Huwelijk

Een op eten gericht huwelijk in Brooklyn

Een op eten gericht huwelijk in BrooklynWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cait Goodman en Nate Weger wisten het van elkaar op de universiteit. In feite heeft Cait zelfs geprobeerd om Nate met haar kamergenoot in contact te brengen! "Ik probeerde hem in contact te brengen met een kamergenoot van mij die zijn eigenzinnige, levendige energie weerspiegelde - dat zou waarschijnlijk een hint moeten zijn dat ik in hem geïnteresseerd was," zegt ze, terugkijkend. Maar pas in de zomer van 2011 besloot ze hem beter te leren kennen. En toen ze die herfst terug naar school ging, nadat ze Nate het op de dansvloer op een bruiloft die zomer had zien doden! -Cait probeerde het. Na hun eerste date was Nate 'verslaafd aan het leven'. Het duurde een paar jaar (en een verhuizing naar Zuid-Korea en terug) maar uiteindelijk kwam ze tot dezelfde conclusie. "Ik kwam van harte te weten dat hij mijn meest favoriete persoon was en ik wilde al lang met hem samenleven", zegt ze.

De verloving van het paar was ook lang aan de gang. Ze hadden meer dan een jaar over het huwelijk gepraat - en Cait geeft toe de ringen te vinden (ze is moeilijk te verrassen, zegt ze) afgelopen november! - maar Nate stelde niet officieel voor tot 22 december 2018, slechts zes dagen voor hun geplande trouwdatum. (Hij deed dit in het Metropolitan Museum of Art, op haar favoriete plek voor Isamu Noguchi's Water steen.) "Het viel niet op één knie, maar er waren wel tranen", herinnert ze zich. "Hij had een plakboek gemaakt met foto's van ons uit onze datinggeschiedenis en had zijn redenen opgeschreven om met me te willen trouwen. Ik zei natuurlijk ja, maar dat moest ik wel, want we hadden al een bruiloft gepland!"

Het paar trouwde zes dagen later, op 28 december 2017, en organiseerde vervolgens de volgende week een afzonderlijk feest voor familie en vrienden. "Nate en ik hebben er serieus over nagedacht om op het stadhuis te gaan liften, op weg naar Mexico, en het een dag te noemen", legt de bruid uit. "Maar ik hou echt van het geven van feesten en kleine diners in ons appartement en ik vond het een leuk project om er een voor ons te organiseren." Blijf lezen om precies te zien wat dit creatieve paar heeft samengesteld voor hun huwelijksviering in Brooklyn. Met deze foto's van Laura Murray, plus de culinaire vaardigheden en creativiteit van Cait en Nate, voel je je op allerlei manieren geïnspireerd!

Foto door Laura Murray

Op 28 december 2017 trouwden Cait en Nate op het kantoor van de gemeente. "Ik ben niet groot in traditionele huwelijksceremonies", legt ze uit. "Ik hou van de energie van die plek en de prachtige historische gevel van het gebouw."

Foto door Laura Murray

Foto door Laura Murray

Nadat alleen zij het officieel hadden gemaakt, besloot het echtpaar een feest te organiseren voor hun familie en vrienden. Voor deze affaire wist Cait dat ze een jumpsuit wilde dragen. "Het is absoluut mijn beste outfit aller tijden," legt ze uit. Na online winkelen (en veel geretourneerde bestellingen!) Stuurde haar zus haar een link naar degene: een witte, caped stijl van Missguided. "Het paste perfect, ik voelde me als een godin, en het feit dat het minder dan $ 200 was, was gewoon duidelijk", zegt ze.

Foto door Laura Murray

Cait accessorized met gouden statement oorbellen die een boho-meets-moderne flair combineerden met haar al stijlvolle kleding. Ze voegde ook gouden glitters toe boven haar oogleden en een gewaagde lip.

Foto door Laura Murray

Cait nam kennis van de geheel witte bruiloftskledij van Solange Knowles en vroeg elke gast persoonlijk om zich in dezelfde tint te kleden. "Ik wilde dat het hele evenement samenhangend zou aanvoelen en er visueel fantastisch uitziet," zegt ze.

Foto door Laura Murray

Foto door Laura Murray

De geheel witte muren van Planta Brooklyn speelden goed met de geheel witte dresscode van het paar. "Ik hield van de sfeer van de buurt en de ruimte - het was rustig, open en voelde als de perfecte plek om een ​​intiem diner voor onze geliefden te organiseren", zegt ze.

De hond van het paar, Bloom, fungeerde als een onofficiële ringdrager en droeg een witte zakdoek voor de speciale gelegenheid.

Foto door Laura Murray

Opstellingen van pussy wilgentakken, verzameld van de bloemenmarkt in Manhattan, fungeerden als een centraal punt van de toegangsruimte, waar gasten hun stoeltoewijzingen vonden.

Foto door Laura Murray

"Alles was een werk van doe-het-zelfliefde", zegt de bruid. "Ik sneed en blokte 40 zwarte linnen servetten twee dagen eerder; mijn moeder en zus hingen de vuurvlieglichten slechts enkele minuten voordat iedereen arriveerde; we winkelden zelf bloemen uit het bloemengebied; mijn broers en zwagers pakten op alle meubels verhuurd; Nate en ik planden het menu; en Nate en een vriend maakten al het eten klaar. '

Foto door Laura Murray

De bruid is een grafisch ontwerper en wilde een creatief spel bedenken (uiteraard op mooi papier gedrukt) voor de receptie. "Op maandag, de week voor het evenement, bleef ik de hele nacht op en herinnerde ik me eindelijk een oud stuk dat ik had gelezen De New York Times ongeveer 36 vragen om verliefd te worden, "legt ze uit." Ik koos een aantal van mijn favoriete vragen uit de lijst en deelde genummerde kaarten uit aan gasten om mensen willekeurig te koppelen. Gedurende de nacht leidde ik iedereen door de vragen terwijl Nate en ik eten en wijn serveerden. Ik hield ervan om iedereen te zien communiceren, zich ongemakkelijk te voelen, raar te worden en een persoon beter te leren kennen van een groep mensen van wie we houden. "

Foto door Laura Murray

Foto door Laura Murray

"Alles aan onze dag was heel persoonlijk - Nate en ik heb allebei in de voedingsindustrie gewerkt en wil een eigen restaurant openen," zegt de bruid. "Het organiseren van een diner voor familie en vrienden voelde als de beste manier om ons huwelijk te vieren."

Het menu was net zo persoonlijk, zoals de bruid en bruidegom het samen hadden gemaakt; Nate heeft samen met vrienden in de industrie gewerkt om het uit te voeren. Alle gerechten zijn geïnspireerd door de Japanse grootmoeder van Cait, die ze erkent voor haar liefde voor eten.

Foto door Laura Murray

Terugkijkend hebben Cait en Nate dit advies voor degenen die van plan zijn: "Doe wat goed en bevredigend is voor jou en je partner en doe het voor jullie twee!"

Receptie Locatie: Planta Baja || After-party locatie: Mad Tropical || Bride's Attire: Missguided || Bruidssieraden: WWAKE, Annie Costello Brown || Bruidsschoenen: Dolce Vita || Haar: Vacature Project || Nagels: Paintbox || Groom's Attire: The Kooples, Noose and Monkey, They New York || Verlovingsring & trouwring: WWAKE || Bloemen: Flower Witch || Uitnodigingen en papieren producten: Cait Goodman || Catering: Mateusz Wlodarski, bruid, bruidegom || Verhuur: Big Dawg Party Rentals || Fotografie: Laura Murray