendin Nats Getty na een voorstel met een reis naar Parijs, een helikoptervlucht en een vuurwerkshow. Nu is Gigi bezig met de planningsfase van haar huwelijk, en het klinkt alsof zij en haar verloofde helemaal op de details ingaan - en dat omvat natuurlijk Gigi's zeker te zijn prachtige trouwjurk.

"We gaan duidelijk een extravagante bruiloft hebben," vertelde Lazzarato PeopleStyle in Beautycon in New York City tijdens het weekend. "Ik zal het maar één keer kunnen doen en dat is gewoon mijn persoonlijkheid, dus in een droomwereld zou ik de grootste bruiloft op aarde hebben met een prinses Diana-jurk."

De iconische zijden en taftjurk van Lady Di is veel om te waarmaken, maar we konden Gigi volledig zien met een even weelderige look. De Youtuber heeft al bewezen dat ze een aantal bruidsstijlen kan rocken toen ze een reis naar David's Bridal betaalde om trouwjurken te passen.

"Het was echt leuk. Ik passeerde op een dag een David's Bridal en ik had me net verloofd. Dus ik dacht:" Dat zou heel leuk zijn om gewoon naar binnen te gaan en stijlen te passen, "" legde Gigi uit PeopleStyle. - Omdat ik nog nooit een trouwjurk had gehad, wist ik niet welke vorm, welk silhouet, welke textuur ik wilde. Ik heb veel geleerd

Hoewel ze uiteindelijk niet de ene vond, kreeg de internetster een idee voor welke stijlen ze de voorkeur geeft. Nu weet ik dat ik het op maat wil maken! zei ze.

Bekijk meer: The Only Wedding Dress Trends 2019 Brides Need to Know

Gigi heeft natuurlijk ook al rekening gehouden met haar make-uplook voor de bruiloft. Hoewel Gigi de regerende schoonheidskoningin van YouTube is, laat ze haar bruidslook in handen van haar make-upkunstenaar Hilary Montez.

"Ze wil altijd mijn make-up afzwakken, maar ik ben altijd dol op glamour!" zei Gigi. "Dus ik denk dat het op mijn trouwdag de enige dag zal zijn waarop ze eindelijk haar zin krijgt en zachte glamour doet."

Het is officieel - we kunnen niet wachten op deze bruiloft.


Bekijk de video: De DENIM look van GIGI HADID - KATWALK. Fashion Feed (Augustus 2022).